"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

İçimde öyle bir taşınma isteği var ki kızlar bu evi bir türlü sevemedim 😔Ama taşınırsak da eşyalar mahvolacak bu ikinci taşınmamız olacak çünkü , kocam da ev sahibi çıkarmadıkça çıkmam diyor kaldım öyle 🤦‍♀️

İçimde öyle bir taşınma isteği var ki kızlar bu evi bir türlü sevemedim 😔Ama taşınırsak da eşyalar mahvolacak bu ikinci taşınmamız olacak çünkü , kocam da ev sahibi çıkarmadıkça çıkmam diyor kaldım öyle 🤦‍♀️
2. Kez esyalarim tasindi ve bu seferki tasimacilar afedersin icine etmisler. Cocugun arabali yatagi kirik 2 yerinden. Yatagima sardiklari patpatin boyasi gecmis bi ucu mosmorrrr. Bi sekilde sevmeye calis

2. Kez esyalarim tasindi ve bu seferki tasimacilar afedersin icine etmisler. Cocugun arabali yatagi kirik 2 yerinden. Yatagima sardiklari patpatin boyasi gecmis bi ucu mosmorrrr. Bi sekilde sevmeye calis
Kuzum bizde daha 2 yıl olmadı evleneli ilk evden taşınmak zorunda kaldık bazanın dolabın felan eskisi gibi ayarı yok evde banyoyu felan sevmiyorum biliyorum taşınırsak daha kötü olacak eşyalar ama bi türlü sevemedim ya .Zaten bu gidişle ev sahibi çıkarana kadar çıkmayacağız gibi .Ama böyle memnun olmamak da çok zor

Kuzum bizde daha 2 yıl olmadı evleneli ilk evden taşınmak zorunda kaldık bazanın dolabın felan eskisi gibi ayarı yok evde banyoyu felan sevmiyorum biliyorum taşınırsak daha kötü olacak eşyalar ama bi türlü sevemedim ya .Zaten bu gidişle ev sahibi çıkarana kadar çıkmayacağız gibi .Ama böyle memnun olmamak da çok zor
Benim 4. Evim hangisini sevdin dersen ev ve muhit olarak falan hicbirini. Ama napalim el mahkum canim

İnsanın kendini bilmesi çok güzel :KK48::KK48::KK70::KK70::KK70:o düdük pantolon şimdi senin gülerek kullan .
yaaa ne yemek yapıcammmmm
Bana düdük olmadı ben öyle bir giyerim yakıştırırım ki karşımdaki şüpheye düşer benim kıyafetimi kendisi mi giymiş acaba diye 😄😄😄 kardeşimden biliyorum erkek kıyafetlerini giyince bana kız kıyafeti gibi olur hep 😄😄😄

ALLAH kavuştursun
Yakud-u Anka Yakud-u Anka erkek kardeşi olan arkadaşlarımda hep giyerdi abilerimin kardeşlerinin kıyafetlerini ve hatta parfümlerinide kullanıyorlardı
Çok kıyafete el koymuşluğum var kuzenimin mavi kareli oduncu gömleğini almıştım atlet tarzı bluzumun üzerinden giydim düğmeleri açık, kız gömleğiymiş ya bu demişti 😄 benim oldu tabi o gömlek de 😄😄😅

Kizlar benim bebislerin 10 bucuk 11 aylikken falan asilari varmis. Suan 9 ay 16 gunlukler. Yani daha var ama annem surekli arayip yaptirma asilarini cikma diyo. Hangi asilar tam bilgim yok ama karma yada pekistirme mi neyse ondan diye hatirliyorum sanki. Yaptirmasam sorun olur mu acaba? Simdiye kadar olan herseylerini yaptirmistim.

Kizlar benim bebislerin 10 bucuk 11 aylikken falan asilari varmis. Suan 9 ay 16 gunlukler. Yani daha var ama annem surekli arayip yaptirma asilarini cikma diyo. Hangi asilar tam bilgim yok ama karma yada pekistirme mi neyse ondan diye hatirliyorum sanki. Yaptirmasam sorun olur mu acaba? Simdiye kadar olan herseylerini yaptirmistim.
Canım aşı çok önemli doktorunuz varsa ara bilgi al . Ama aşıyı mutlaka yaptır derim gelecekleri için önemli

Burda otu
Ikametgah daha koyde gorunuyo canim. Bize bakan saglikocagindaki doktorda da korona cikmis yerinde yokmus. Kime sorayim bilemedim ki
burdaki arkadaşlara sor belki oturduğun semtte iyi çoçuk doktoru tanıyanlar vardır telefonlada arayıp bilgi alırsın . Çoçuk doktoru önemli

Ikametgah daha koyde gorunuyo canim. Bize bakan saglikocagindaki doktorda da korona cikmis yerinde yokmus. Kime sorayim bilemedim ki
İkametgahla alakası yok canım aşıların herhangi bir sağlık ocağında yaptırabiliyorsun, ben bazılarını evimin olduğu şehirde bazılarını da annemgilin olduğu memleketteki sağlık ocağında yaptırmıştım, sadece bilgileri alıp diğer kayıtlı olduğun sağlık ocağına söylüyorsun onlar bilgisayara giriyor. Hangi aşı olduğunu falan aşı kartına işaretlerler bi de bebeklerin ölçüleri kilosu falan onları not al. Tabi bu aralar riskli zamanlar ama arayıp bilgi alabilirsin geciktirilemez bir aşıysa onlar gelsin eve yapsın. Aşıları aksamasın.

Kizlarrr naposunuzzzz. Benim minik erkek velet gunluk yaramazligini yapti 1 kova suyu hali koltuk parke ustu basi neresi varsa doktu cani sagolasi. Simdide uyuyolar
Aaay gelem de yardım edem dicem de vaktin varsa sen bana yardım et bütün koltuk yastıkları yerde her taraf bisküvi kırıntısı 😅😅😅

X