- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Hepinizi çok seviyorum şarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde %24 iyi oldu valla azcik gozumiz gonlumuz acilidi kafamiz dagildi Allah razi olsun iyi geceler kuzumHepinizi çok seviyorum şarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
Benim de az kuzum çocuğu uyutuyorum şimdiHepinizi çok seviyorum şarja takayım da telefonu %20den sonra birden düşüyor anlamam kapanır sizi yüzüstü bırakmış gibi olmayayım haberli gideyim
Bende burdaki ortami arkadasliklari cok seviyorum guzel oluyro zaten eve tikildik.kaldik en iyisi KK❤Valla su korona günlerinde insan konuşcak gulcek birşey arıyor gerçek hayatta arkadaşlardsn hayır yok o yuzden burayı daha çok seviyorum
Aynen canimBende burdaki ortami arkadasliklari cok seviyorum guzel oluyro zaten eve tikildik.kaldik en iyisi KK❤
Ben de çocuğu uyutuyorum canım yok bişey kacirmadin azcik eglendikEsim gorevden geldi ona yemek falan hazirladim yatagi seriyim derken gene herseyi kacirdim
bidahkine tepenize cokeyimde gorun sizzBen de çocuğu uyutuyorum canım yok bişey kacirmadin azcik eglendik
24saat olmadi daha zeynos ne zaman gelir artk bilmiyorumOf keşke zeynoda olsaydı ozledim onu
Evet ya ama özledim bicirigi24saat olmadi daha zeynos ne zaman gelir artk bilmiyorum
gelir insallah hemen belki cezasi kisa surerEvet ya ama özledim bicirigi
Hiç sanmiyom çok ban yiyorgelir insallah hemen belki cezasi kisa surer
rahat durmuyoki 2haftada bir ban yemese olmuyorHiç sanmiyom çok ban yiyor
selam canimSelam kızlar
Ne yapıyorsunuzselam canim