- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.181
Kiz bu saate kadar ev isi kalir mi kalk supurrr cirp yastiklari halilari koltuklariiiAaay gelem de yardım edem dicem de vaktin varsa sen bana yardım et bütün koltuk yastıkları yerde her taraf bisküvi kırıntısı
Benim ev işi sabah bir yapılır öğleden sonra bir yapılır gece tekrar yapılırKiz bu saate kadar ev isi kalir mi kalk supurrr cirp yastiklari halilari koltuklariii
Ayni valla gunde 2 kez ev supuruyom. Alissinlar diye hersey ellerinde veletlerin. Gorumcemin kizi gelmisti neden surekli ev supuruyon demistiBenim ev işi sabah bir yapılır öğleden sonra bir yapılır gece tekrar yapılır
Not: yastıkları yere ben indirmedim
Benim fırça setim var onlardan al istersen hepsi içindeEvde durmaktan makyaja sardim yeniden (bu arada daha boyalarim gelmedi 28ine kadar sabirla bekliyorum)dun bi makyaj yapmisim esim şoookkk ne kadar dogal olmus farkli duruyosun ne surdun diyo. Oysa yuzumde bi ton urun vardi. Simdide far fircasi arayisindayim. Sungerli olanlarla guzel suruluyo ama uclari cabuk cikiyo aman aman da pahali bisey almak istemiyorum. Far karistirma fircasi gordum daha mantikli geldi. Kullananiz var miii
Allik fondoten kaş falan fircam var bende set almistim ama sunger olani hemen cikti. Diger far fircalari da sert bilmemezlikten yanlis almisimBenim fırça setim var onlardan al istersen hepsi içinde
İnternetten almıştım helen's home diye bir markası var çantasıyla birlikte satılıyorAllik fondoten kaş falan fircam var bende set almistim ama sunger olani hemen cikti. Diger far fircalari da sert bilmemezlikten yanlis almisimyuzume aslinda fondoten surmuyorum. normalde de yagli oldugu icin direk sivilceye ceviriyo. Arada surusturunce de esimin garibine gidiyo senin set hangi marka
Hemen bakam bacim sagollİnternetten almıştım helen's home diye bir markası var çantasıyla birlikte satılıyorbundan alırsan uçları çıkmaz
Evet canım bundanEki Görüntüle 2623144 bu mu? Bunda olanlarin hepsi bende var bi daha almayayim aynilarini
HangisiEver canım bundantamam o zaman varsa far karıştırma fırçası var içinde
Bak yukarda yuvarlak alanda gösterilen yerde soldan 4 ve 5 o boyuttakiler kaş için en ince olan eyeliner içinEki Görüntüle 2623144 bu mu? Bunda olanlarin hepsi bende var bi daha almayayim aynilarini
Tamam onlardan bende var ama suremiyorum onlarlaBak yukarda yuvarlak alanda gösterilen yerde soldan 4 ve 5 o boyuttakiler kaş için en ince olan eyeliner için
Benim netim yok kızlar birilerinden buldukça giriyorum ama şükür evimizde oturuyoruz vakit geçiriyoruz zaman geçiyor sizler Nasılsıniz
Özledik seni bizler de evlerimizdeyiz bugünü de akşam ettik kk ileBenim netim yok kızlar birilerinden buldukça giriyorum ama şükür evimizde oturuyoruz vakit geçiriyoruz zaman geçiyor sizler Nasılsıniz
Yaa bende özledim canım az kaldı inşallah geceleri devriye atmaya devam edicez beraberÖzledik seni bizler de evlerimizdeyiz bugünü de akşam ettik kk ile
Evdeyim valla mutfaktaNerdesinizzz kizlaaarrr
Bende minik veletlerimi doyurdum cok sukur 3 saat daha savas vermicezEvdeyim valla mutfakta