"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Sol köşede uzanamadıhım yer gözüküyor zaten. Pencere ortadan acılıyo önünde korkuluk var dışarı çıkılmıyo. Eşime sildirdim o daha iri olduğu icin korkulukona daha da engel oldu benle aynı yere kadar silebildi filan. Amaaan bunu yapan mütahit kördü diye düşünüyorum.

bende bebısı uyuttum valla bugun pek huzursuz degıl benım kıde 13.45 de uydu bakım kac saat uyuyacak
Buyudukce uyku saati degil uyku dakikasi oluyo. Benimkilerin gunde 1e dustu uykulari ve kisa uyuyolar. Napicami sasirdim bana vakit kalmiyo. Simdi mutfaga gir bebelere corba yap aksama yemek yap derken kalkacaklar

Buyudukce uyku saati degil uyku dakikasi oluyo. Benimkilerin gunde 1e dustu uykulari ve kisa uyuyolar. Napicami sasirdim bana vakit kalmiyo. Simdi mutfaga gir bebelere corba yap aksama yemek yap derken kalkacaklar
Allah sabır versım kuzum valla benım kıde aksam 11 bucuk sabah 6 dda kalkınca uykusu gelıyor ben 1 tane ıle zor dayanıyorum sen 2 tane Allah yardımcın olsun kuzum bebelere ne corba yapıyorsun

Allah sabır versım kuzum valla benım kıde aksam 11 bucuk sabah 6 dda kalkınca uykusu gelıyor ben 1 tane ıle zor dayanıyorum sen 2 tane Allah yardımcın olsun kuzum bebelere ne corba yapıyorsun
Amin canim butun annelere sabir versin. Hele eve tikili kaldik hepten kafayi siyiricaz. Elimde ne varsa oyle corbe yapiyorum. Dun tavuk suyu kirmizi mercimek patates havuc sogan kattim. Bugun beyaz tarhana pisiricem. Aksam hazir kasik mamasi veririm. 1 ogun corba veya kasik mamasi 1 ogun devamsutu biberon veriyorum

ne guzel valla bende ne yapacagımı sasırdım pure corba kım bebegıne ne pısırırse soruyorum bende et suyuna patates havuc koydum dudukluye onu pure yapıp yedırecem bır arkadas soyledı yap dıye D:

ne guzel valla bende ne yapacagımı sasırdım pure corba kım bebegıne ne pısırırse soruyorum bende et suyuna patates havuc koydum dudukluye onu pure yapıp yedırecem bır arkadas soyledı yap dıye D:
Sogan sarimsak mutlaka corbalarina ekle canim. Tarif kitabim vardi annemde biraktim. Baktim ki ayni seyler et veya tavuk suyu icine sebze pisir robottan cek ver hepsi ayni. Elma aldiricam cam rendeden gecirip bazen yogurtla veriyorum bazen oyle yediriyorum. Benimkiler biraz daha buyudu tabi muzu isirip kopariyolar o yuzden pure yapmiyorum

Cam siliyom imdat
ben ay sonuna saklıyorum camı

Kizlaaaar beni merak eden yok ama yine de geldim ahshahshah naber? Ya Hemsirecik nerde?
anumm Hemsirecik yine akıllı durmamış... kız bunda kurt var kurt

Yettim gariiiii temizlik perdeler hersey bitti ama bu sefer buzdolabim bozulduuuu sogutmuyoooo sogutmuyoooooo. Icindeki yemeklerim bozulduuu
abuu böyle zamanda birde kolay gelsin valla

bende bebısı uyuttum valla bugun pek huzursuz degıl benım kıde 13.45 de uydu bakım kac saat uyuyacak
ay seninde mi bebişin var maşallah ya

Yettim gariiiii temizlik perdeler hersey bitti ama bu sefer buzdolabim bozulduuuu sogutmuyoooo sogutmuyoooooo. Icindeki yemeklerim bozulduuu
Ya sorma ev taşıyınca benimki de bozulmuştu başka almak zorunda kaldık napıyolar bu taşımada soğutma yerini mi yiyolar nedir bizimki de soğutma problemiydi

ben ay sonuna saklıyorum camı

anumm Hemsirecik yine akıllı durmamış... kız bunda kurt var kurt

abuu böyle zamanda birde kolay gelsin valla

ay seninde mi bebişin var maşallah ya
Vallahi yaa havalarda isindi 2 gun oldu sogutmuyo ayarini yukselttim bi unut ama peynir yogurt sut ne varsa bozuldu. Yemeklerim de kokmaya yuz tutmus hemen aksama bulabilirse benimki tamirci cagiracak

sogan koymustum tat versın dıye onuda robattan cekeyım canım o zaman oyle yapım canım valla cocuk devamlı pure yıyınce canı hıc bır sey yemıyor masallah senınkılere ayakta bıle duuryorlar yaramazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…