- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
https://giphy.com/XbsB79zhtQB9eUsBaUÇok yakın gördüklerimi gidip kendim çağırırım her yerde ilan veririmseni hiç rahat bırakmam
Hosbulduk Nasılsıniz bugün neler yaptınız anlatın bakem
Temizlik yaptım boşa gittiPişt nasılsınız kızlar
Ben ne zaman temizlik yapsam birsey olur yapmıyorum bendeTemizlik yaptım boşa gittisaksılarım devrildi
Ben şükür iyiyim tv izliyorum sen nasılsınPişt nasılsınız kızlar
İyim şükür cnm çocukları uyutum bende öyleBen şükür iyiyim tv izliyorum sen nasılsın
Oh ne güzel Rabbim bağışlasin sağlık versin kuzucuklara ❤İyim şükür cnm çocukları uyutum bende öyle
Amin cnm çok sağol rabbim de sana nasip etsin inşallahOh ne güzel Rabbim bağışlasin sağlık versin kuzucuklara ❤
Amin inşallah isteyen herkeseAmin cnm çok sağol rabbim de sana nasip etsin inşallah
kız herkes uyuyor bi biz ayaktayız sanırımGunaydin kizlar yine dagilmissiniz. Benim daha bi ton isim duruyo anca oglana kahvalti verdim bebekleri doyurdum. Simdi yatakodasina girisicem kiyafetleri dokucem
hellöööööööööööööööööööööööööööööööö
nabersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sabaha kadar burdaydım kız bildirim gitmiyor ya gün içinde gelip bakınalım ya birbirimizeGunaydin kizlar yine dagilmissiniz. Benim daha bi ton isim duruyo anca oglana kahvalti verdim bebekleri doyurdum. Simdi yatakodasina girisicem kiyafetleri dokucem
sabaha kadar buradaydın işte kuzumSabaha kadar burdaydım kız bildirim gitmiyor ya gün içinde gelip bakınalım ya birbirimize
Benim normal olmadığımı biliyosunsabaha kadar buradaydın işte kuzum
normal insanlar sabah burada oluyor
BiliyorumBenim normal olmadığımı biliyosun
Ne diyorlarmış kız anlatsanaBiliyorumbu arada namın başka yerlerde de dolaşıyormuş öyle duyum aldım