- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Gel kız kim dedi sana öyle eteğini yırtarım onlarınekledim benim özel davetlilerimdensin
Kız ben napam evi süpüryorum gel yardıma ne buradasın
Hayırlı olsun cnmSelam benim can arkadaşlarım
Bizim de sohbet edeceğimiz kendimize ait bir alanımız olmasını istedim. Rahatlıkla her soruyu sorabileceğimiz;
-Anneler-çocuklar merak ettiklerimiz
-Hayatın içinden olaylar
-Bilinmeyen püf noktalar
-Anlatmasam çatlarım durumları
❤Hepsini rahatça sorabileceğimiz/anlatabileceğimiz herkesin birbirine yardımcı olabileceği anlayışlı bir sayfa oluşturalım.
-Konu/durum açmamıza gerek kalmadan soru sorabilelim birbirimize. Kimin ne derdi varsa anlatabilir bizi bizden başkası anlamaz
Gerçekten ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz, evde insan patlama derecesine geliyor, kimseye anlatamadığımız şeyler içimizde birikiyor. İşte artık birikmesinanlatalım paylaşalım içimizde kötülük olmadığını bilelim.
-Fikir alışverişlerimizden de kaçınmayalım, (hakaretsiz olsun) çünkü birinizi bile burda görmemeye dayanamam. Donlarınız birikir yollayamam (Malûm; evde kal nedeniyle) Terbiyeli olalım lütfen benimkinin yağı biraz az olmuş gibi ama
Çatlak patlak yusyuvarlak idare ediyoruz
-Ben biraz deliyim bunu kabul ediyorum ama kimseye zararım dokunmuyor gördüğünüz gibi kendimden başka, napim ben böyleyim
(oh beee "ben böyleyim" cümlesini de kurdum sonunda ağzıma kürek neyim yemeden yavaşça sıvışayım şurdan)
Gelin haaa beni burda yalnız bırakmayın tek başıma, accık laflayak sonuçta burası peynir gemisi değil lafla yürüyo; laf gemimize hoşgeldiniz
-Bu da aynı sünnet düğünümüze hoşgeldiniz der gibi oldu ama olsunduo zaman şuraya da bir nazar boncuğu gemimiz takısızdır ☻
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡Davetli Listem♡
@BBlair
@5848BLCH
@Bal0ncuk
Monica Bellucci
@Yagmurubeklerken
@Mmmmmerveeeee
@Pembis Hayaller
@Hulyaylmzalp
@Feslegen Kokulu Nane
Feminas
@Sabredelim
@Ondokuzdokuzondokuz
@Loriklorik
@Blue_Perii
@DenizinYosunKokusu
@VAR DENDI
@Hemsirecik
@2019 mutluluk
tatlialirim
Asiye_
Kız ben napam evi süpüryorum gel yardıma ne buradasın
Ayy saol canumm bitti birazdan gelirim bulaşıkları makineye atacumKolay gelsin ballı lokumum geziyorum burda sende gel
Topiğin hayırlı olsun canım davetsiz geldim ama kusura bakma
Hoşbulduk tatlım olsun o unutur ben hatırlatırım
Aceleye geldi biraz davetlileri tekrar ekleme yapıyorum aklıma geldikce tatlışlarım
Kız birazda onların temizlik içgüdüsü gelişsin boşver derdimiz yok zenginin hâline mi üzülelimne hâlleri varsa görsünler
Ay bi konuya yorum yapmıştım konunun sahibi banlanmıştı tekrar gelmiş sevgilim beni çıplak elliyır diyone dicemi bilemedim