"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Yaaa 😅 annemgil limonla yapıyor kv. sirke ile yaparmış da bildiğim yoldan şaşmasam mı diye ikilemde kaldım 😄 zaten biraz da ondan kaldı 😄
En iyisi güzel bir tarif bulup yapmak hem turşu erimesin kütür kütür olsun hemde sen severek ye 😄 ama ben sirkeciyim

Gunaydinnn pyemseslerrr :KK36: ne aksamdi bee. Beynim uguldadiydi bu gorumcemin kocasi tam hanzo yaa abuk sabuk konusmalari var sinirim oynadi. 1 bucukta kendimi yataga zor atiim. Valla nasil uyudugumu bilemedim. Gece bebelere mama yapmaya uyanamadim. Sabah esimin gittigini hiiicccc duymamisim.az once oglan kendini
yirtarak aglamasa asla ayilamicakmisim.:işsiz: eglenceyi de kacirdim ona yaniyom.

Kızlar olsun biraz zaman geçsin yine oynarız 😇 benimde sarjım azalmıştı bende yarıda çıkmak durumunda kaldım tekrar geldim gece 😄 Şarjımı oyun oynıcaz diye baştan doldurmuştum ama ne oldu biliyo musunuz saat 9 buçuk bile olmamıştı resimleri ekleyeyim hazırda dursun dedim anaaa ayarı bozuldu yorum yazılan yerin 😅 çıkıyorum olmuyor, telefonu aç kapa yok olmuyor bi yerlere tıkladı kaldı en son 10 dk kalasıya düzelttim ama sarj azaldı bu defa da 😄 o çarpıntıyla 5 dk kalasıya durumdan çağırdım oyun başlıyor diye 😁😁😁🤣🤣🤣

20200404_121518.jpg

X