- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Turşuyu sırf sirke için yiyorum bende sirke olmasa sevmiyorumBende ilk defa yapacaktım işteonu da limonla yapıcam eşim sirke ile yap dedi türk filmine döndük sirkeee limooon
YaaaTurşuyu sırf sirke için yiyorum bende sirke olmasa sevmiyorum
En iyisi güzel bir tarif bulup yapmak hem turşu erimesin kütür kütür olsun hemde sen severek yeYaaaannemgil limonla yapıyor kv. sirke ile yaparmış da bildiğim yoldan şaşmasam mı diye ikilemde kaldım zaten biraz da ondan kaldı
Denesem mi diyosun cesaret edipEn iyisi güzel bir tarif bulup yapmak hem turşu erimesin kütür kütür olsun hemde sen severek yeama ben sirkeciyim
Güzel olur inşallah dene tabi 1. De olmasa 2. De olurDenesem mi diyosun cesaret edipdenerim kız seni mi kırıcam güzel oluyor diyosan güzeldir
Merviş sabah okursun bunu da bi yere yoruma da yazdım zaten gı ben biri sulu biri pilav 2 tabak yemek yedim ya az önceYa litfen ben sağlıklı beslenmiyim litfeen
Dengeli besleniyor işte dengeyi öyle sağlamasa kilo alır
O dengeyi kuruyorda benim beyin olayı çözrmedi eror verdiDengeli besleniyor işte dengeyi öyle sağlamasa kilo alır
Sende istiyorsun ki hergün bazlama börek diyodu annem ben yemek bu mu bugün dediğim deO dengeyi kuruyorda benim beyin olayı çözrmedi eror verdi
Bu analar hep aynıSende istiyorsun ki hergün bazlama börek diyodu annem ben yemek bu mu bugün dediğim de
Bu analar hep aynı