"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Ozaman canım zor olmazsa sen ayarla söyle biz uyalim bende yönetici ruhu yok yarın birgün unuturum yazmayı boslarim ama sen dersen uyarım
Ay bende de o ruh hiç yok .Sağlıkla beslenme topiğine de yazdım beni de motive edin diye Ama yarın hatırlatırım sana özellikle su iç diye

Ay bende de o ruh hiç yok .Sağlıkla beslenme topiğine de yazdım beni de motive edin diye Ama yarın hatırlatırım sana özellikle su iç diye
Ben bugun 2 bardak su içtim yatmadan da 3 bardak içmeye çalışıcam sizde eksiklerinizi tamamlayin hadi bakalım bukadar çıkıyor suan benden

Ben bugun 2 bardak su içtim yatmadan da 3 bardak içmeye çalışıcam sizde eksiklerinizi tamamlayin hadi bakalım bukadar çıkıyor suan benden
Çok ta içme gece gece yoksa tuvalete gitmekten uyuyamazsın Bende iki bardak içtim şimdilik yeter .Ben bi ara günlük 3 litre su içerdim .Onu uygulamaya geçeceğim yarın

Bak ben seksü bir hatunum az yerim az içerim ablan star bebeğim izimden gel
Ama ben az öğün yerim günde 2 öğün kafi
Çok çeşit yemeyeceksin ekmek yok Şeker var bende onu yirim böyle devamm
Şekeri bırakıyorum bende artık meyve felan yiycem göbek bölgem yağlanmaya başladı ya

Çok ta içme gece gece yoksa tuvalete gitmekten uyuyamazsın Bende iki bardak içtim şimdilik yeter .Ben bi ara günlük 3 litre su içerdim .Onu uygulamaya geçeceğim yarın
Bugün içim yanıyor icesim var banane yaa tamam yarın başlıyoruz

Bak ben seksü bir hatunum az yerim az içerim ablan star bebeğim izimden gel
Ama ben az öğün yerim günde 2 öğün kafi
Çok çeşit yemeyeceksin ekmek yok Şeker var bende onu yirim böyle devamm
Ben de ölçülerimi boyumu kilomu yazarım isteyen olursa almaya ve yemeye başladım farkındayım.

Ben şeker kullanıyorum
Ama tabi sağlık için bırakmak en iyisi ve mekik çek güzel topluyor
Bakalım başlayacağım yarın .Ben mutfakta kek tatlı yapmayı çok seviyorum ondan hep kilo alıyoruz eşimle .kocam da kızmaya başladı artık kilo alıyoruz diye .O yüzden artık bırakıyorum mutfağı Kociş ve ben sağlıklı beslencez tamamen

Ben de ölçülerimi boyumu kilomu yazarım isteyen olursa almaya ve yemeye başladım farkındayım.
hepimiz evde olunca yiyoruz ya sadece çok tüketmek doğru değil hersey dozunda güzel ben yemedigim için zayıf yesem baya kilo alırım dikkat ettigimden falan değil yani

Buraya kaydettik yazdığını yarın soracam ne yedin diye bol yoğurt yiyoruz spor yapıyoruz bir ki bir kii

Buraya kaydettik yazdığını yarın soracam ne yedin diye bol yoğurt yiyoruz spor yapıyoruz bir ki bir kii
En azından buraya da yazdım ya en azından bu fikirden geri dönemem .Aslında 2-3 kilo fazlam var ama hepsi göbekte gibi.Sadece şekeri ve hamurişini çıkaracağım . .Aynen canım yazarım buraya da :)

Biraz sarj oldu tekrar geldim biraz daha dolaşayım buralarda uyuyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…