"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Kizlarrr fikir alisverisine geldim benim dunden kalan pilavim var. Evde de ispanak ve kabak var. Bunlarinda yemegine pirinc atiliyo yaa atmadan yapsam biseye benzer mi. Yada bunlarla ne yemek yapabilirim?. Kabaktan mucver yapim dedim yesil sogan peynir falan diyo onlar suan evde yok

Bu arada firinim yok kizlar o yuzden de benim aklima bisey gelmedi didik didik nette tarif arastiriyorum

Ben mücveri peynirsiz yapıyorum patates eklerim bazen rendeleyip havuç falan da soğanı da kuru soğan kullanıyorum

Yesil sogan ekleme canim yakudun dedigi gibi kuru sogan rendele suyunu sık patates havuc elinde varsa maydonoz ekle yada dereotu yoksa onlarida eklemene gerek yok elinde ne malzeme varsa onlarla yapabilirsin

Yesil sogan ekleme canim yakudun dedigi gibi kuru sogan rendele suyunu sık patates havuc elinde varsa maydonoz ekle yada dereotu yoksa onlarida eklemene gerek yok elinde ne malzeme varsa onlarla yapabilirsinzaten
Sagol canimm daha once hic yapmadim tariflerde oyle gorunce tadi olmaz gibi geldi. Anka kusumun dedigi gibi yapam bakim ilk deneme guzel olacak mi

Sagol canim simdi yapsam erken mi olur bebeler uyudu da
Soğuyunca da yenir hiç bişey olmaz yap sıcakken de soğukken de yenilir ununu çok ekleme yavaş yavaş karıştır kıvamı kaşığa alınca yogurt gibi olacak o zaman un eklemeyi bırak, tavaya çok az yağ koy 2 yemek kaşığı kadar, sonra tatlı kaşığıyla karışımı minik minik tavaya ekle birkaç tane aynı anda pişer biraz bekle hiç oynatma alttan kenarları kızarınca kendiliğinden yerinden oynar o zaman ters çevir içleri hafif yumuşak kalıyor dışları kızardıysa pişmiş demektir

Sagol canimmm ilk defa yapicam bakim neye benzeticem

Sagol canim bebelerden vaktim yok ki kiymali gozmele yapmak istiyorum ama yalniz yapamiyorum bebelerden korkuyorum kasla goz arasi saniyelik yaramazlik yapma potansiyeline yukseldirler
Onları biraz büyüdüklerinde yaparsın bende ne zamandır elimde börek açmıyorum mantı da kendim yapmıyorum yapardım önceden herşeyimi kendim ama pratik yapıyorum artık yufka açacak kadar zamanımız olmuyor ki

Evet yaa buyuk oglum 2 yasina geldiginde yufkasi mantisi icli koftesi herseyi yapardim. Bunlarin 5 yasina gelmesi lazim benim yeniden yapmam icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…