- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Yok yok atmamYakud-u Anka kuzucum ben anama çıkıyorum
akşama yemek felan yapcaz buyrun gelin balık var
söyleyeyimde isyan çıkarıp topikten atma beni
Biz insan değilmiyikYakud-u Anka kuzucum ben anama çıkıyorum
akşama yemek felan yapcaz buyrun gelin balık var
söyleyeyimde isyan çıkarıp topikten atma beni
Bu arada ben balık çok seviyorum benim yerime de ye kılçıksız yerindenBiz insan değilmiyik
Ben balık sevmem yememde
Bana salça dürümü yap içinede soğan koy şöyle köşeye bırak ben yerim onu
Haklısın valla duyarsız insanlara bende gıcık oluyorumBizim komşuda gün yapıyor manyak kadın ya zor tutuyorum kendimi kapısını çalıp sen normal misin dememek için
Ya güne gelen Kadınlara ne demeli
Yerim kuşum merak etme seve seveBu arada ben balık çok seviyorum benim yerime de ye kılçıksız yerindenBal0ncuk babam ben 6 aylıkken bile balık yediriyormuş bana balıkla büyüdüm desem yeridir
Afiyet şifa olsun kendi annenle mi oturuyorsun altlı üstlüYerim kuşum merak etme seve seve
Bende annemgili görmeye bile gitmiyorum virüs var diye millet gün yapıyor hee duyarsizlar içim yanaaar yüreğim sizler ibrahim Erkala bağladım şimdiBizim komşuda gün yapıyor manyak kadın ya zor tutuyorum kendimi kapısını çalıp sen normal misin dememek için
Ya güne gelen Kadınlara ne demeli
Hiç sonuna kadar yüreğim dayanmıyor bir bakayım yine de biraz o da sen dedin diyeKızlar Esra Erolu açın yalan dolan başladı gene
Bende onu anlamaya çalışıyorumVıyhşşş karı kaçarken 5 kilo zeytini de almış yanına
Hayır tamam kaçmanın da bi adabı var ona anlam veremedimBende onu anlamaya çalışıyorumkadın 3 çocuğu bırakıp zeytin almış
Kadının bir bildiği var susToobe toobe yakız kaçan adam bunları ne yük eder kendine
Nasıl savunulur ki bu olayBakalım ne bildiği varmış