"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Yaaa annemgil limonla yapıyor kv. sirke ile yaparmış da bildiğim yoldan şaşmasam mı diye ikilemde kaldım zaten biraz da ondan kaldı
En iyisi güzel bir tarif bulup yapmak hem turşu erimesin kütür kütür olsun hemde sen severek ye ama ben sirkeciyim

Gunaydinnn pyemseslerrr ne aksamdi bee. Beynim uguldadiydi bu gorumcemin kocasi tam hanzo yaa abuk sabuk konusmalari var sinirim oynadi. 1 bucukta kendimi yataga zor atiim. Valla nasil uyudugumu bilemedim. Gece bebelere mama yapmaya uyanamadim. Sabah esimin gittigini hiiicccc duymamisim.az once oglan kendini
yirtarak aglamasa asla ayilamicakmisim. eglenceyi de kacirdim ona yaniyom.

Kızlar olsun biraz zaman geçsin yine oynarız benimde sarjım azalmıştı bende yarıda çıkmak durumunda kaldım tekrar geldim gece Şarjımı oyun oynıcaz diye baştan doldurmuştum ama ne oldu biliyo musunuz saat 9 buçuk bile olmamıştı resimleri ekleyeyim hazırda dursun dedim anaaa ayarı bozuldu yorum yazılan yerin çıkıyorum olmuyor, telefonu aç kapa yok olmuyor bi yerlere tıkladı kaldı en son 10 dk kalasıya düzelttim ama sarj azaldı bu defa da o çarpıntıyla 5 dk kalasıya durumdan çağırdım oyun başlıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…