- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
dengeli besliniyorum baloncugummDengeli besleniyor işte dengeyi öyle sağlamasa kilo alır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dengeli besliniyorum baloncugummDengeli besleniyor işte dengeyi öyle sağlamasa kilo alır
Valla mesajda dedikodu yapıyordum ayrıntı vermeyeyim, bi de bi üye beni kafaya takmış yaSelam kızlar ne yaptınız bakalım
Takılmayacak gibi değilsin ki kıskananlar çatlasınValla mesajda dedikodu yapıyordum ayrıntı vermeyeyim, bi de bi üye beni kafaya takmış ya
O dediğin de kesindir de bi tane de yorum yaptığım vardı başka yorumlarımı bulup gıcık etmeye çalışıyo beni bende cevap vermiyorum kahkaha emojisi yapıyorum geberiyodur şu anTakılmayacak gibi değilsin ki kıskananlar çatlasın
Tahmin ediyorum birisini o mu kiii
Ay maşallah ya bahar temizliğimi ypıyor herkesMerhabalar kızlar
Napiyorsunuz
Evi dip köşe yaptım anca dinlenme zamanı buldum
Bende yarın yapıcam ortalığı kaldırdım baza altına falan onları ayarladım her tarafı çamaşır suyuyla silicemMerhabalar kızlar
Napiyorsunuz
Evi dip köşe yaptım anca dinlenme zamanı buldum
Yarın başlıcam bende baloncukAy maşallah ya bahar temizliğimi ypıyor herkes
Yaaa yağmur var ben başlayamıyorm.. Belki perşembe başlarmYarın başlıcam bende baloncuk
Eline sağlk cnmBen temizlikte çığır açtım tüm yerleri bezle sildim Vileda kovası kullanmadım
Ayy erkekler evde olmasın valla yaaa işler yarım kalıyor
Yemektir çaydır
Çok zorlandığım zaman benim kafadaki hizmetçim Okşan'ı cağırıyorum ben değilmiş de o yapıyor bütün temizliği gibi oluyor biraz çatlaktım daha da çatladım bu evde durmaktan sebepBen temizlikte çığır açtım tüm yerleri bezle sildim Vileda kovası kullanmadım
Ayy erkekler evde olmasın valla yaaa işler yarım kalıyor
Yemektir çaydır
Ooo afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım şimdi şarkıyı değiştiricem bende bunu yapıyorum
tesekkur ederim kuzum❤Ooo afiyet olsun canım