- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.938
- 33
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ben kaçtı. Farkettiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende de o ruh hiç yok .Sağlıkla beslenme topiğine de yazdım beni de motive edin diye Ama yarın hatırlatırım sana özellikle su iç diyeOzaman canım zor olmazsa sen ayarla söyle biz uyalim bende yönetici ruhu yok yarın birgün unuturum yazmayı boslarim ama sen dersen uyarım
Kaçma mervos gel burayaBen kaçtı. Farkettiniz mi?
Ha ha .Sağlıklı beslenme deyince tüydünBen kaçtı. Farkettiniz mi?
Ya litfen ben sağlıklı beslenmiyim litfeenKaçma mervos gel buraya
Ben bugun 2 bardak su içtim yatmadan da 3 bardak içmeye çalışıcam sizde eksiklerinizi tamamlayin hadi bakalım bukadar çıkıyor suan bendenAy bende de o ruh hiç yok .Sağlıkla beslenme topiğine de yazdım beni de motive edin diye Ama yarın hatırlatırım sana özellikle su iç diye
Bak ben seksü bir hatunum az yerim az içerim ablan star bebeğim izimden gelYa litfen ben sağlıklı beslenmiyim litfeen
Çok ta içme gece gece yoksa tuvalete gitmekten uyuyamazsın Bende iki bardak içtim şimdilik yeter .Ben bi ara günlük 3 litre su içerdim .Onu uygulamaya geçeceğim yarınBen bugun 2 bardak su içtim yatmadan da 3 bardak içmeye çalışıcam sizde eksiklerinizi tamamlayin hadi bakalım bukadar çıkıyor suan benden
Şekeri bırakıyorum bende artık meyve felan yiycem göbek bölgem yağlanmaya başladı yaBak ben seksü bir hatunum az yerim az içerim ablan star bebeğim izimden gel
Ama ben az öğün yerim günde 2 öğün kafi
Çok çeşit yemeyeceksin ekmek yok Şeker var bende onu yirim böyle devamm
Bugün içim yanıyor icesim var banane yaa tamam yarın başlıyoruzÇok ta içme gece gece yoksa tuvalete gitmekten uyuyamazsın Bende iki bardak içtim şimdilik yeter .Ben bi ara günlük 3 litre su içerdim .Onu uygulamaya geçeceğim yarın
Ben şeker kullanıyorumŞekeri bırakıyorum bende artık meyve felan yiycem göbek bölgem yağlanmaya başladı ya
Ben de ölçülerimi boyumu kilomu yazarım isteyen olursa almaya ve yemeye başladım farkındayım.Bak ben seksü bir hatunum az yerim az içerim ablan star bebeğim izimden gel
Ama ben az öğün yerim günde 2 öğün kafi
Çok çeşit yemeyeceksin ekmek yok Şeker var bende onu yirim böyle devamm
Bakalım başlayacağım yarın .Ben mutfakta kek tatlı yapmayı çok seviyorum ondan hep kilo alıyoruz eşimle .kocam da kızmaya başladı artık kilo alıyoruz diye .O yüzden artık bırakıyorum mutfağı Kociş ve ben sağlıklı beslencez tamamenBen şeker kullanıyorum
Ama tabi sağlık için bırakmak en iyisi ve mekik çek güzel topluyor
hepimiz evde olunca yiyoruz ya sadece çok tüketmek doğru değil hersey dozunda güzel ben yemedigim için zayıf yesem baya kilo alırım dikkat ettigimden falan değil yaniBen de ölçülerimi boyumu kilomu yazarım isteyen olursa almaya ve yemeye başladım farkındayım.
Buraya kaydettik yazdığını yarın soracam ne yedin diye bol yoğurt yiyoruz spor yapıyoruz bir ki bir kiiBakalım başlayacağım yarın .Ben mutfakta kek tatlı yapmayı çok seviyorum ondan hep kilo alıyoruz eşimle .kocam da kızmaya başladı artık kilo alıyoruz diye .O yüzden artık bırakıyorum mutfağı Kociş ve ben sağlıklı beslencez tamamen
En azından buraya da yazdım ya en azından bu fikirden geri dönemem .Aslında 2-3 kilo fazlam var ama hepsi göbekte gibi.Sadece şekeri ve hamurişini çıkaracağım . .Aynen canım yazarım buraya da :)Buraya kaydettik yazdığını yarın soracam ne yedin diye bol yoğurt yiyoruz spor yapıyoruz bir ki bir kii
Senin için güzel olur inşallah canımEn azından buraya da yazdım ya en azından bu fikirden geri dönemem .Aslında 2-3 kilo fazlam var ama hepsi göbekte gibi.Sadece şekeri ve hamurişini çıkaracağım . .Aynen canım yazarım buraya da :)
millet dizi izler ben buna baslıcam galiba