- 13 Ocak 2020
- 44.579
- 167.984
- 33
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ay ben her seferinde alıcm diyip ihmal ediyorum. Yine kendime sözler verdim alıcam diye salon camları devasa. Dur foto atcam.Kız şu cam silme aparatlarından almak istiyodum mıknatıslı ama bi türlü denk getiremedim bende hep uzana uzana siliyom
Millete üremeyin dediğinden banlanmış
Abovvv ben de dediydim çok yapmayın etmeyin diyeMillete üremeyin dediğinden banlanmış
Birisi vardı anı hatırlamıyorum özellikle gebelik topiklerine gitmiş demiş odaAbovvv ben de dediydim çok yapmayın etmeyin diye
Birisi vardı anı hatırlamıyorum özellikle gebelik topiklerine gitmiş demiş oda
Buyudukce uyku saati degil uyku dakikasi oluyo. Benimkilerin gunde 1e dustu uykulari ve kisa uyuyolar. Napicami sasirdim bana vakit kalmiyo. Simdi mutfaga gir bebelere corba yap aksama yemek yap derken kalkacaklarbende bebısı uyuttum valla bugun pek huzursuz degıl benım kıde 13.45 de uydu bakım kac saat uyuyacak
Allah sabır versım kuzum valla benım kıde aksam 11 bucuk sabah 6 dda kalkınca uykusu gelıyor ben 1 tane ıle zor dayanıyorum sen 2 tane Allah yardımcın olsun kuzum bebelere ne corba yapıyorsunBuyudukce uyku saati degil uyku dakikasi oluyo. Benimkilerin gunde 1e dustu uykulari ve kisa uyuyolar. Napicami sasirdim bana vakit kalmiyo. Simdi mutfaga gir bebelere corba yap aksama yemek yap derken kalkacaklar
Amin canim butun annelere sabir versin. Hele eve tikili kaldik hepten kafayi siyiricaz. Elimde ne varsa oyle corbe yapiyorum. Dun tavuk suyu kirmizi mercimek patates havuc sogan kattim. Bugun beyaz tarhana pisiricem. Aksam hazir kasik mamasi veririm. 1 ogun corba veya kasik mamasi 1 ogun devamsutu biberon veriyorumAllah sabır versım kuzum valla benım kıde aksam 11 bucuk sabah 6 dda kalkınca uykusu gelıyor ben 1 tane ıle zor dayanıyorum sen 2 tane Allah yardımcın olsun kuzum bebelere ne corba yapıyorsun
ne guzel valla bende ne yapacagımı sasırdım pure corba kım bebegıne ne pısırırse soruyorum bende et suyuna patates havuc koydum dudukluye onu pure yapıp yedırecem bır arkadas soyledı yap dıye D:Amin canim butun annelere sabir versin. Hele eve tikili kaldik hepten kafayi siyiricaz. Elimde ne varsa oyle corbe yapiyorum. Dun tavuk suyu kirmizi mercimek patates havuc sogan kattim. Bugun beyaz tarhana pisiricem. Aksam hazir kasik mamasi veririm. 1 ogun corba veya kasik mamasi 1 ogun devamsutu biberon veriyorum
Sogan sarimsak mutlaka corbalarina ekle canim. Tarif kitabim vardi annemde biraktim. Baktim ki ayni seyler et veya tavuk suyu icine sebze pisir robottan cek ver hepsi ayni. Elma aldiricam cam rendeden gecirip bazen yogurtla veriyorum bazen oyle yediriyorum. Benimkiler biraz daha buyudu tabi muzu isirip kopariyolar o yuzden pure yapmiyorumne guzel valla bende ne yapacagımı sasırdım pure corba kım bebegıne ne pısırırse soruyorum bende et suyuna patates havuc koydum dudukluye onu pure yapıp yedırecem bır arkadas soyledı yap dıye D:
ben ay sonuna saklıyorum camıCam siliyom imdat
anumm
abuuYettim gariiiiitemizlik perdeler hersey bitti ama bu sefer buzdolabim bozulduuuu sogutmuyoooo sogutmuyoooooo. Icindeki yemeklerim bozulduuu
ay seninde mi bebişin var maşallah yabende bebısı uyuttum valla bugun pek huzursuz degıl benım kıde 13.45 de uydu bakım kac saat uyuyacak
Ya sorma ev taşıyınca benimki de bozulmuştu başka almak zorunda kaldık napıyolar bu taşımada soğutma yerini mi yiyolar nedir bizimki de soğutma problemiydiYettim gariiiiitemizlik perdeler hersey bitti ama bu sefer buzdolabim bozulduuuu sogutmuyoooo sogutmuyoooooo. Icindeki yemeklerim bozulduuu
Vallahi yaa havalarda isindi 2 gun oldu sogutmuyo ayarini yukselttim bi unut ama peynir yogurt sut ne varsa bozuldu. Yemeklerim de kokmaya yuz tutmus hemenben ay sonuna saklıyorum camı
anummHemsirecik yine akıllı durmamış... kız bunda kurt var kurt
abuuböyle zamanda birde kolay gelsin valla
ay seninde mi bebişin var maşallah ya
sogan koymustum tat versın dıye onuda robattan cekeyım canım o zaman oyle yapım canım valla cocuk devamlı pure yıyınce canı hıc bır sey yemıyor masallah senınkılere ayakta bıle duuryorlar yaramazlar :)Sogan sarimsak mutlaka corbalarina ekle canim. Tarif kitabim vardi annemde biraktim. Baktim ki ayni seyler et veya tavuk suyu icine sebze pisir robottan cek ver hepsi ayni. Elma aldiricam cam rendeden gecirip bazen yogurtla veriyorum bazen oyle yediriyorum. Benimkiler biraz daha buyudu tabi muzu isirip kopariyolar o yuzden pure yapmiyorum