- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Çatlarım söylemezsem diyor aynı benacı biberr süremezlerrr sannaaaa izin vermemmmm. (lalallay)
günaydin cnm1Günaydın Güzeller
Minions izliyomSelam kızlar ne yaptınız bakalım
Merhaba canım çok iyi dülünmüşsünüz ben nasıl kaydolabilirim sistemde yeniyim. Bilgi verirsen sevinirim canım..iyi AkşamlarSelam benim can arkadaşlarım
Bizim de sohbet edeceğimiz kendimize ait bir alanımız olmasını istedim. Rahatlıkla her soruyu sorabileceğimiz;
-Anneler-çocuklar merak ettiklerimiz
-Hayatın içinden olaylar
-Bilinmeyen püf noktalar
-Anlatmasam çatlarım durumları
❤Hepsini rahatça sorabileceğimiz/anlatabileceğimiz herkesin birbirine yardımcı olabileceği anlayışlı bir sayfa oluşturalım.
-Konu/durum açmamıza gerek kalmadan soru sorabilelim birbirimize. Kimin ne derdi varsa anlatabilir bizi bizden başkası anlamaz
Gerçekten ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz, evde insan patlama derecesine geliyor, kimseye anlatamadığımız şeyler içimizde birikiyor. İşte artık birikmesinanlatalım paylaşalım içimizde kötülük olmadığını bilelim.
-Fikir alışverişlerimizden de kaçınmayalım, (hakaretsiz olsun) çünkü birinizi bile burda görmemeye dayanamam. Donlarınız birikir yollayamam (Malûm; evde kal nedeniyle) Terbiyeli olalım lütfen benimkinin yağı biraz az olmuş gibi ama
Çatlak patlak yusyuvarlak idare ediyoruz
-Ben biraz deliyim bunu kabul ediyorum ama kimseye zararım dokunmuyor gördüğünüz gibi kendimden başka, napim ben böyleyim
(oh beee "ben böyleyim" cümlesini de kurdum sonunda ağzıma kürek neyim yemeden yavaşça sıvışayım şurdan)
Gelin haaa beni burda yalnız bırakmayın tek başıma, accık laflayak sonuçta burası peynir gemisi değil lafla yürüyo; laf gemimize hoşgeldiniz
-Bu da aynı sünnet düğünümüze hoşgeldiniz der gibi oldu ama olsunduo zaman şuraya da bir nazar boncuğu gemimiz takısızdır ☻
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡Davetli Listem♡
BBlair
5848BLCH
@Bal0ncuk
@ZeyNOS
@Yagmurubeklerken
merve
@Pembis Hayaller
@Hulyaylmzalp
@Feslegen Kokulu Nane
Feminas
@Sabredelim
@Ondokuzdokuzondokuz
@DenizinYosunKokusu
Efenin_Annesi
@2019 mutluluk
@Asyamm 21
@hicmet16
@_Sitare_
@Ogretmennhanimm
@Sindyrella
Not: Hergün yoklama alınacaktır. Devamsızlık hakkınız var ama uzun süreli değil, 3 gün 3 gün gelmeyip 4.gün de gelmeyenler davetli listesinden silinir.
-Yaptığınız tatlıların pastaların yemeklerin fotoğraflarını paylaşabilirsiniz
Yorum yaparken beni etiketleyin bildirim gelmiyor yoksa❤
Geliyon burda kafana göre yazıyon bu şekil oluyo bu konuda.Merhaba canım çok iyi dülünmüşsünüz ben nasıl kaydolabilirim sistemde yeniyim. Bilgi verirsen sevinirim canım..iyi Akşamlar
Teşekkürler canımGeliyon burda kafana göre yazıyon bu şekil oluyo bu konuda.
İsmini ekliyorum canım, gelmezsen 3 gün isim siliniyor davetli listesindeMerhaba canım çok iyi dülünmüşsünüz ben nasıl kaydolabilirim sistemde yeniyim. Bilgi verirsen sevinirim canım..iyi Akşamlar
Etiketledim yine gitmedi canım ya tek tek etiketlemek gerekiyor galiba her yorum sonuna çünkü bana da bildirim gelmiyor hergün uğruyorum öyle görüyorum yorumlarıBana burdaki konusmalar mesaj gelmiyor ya
Bana tek tek etiketleyeninki de gelmiyor. Heryerde çok aktifim diye karışıyo galibaEtiketledim yine gitmedi canım ya tek tek etiketlemek gerekiyor galiba her yorum sonuna çünkü bana da bildirim gelmiyor hergün uğruyorum öyle görüyorum yorumları
Belki de ama bana da bildirim gelmediği oluyor kendim gelip bakıyorumBana tek tek etiketleyeninki de gelmiyor. Heryerde çok aktifim diye karışıyo galiba
Aleykümselam canım hoşgeldinSelamun aleyküm kızlar
Beni silme gel gerekirse kavga etBelki de ama bana da bildirim gelmediği oluyor kendim gelip bakıyorum3 gün gelmeyen banlanmadığı hâlde, gelmiyor demektir siliyorum öyle isimleri bana benimle yol alacak güzel arkadaşlar lazım
Hosbulduk Nasılsıniz bugün neler yaptınız anlatın bakemAleykümselam canım hoşgeldin
Çok yakın gördüklerimi gidip kendim çağırırım her yerde ilan veririmBeni silme gel gerekirse kavga et