- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.987
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ayy banada bildirim gelmedi
Bende davetliymisim geldim
Merhaba arkadaşlar hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhu şımardım.Bana bakın öhöm ciddi konuşma yapıcam bi dk güliiim de
Hıh şimdi yapabilirim
Şikayet etmeyelim birbirimizi bakın didik didik bulduk birbirimizi biz seçilmişleriz
HoşgeldinAyy banada bildirim gelmedi
Bencedeeee...Bana bakın öhöm ciddi konuşma yapıcam bi dk güliiim de
Hıh şimdi yapabilirim
Şikayet etmeyelim birbirimizi bakın didik didik bulduk birbirimizi biz seçilmişleriz
Aha bak ankaaaaaAyy banada bildirim gelmedi
Geçti geçti kuzumBencedeeee...
Aha bak ankaaaaa
Onada gelmemiş gördnmü
Hemen kellemi kestiniz
Mutluluk kuzum örtü ne oldu snra
Misssss güzel günlerde kullan inşallah cnmBu topik iyi oldu
Geçti geçti kuzum
Saolun bilgi verdiğiniz için
Leke çıkartıcı kosla
Bide bulaşık deterjani fairymis oldu geceden öğlene bekledi mis mis oldu
Ohhh kalbini yerimKız gidip nerde olduğunu bulup oraya kadar gelmedim mi çağırmak için bekledim baktım yok gelmiyor iş başa düştü dedim Bal0ncuk
Başım ağrıyo kaç gündür.evet kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızzzz pc ve telefona çok bakıyoruz ondan diyim ben sanaBaşım ağrıyo kaç gündür.
Kolay gelsin canim evim yakın olsa yardımına gelirdim tek başına allah kolaylık versin sana 3 çocuklaBenim bebeler uyandi karinlarini doyurdum bende iki lokma yedim. Fazla geldi galiba midem bulaniyo az hazmedim sonra kalan islerimi yapacam
Bunu atıyorum buraya en sevdiğim hayvanlardan biri şenpanzedir eve almak istiyorum dediğimde eşşoğlu eşşek kardeşim sen bize yetersin dedi Bana bana zeynoya ablasınaaa
ya ama o kafaları yerim yaaaaaaaaaaa tontonlar... maşallahBenim bebeler uyandi karinlarini doyurdum bende iki lokma yedim. Fazla geldi galiba midem bulaniyo az hazmedim sonra kalan islerimi yapacam
Havalardan bide gerçekten çok internette takılmaktan haberlerden evde durmaktanBaşım ağrıyo kaç gündür.
Allah razi olsun dusunmen bile mutlu etti sagol canimm. Fazla bisey kalmadi sukur. Bi kac ivir zivir kolisi acicam. Aksama da bodrumda herkesin yeri varmis bakim esyalarim calinmayacak sekildeyse oraya yigacam bosa cikan kolileri masa mi falan sonra ufak tefek perde yika utule kalacak insallahhhhÇayımı çekirdeğimi aldım geldim
Kolay gelsin canim evim yakın olsa yardımına gelirdim tek başına allah kolaylık versin sana 3 çocukla
Sagol canim hafiflettim isleri cok sukurzeynosum kardeşin vurmuş gol olmuş
ya ama o kafaları yerim yaaaaaaaaaaa tontonlar... maşallah
kolay gelsin cnm
Evet herkes öyle diyo Allah yardımcımız olsun.Havalardan bide gerçekten çok internette takılmaktan haberlerden evde durmaktan
Baş ağrısı bende 1 haftadır yaşıyorum bu sorunu
zeynosum kardeşin vurmuş gol olmuş
Bana maymun dedi banaa
Onun kafasını ısırıcam gelsinde
Şimdi sen İstanbula taşındın dimi Bayadır annenin yanında kalıyordunAllah razi olsun dusunmen bile mutlu etti sagol canimm. Fazla bisey kalmadi sukur. Bi kac ivir zivir kolisi acicam. Aksama da bodrumda herkesin yeri varmis bakim esyalarim calinmayacak sekildeyse oraya yigacam bosa cikan kolileri masa mi falan sonra ufak tefek perde yika utule kalacak insallahhhh