- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Mühim olan nasıl taşıdı onlarıKadın iyi bütün erzagi götürmedi
Annemle kuzum :)Afiyet şifa olsun kendi annenle mi oturuyorsun altlı üstlü
Yoksa kayinvalidenle mi
Kız yağla zeytini ne yapacak acabaVıyhşşş karı kaçarken 5 kilo zeytini de almış yanına
Zeytinyağında böyük para var diyollaAnnemle kuzum :)
Kız yağla zeytini ne yapacak acaba
Mükrrem efsaneydiBen esra erolu izlemiyorum artık sevdiğim yarışmacılar gidince tadı tuzu kalmir
Mükerrem vardı o gidince daha açmadım
Bizim ev zaten esra erol olmuş
Evet canim 4 ay annemin yaninda kaldim. dogma buyume istanbuldaydim takiii 4 bucuk sene oncesine kadar. Sonra is icin sehir sehir gezdik yine is icin istanbula geldik.Şimdi sen İstanbula taşındın dimi Bayadır annenin yanında kalıyordun
Normalde nerde oturuyordun gene İstanbulda mi
Hayırlısı olsun canım ağız tadıyla oturun yeni evinizdeEvet canim 4 ay annemin yaninda kaldim. dogma buyume istanbuldaydim takiii 4 bucuk sene oncesine kadar. Sonra is icin sehir sehir gezdik yine is icin istanbula geldik.
Ooo burasi kesmemis bunlari. farkli dogalara acilmis kertenkelelerKızlar skandal vaaar
farklı site.
Aminn Allah razi olsun canimHayırlısı olsun canım ağız tadıyla oturun yeni evinizde
Ya o değil de bu diloş06 hepimizden helallik istedi kronik astım çıktım hastanelik oldum vs. dedi gitti günlerce üzüldüm Allah kahretmesinOoo burasi kesmemis bunlari. farkli dogalara acilmis kertenkeleler
Ayy gercekten miYa o değil de bu diloş06 hepimizden helallik istedi kronik astım çıktım hastanelik oldum vs. dedi gitti günlerce üzüldüm Allah kahretmesin
Yaglı güreş yapacak demek kiiAnnemle kuzum :)
Kız yağla zeytini ne yapacak acaba
Birini yollamışlar reklamlarını yaptılar biz burdayız demek içinAyy gercekten misen nasil yakaladin bu kertenleri burda
Kızlar skandal vaaar
farklı site.
Allahin cakma kertenleriine bak heleeeBirini yollamışlar reklamlarını yaptılar biz burdayız demek içinsilindi sonra.