- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
IHHH... kuşlar yakalar biziNe diyorlarmış kız anlatsana
bacım ben sabaha kadar elimde telefonla kalsam herif boşar beniBence topige mesai saati belirleyelim. Sabah beş buçukta yattım ben.
Allaşkina bu topiğe meda grubu açalım. Orda da gıybet kısmını yaparız.IHHH... kuşlar yakalar bizi
Benim dün gece kocam işteydi. Bu gece ben de giremem.bacım ben sabaha kadar elimde telefonla kalsam herif boşar beni
bir laptop bir tlfon adam en sonunda isyan etti
başlayacam bebeyede kk'da kızlaradaahanda dedim erkenden uyudum sessizce pırrrrrrrrrrr
bence seçili üyelerin gireceği topik açalım kilit vuralımAllaşkina bu topiğe meda grubu açalım. Orda da gıybet kısmını yaparız.
Bence topige mesai saati belirleyelim. Sabah beş buçukta yattım ben.
Belirli bi saatimiz olsa iyi olurdu hiç toplanamıyoruzIHHH... kuşlar yakalar bizi
Öyle oluyo mubence seçili üyelerin gireceği topik açalım kilit vuralım
yada en azından bence üye olmayanlar artık şu siteyi okuyamasın ya
Mesaj grubunda ısrar ediyorum şööyle isim vere vere gelip içimizi dökelim.bence seçili üyelerin gireceği topik açalım kilit vuralım
yada en azından bence üye olmayanlar artık şu siteyi okuyamasın ya
YuppiiiMesaj grubunda ısrar ediyorum şööyle isim vere vere gelip içimizi dökelim.
Başkanım aç bize ondanYuppiii
Öyle oluyo muoluyosa burayı kilitleyelim
O ZAMAN TOPİK ÖLÜR YA....Mesaj grubunda ısrar ediyorum şööyle isim vere vere gelip içimizi dökelim.
Hayır acil durumlarda oraya sadece.O ZAMAN TOPİK ÖLÜR YA....
Evet ya topik ölmesin yazıkO ZAMAN TOPİK ÖLÜR YA....
Hayır acil durumlarda oraya sadece.
he tmm mervenin dediği mantıklıEvetbya topik ölmesin yazık
Kız bu ne güzellik maşallahNasilsiniz canlarim
Ay bu güzellikle bi de halı mı koyuyon profileNasilsiniz canlarim
utandirmayiinnn kizlarrr saolun Allh razi olsun guzel bkn gozlernzden operimmAy bu güzellikle bi de halı mı koyuyon profile
guzel bakan gozlerinin guzelligidir cnm ankamKız bu ne güzellik maşallah