- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.221
Sagol kuzum sayendeÇok sevindim afiyet bal olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol kuzum sayendeÇok sevindim afiyet bal olsun
Elinin lezzetli olduğunu biliyordumSagol kuzum sayende
Tarifine uydum canim ondan guzel oldu . Ama bebelere havucsuz yapicam havuc az diri kalmis sanki. Bi de ince gozden rendelerim boyle elde parca parca verdigim yemekleri yemesini seviyolarElinin lezzetli olduğunu biliyordum
Canım bebelere yapacağında havuçu patatesi soganı hafif sotele öyle kullanTarifine uydum canim ondan guzel oldu . Ama bebelere havucsuz yapicam havuc az diri kalmis sanki. Bi de ince gozden rendelerim boyle elde parca parca verdigim yemekleri yemesini seviyolar
Evet canim oyle yapayim yoksa cok diri kaldi havuclarCanım bebelere yapacağında havuçu patatesi soganı hafif sotele öyle kullan
Ispanaklı çorbada yapabirsin pilavıda içine koyarsınKizlarrr fikir alisverisine geldim benim dunden kalan pilavim var. Evde de ispanak ve kabak var. Bunlarinda yemegine pirinc atiliyo yaa atmadan yapsam biseye benzer mi. Yada bunlarla ne yemek yapabilirim?. Kabaktan mucver yapim dedim yesil sogan peynir falan diyo onlar suan evde yok
Ispanaktan pirincsiz yemek yaptim. Kabagi da mucver yaptim. Pilav zaten var yanina salata ohh misss yeterde artar bugunlukIspanaklı çorbada yapabirsin pilavıda içine koyarsın
Yada kadınbudu köftede yada yayla çorbası
Kabaktan
Mücver
Kek
Yada kabak yemeği yapabilirsin
Afiyet bal şeker olsun yarasın canımIspanaktan pirincsiz yemek yaptim. Kabagi da mucver yaptim. Pilav zaten var yanina salata ohh misss yeterde artar bugunluk
Size de afiyet olsunAfiyet bal şeker olsun yarasın canım
Sen kaç yaşındasın
Bende
Mercimek köftesi
Tavuk haşlama
Lavaş yaptım
Taze ekmek yaptım
maşallah enişteyimi kaçırıyorlardı kız 18 evlendin(bende 20 evlendim)erken evlenince boyumuz uzadı demiSize de afiyet olsun
Yas sorusu bana iseeee 27 yasindayim 9 yillik evliyim
Yalan yok benim az daha uzamis kiz ben onu evde kalmis diye aldim ben almasam kokusacaktimaşallah enişteyimi kaçırıyorlardı kız 18 evlendin(bende 20 evlendim)erken evlenince boyumuz uzadı demi
Aranızda kaç yaş var kiYalan yok benim az daha uzamis kiz ben onu evde kalmis diye aldim ben almasam kokusacakti
İyi yaptın canım gel belki biraz kafanı toparlarsın öğrenci misin ya da kpss mi?Hayırlı olsun ben de geldim hiç ders çalışamıyorum uyku düzenim yok bu konu iyi oldu
Ne öğretmenisin canım atanması zor bir bölüm mü, inşallah herşey gönlünce olsun üzülme ❤Kpss belası öğretmenlik için ama bu sene nişanım falan oldu hiç adapte olamadım
Bizim de 12 bizi teyzem tanistirdi o kandirdi. Benim yasimi esime buyuk soylemis. Esimin yasini bana kucuk soyledi gorusturdu biz konustuk kaynastik sonra yas konusu gecince gercekler cikti ortayaAranızda kaç yaş var ki
Benim eşimle 2 yaş ilk aşkımla evlendim
Süper yaBizim de 12 bizi teyzem tanistirdi o kandirdi. Benim yasimi esime buyuk soylemis. Esimin yasini bana kucuk soyledi gorusturdu biz konustuk kaynastik sonra yas konusu gecince gercekler cikti ortaya