- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
HoşgeldinBiraz sarj oldu tekrar geldimbiraz daha dolaşayım buralarda uyuyana kadar
Izledin mi?Hoşgeldin
Yarısına kadar su evlicilik oynarken hamile.kalan kıza şaşırdım bende Evcilik oynayacamIzledin mi?
Sen de mi bebe istiyon?Yarısına kadar su evlicilik oynarken hamile.kalan kıza şaşırdım bende Evcilik oynayacam
2.5 senelik evlilikSen de mi bebe istiyon?ben sürtüşmeyi düşünüyom
Ben de 2.5 yıldır evliyim 15 aydır istiyom. En hayırlısı neyse onu versin Allah inşallah.2.5 senelik evlilik
2 düşük
Istiyorum allahım en sagliklisindan en hayirlisindan ver bize aminn
Amin inşallah kuzum dua ediyoruzBen de 2.5 yıldır evliyim 15 aydır istiyom. En hayırlısı neyse onu versin Allah inşallah.
Tuhaff
Onu kendi yapmıştır yedirmem emeğimi demiştirKendimi zor taşıyorum
Belkide öyledir ama genede benim aklıma gelmez ya zeytin ve yağ kaçırmak para neyseOnu kendi yapmıştır yedirmem emeğimi demiştir
Kız turşu diyince ne zaman niyetlensem kuramadım bi turşu kaldı lahana öyleGeliyor demekkiturşusunu alıp kaçtı diye duyarız Yakında
Benim lahana cürüdu öyle beklemektenKız turşu diyince ne zaman niyetlensem kuramadım bi turşu kaldı lahana öyle
Bende teyzemin yaptıklarından yiyodum da bu sene o da yapmadıBenim lahana cürüdu öyle beklemekten
Bende kayinvalidecigimin yaptıklarını yiyorum
Kötü olmuş ben yaz gelsin kuracam ilk defa kendim tursu yapıyım el lezzetim var bakalım daha tatlı gelir belki kendim yaptığım içinBende teyzemin yaptıklarından yiyodum da bu sene o da yapmadı
Bende ilk defa yapacaktım işteKötü olmuş ben yaz gelsin kuracam ilk defa kendim tursu yapıyım el lezzetim var bakalım daha tatlı gelir belki kendim yaptığım için