"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

kız Allah seni adamı ne hale düşürmüşsün

Gunaydinnnn. Buyuk oglum bugun halasina kalmaya gidecek hic istemiyorum oglum gidince kendimi cok yalniz hissediyorum ama cocukta evde yalniz gibi skiliyo ne balkon var ne bisey ona kiyamiyorum. En azindan orda cocuklarla oynuyo vakit gecirebiliyo

Oh ne güzel .Ben bahar temizliğini yapmıştım da haftalık temizliği yapcam dip köşe.Haftasonu yapmam gerekiyordu ama koca evdeydi o evdeyken asla yapamıyorum temizlik

İliğini sömürmüş gibim neyim oldum ama öyle değil kıyafetlerini ütüledim bende
Dünya feministler toplantısı yapılıyormuş.İlk sözü Alman feminist almış.-Geçen yıl aldığımız karar uyarınca kocama dedim ki:Bundan sonra kendi çamaşırlarını kendin yıkayacaksın.Birinci gün bişey görmedim,ikinci gün bişey görmedim,üçüncü gün baktım sadece kendi çamaşırlarını değil benimkileri de yıkıyordu.İngiliz feminist ;-geçen yıl aldığımız karar uyarınca kocama dedim ki:bundan sonra kendi bulaşıklarını kendin yıkayacacksın.Birinci gün bişey görmedim,ikinci gün bişey görmedim,üçüncü gün baktım sadece kendi bulaşıklarını değil benimkileri de yıkıyordu.Bizim feminist;-Geçen yıl aldığımız karar uyarınca kocama dedim ki:Bundan sonra kendi yemeğini kendin yapacaksın.Birinci gün bişey görmedim,ikinci gün bişey görmedim,üçüncü gün sol gözüm açılmaya başladı,azıcık görmeye başladım.

Ütü demişken bu fıkra geldi aklıma

Ben de aynı ya elime ayağıma dolanıyor
Ya bide adam yoğun çalışıyor ben virüsten dolayı evdeyim hep, izin günlerinde onunla vakit geçireyim diyorum .Temizlik yapılır her türlü diyorum bazen bi kaç gün geciktiriyorum valla salıyorum Hem ben temizlik yaparken rahatça yapmam gerek kimse olmayacak

Benimki de haftada 4 gün evde şuan hem evi dağıtıyor hem de temizlik yaptırmıyor. Bir de kendine yazık bu kadar yorulma diyor bilmiyor ki onun pasaklıkları hep

Benimki de haftada 4 gün evde şuan hem evi dağıtıyor hem de temizlik yaptırmıyor. Bir de kendine yazık bu kadar yorulma diyor bilmiyor ki onun pasaklıkları hep
Ha ha benimki de kızar temizlik yapmama çok yoruyorsum kendini gereksiz yere diyor .Bizimkinin de kılları dökülüyor ya hep ona sinir olurum

Gunaydinnnn. Buyuk oglum bugun halasina kalmaya gidecek hic istemiyorum oglum gidince kendimi cok yalniz hissediyorum ama cocukta evde yalniz gibi skiliyo ne balkon var ne bisey ona kiyamiyorum. En azindan orda cocuklarla oynuyo vakit gecirebiliyo
ay yazık kız kıyamıyorum ben çocuklara
gitsin azcık enerjisini atsın

Oh ne güzel .Ben bahar temizliğini yapmıştım da haftalık temizliği yapcam dip köşe.Haftasonu yapmam gerekiyordu ama koca evdeydi o evdeyken asla yapamıyorum temizlik
ben dün bitirdim kööşe bucak kapı pnecere...
rahatım misler gibi evim

Yok o da benim iliğimi sömürüyor gibi dedim ütü yaptım diyerek pantolonunu aldıysam o kadar ütü de yaptım eşit bu fıkrayı biliyorum ve katılmıyorum şiddete hayır, ütü yapmasaydım da niye yapmadın demezdi içimden gelmese asla iş yapmam bende böyle bi manyağım napıcaksın

İnsanın kendini bilmesi çok güzel o düdük pantolon şimdi senin gülerek kullan .
yaaa ne yemek yapıcammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…