- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Teşekkür ederim balım hoşgeldinTopigin hayırlı olsun tatlım.
Hoşbulduk canımHahahahaha çoğalıyoruz...
Kızlar hoşgeldinizzzzzzzzzzzz
Ekliyorum hemencikKızlar benide alın aranıza ay sıkıldım boş boş gezmekten burda
Hoşbuldum canımEkliyorum hemencikhoşgeldin
Aynen bende öyleYemek yemeye ara verip buraya nihayet gelebildim
Bu karantina bana hic yaramadi
sonu olmayan bir yemek yeme girdabina girmis bulunmaktayim
Bence mantıklı annemde yapıyor kaplama olayiniKizlar yaa benim yatakodam bembeyaz en ufak toz belli senelerdir sinir oluyorummm. Malum 2 bebeyle surekli toz alacak vaktimde olmayacak. Acaba diyorum en azindan raflarini cikarip yapiskanli kagitla kaplasam mi. Cekmece iclerini faln
Immmm şey keşfettim afrodizyakli tütsü hshshshsh ve sipariş ettim şimdi siz düşünün
Kizzz yanik karilarrr diye bagirasim geldiiiiImmmm şey keşfettim afrodizyakli tütsü hshshshsh ve sipariş ettim şimdi siz düşünün
Yaniyoz beaaaKizzz yanik karilarrr diye bagirasim geldiiii
Korona var koronaaaYaniyoz beaaa
Yansın gecelerImmmm şey keşfettim afrodizyakli tütsü hshshshsh ve sipariş ettim şimdi siz düşünün
Hemsirecik almis o soylesinKızlar oda kokusu sipariş vercem de önerisi olan var mı Marka vsEvde durup durup birşeyler sipariş edesim geliyor
eyup sabri tuncerin japon kirazlisi efsaneKızlar oda kokusu sipariş vercem de önerisi olan var mı Marka vsEvde durup durup birşeyler sipariş edesim geliyor
Ay onun ki afrodizyaklı bide onu alırsam benim adamı durduramamHemsirecik almis o soylesin
Bi bakayım canım onaeyup sabri tuncerin japon kirazlisi efsane