- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.201
Ben mücveri peynirsiz yapıyorum patates eklerim bazen rendeleyip havuç falan daKizlarrr fikir alisverisine geldimbenim dunden kalan pilavim var. Evde de ispanak ve kabak var. Bunlarinda yemegine pirinc atiliyo yaa atmadan yapsam biseye benzer mi. Yada bunlarla ne yemek yapabilirim?. Kabaktan mucver yapim dedim yesil sogan peynir falan diyo onlar suan evde yok
Cok sagol canimmmBen mücveri peynirsiz yapıyorum patates eklerim bazen rendeleyip havuç falan dasoğanı da kuru soğan kullanıyorum
Yesil sogan ekleme canim yakudun dedigi gibi kuru sogan rendele suyunu sık patates havuc elinde varsa maydonoz ekle yada dereotu yoksa onlarida eklemene gerek yok elinde ne malzeme varsa onlarla yapabilirsinKizlarrr fikir alisverisine geldimbenim dunden kalan pilavim var. Evde de ispanak ve kabak var. Bunlarinda yemegine pirinc atiliyo yaa atmadan yapsam biseye benzer mi. Yada bunlarla ne yemek yapabilirim?. Kabaktan mucver yapim dedim yesil sogan peynir falan diyo onlar suan evde yok
Sagol canimmYesil sogan ekleme canim yakudun dedigi gibi kuru sogan rendele suyunu sık patates havuc elinde varsa maydonoz ekle yada dereotu yoksa onlarida eklemene gerek yok elinde ne malzeme varsa onlarla yapabilirsinzaten
Evet canım hepsi çiğdenCok sagol canimmmpatatesi de cigden rendeliyosun dimi
Sagol canim simdi yapsam erken mi olurEvet canım hepsi çiğdenkabakları rendeledikten sonra avcunda sık suyu akıp gitsin, patates ve havuzlarında suyunu akıt aynı şekilde susuz şekilde karıştır
yokk erken olmaz canim sen vaktin varken simdiden yapSagol canim simdi yapsam erken mi olurbebeler uyudu da
Tamam cok sagolun kizlarrryokk erken olmaz canim sen vaktin varken simdiden yap
Ne demek canim afiyet olsunTamam cok sagolun kizlarrr
Soğuyunca da yenir hiç bişey olmaz yap sıcakken de soğukken de yenilirSagol canim simdi yapsam erken mi olurbebeler uyudu da
Sagol canimmmSoğuyunca da yenir hiç bişey olmaz yap sıcakken de sogukken de yenilirununu çok ekleme yavaş yavaş karıştır kıvamı kaşığa alınca yogurt gibi olacak o zaman un eklemeyi bırak, tavaya çok az yağ koy 2 yemek kaşığı kadar, sonra tatlı kaşığıyla karışımı minik minik tavaya ekle birkaç tane aynı anda pişer biraz bekle hiç oynatma alttan kenarları kızarınca kendiliğinden yerinden oynar o zaman ters çevir içleri hafif yumuşak kalıyor dışları kızardıysa pişmiş demektir
Çok güzel olacaktır ben eminim elin lezzetlidir seninSagol canimmmilk defa yapicam bakim neye benzeticem
Sagol canimÇok güzel olacaktır ben eminim elin lezzetlidir senin
Onları biraz büyüdüklerinde yaparsın bende ne zamandır elimde börek açmıyorum mantı da kendim yapmıyorum yapardım önceden herşeyimi kendim ama pratik yapıyorum artık yufka açacak kadar zamanımız olmuyor kiSagol canimbebelerden vaktim yok ki kiymali gozmele yapmak istiyorum ama yalniz yapamiyorum bebelerden korkuyorum kasla goz arasi saniyelik yaramazlik yapma potansiyeline yukseldirler
Evet yaa buyuk oglum 2 yasina geldiginde yufkasi mantisi icli koftesi herseyi yapardim. Bunlarin 5 yasina gelmesi lazim benim yeniden yapmam icinOnları biraz büyüdüklerinde yaparsın bende ne zamandır elimde börek açmıyorum mantı da kendim yapmıyorum yapardım önceden herşeyimi kendim ama pratik yapıyorum artık yufka açacak kadar zamanımız olmuyor ki
Çok sevindimOffff ne guzel oldu beee. Ben bunu neden daha onceden yapmamisim ki. Az tuzlusunu bebelere bile yaparim