"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

8 9 yaslarindaydim sira arkadasimin ev numarasini biliyordum yakin arkadastik baya. o zamanki cocuk aklimla arkadasin evini arayip garip garip sesler cikartip sapik gibi kapatiyodum 😂😂 sonra bu bana eglenceli geldi ben surekli sıkldikca bu sapikliga devam ettim nasil olsa bulamazlar amannn diyodum :olamaz: gel zaman git zaman bir gece bizim evin teli caldi annem acti teli megerse arkadasimin dayisi kim bu sapik diye kafayi bozarak arayan numarayi buluyor ve sonuc 8 yasinda bir veletin kendilerini islettigini ogrenmis oldular😁 annem sonra beni bi guzel hasladi 😂😂 telefon sapiklik maceramda boylece bitmis oldu :KK53:

8 9 yaslarindaydim sira arkadasimin ev numarasini biliyordum yakin arkadastik baya. o zamanki cocuk aklimla arkadasin evini arayip garip garip sesler cikartip sapik gibi kapatiyodum 😂😂 sonra bi bana eglenceli geldi ben surekli sıkldikca bu sapikliga devam ettim nasil olsa bulamalar amannn diyodum :olamaz: gel zaman git zaman bir gece bizim evin teli caldi annem acti teli megerse arkadasimin dayisi kim bu sapik diye kafayi bozarak arayan numarayi buluyor ve sonuc 8 yasinda bir veletin kendilerini islettigini ogrenmis oldular😁 annem sonra beni bi guzel hasladi 😂😂 telefon sapiklik maceramda boylece bitmis oldu :KK53:
Hahahah 😅😅😅😅 uyyyy 😄

Yeni soru Doğruluk
Screenshot_20200403-222131_ie evirme.jpg

8 9 yaslarindaydim sira arkadasimin ev numarasini biliyordum yakin arkadastik baya. o zamanki cocuk aklimla arkadasin evini arayip garip garip sesler cikartip sapik gibi kapatiyodum 😂😂 sonra bu bana eglenceli geldi ben surekli sıkldikca bu sapikliga devam ettim nasil olsa bulamazlar amannn diyodum :olamaz: gel zaman git zaman bir gece bizim evin teli caldi annem acti teli megerse arkadasimin dayisi kim bu sapik diye kafayi bozarak arayan numarayi buluyor ve sonuc 8 yasinda bir veletin kendilerini islettigini ogrenmis oldular😁 annem sonra beni bi guzel hasladi 😂😂 telefon sapiklik maceramda boylece bitmis oldu :KK53:
Patladim gulmekten🤪🤪

Doğruluk diyerek ismini yazdıranlar;
BBlair BBlair
@Yasnaz
C Cennet Annesi
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
merve merve
@5848BLCH
---------
Cesaret diyerek ismini yazdıranlar:
2019 mutluluk 2019 mutluluk
-Ben Yakud-u Anka Yakud-u Anka :KK70:(seni yalnız bırakamazdım 2019 mutluluk 2019 mutluluk ) 😄
İsimlerini yazdırmayanlar yorumlara ilk önce cesaretteki gibi cevap vereceklerdir. Daha sonra normal konuşmalarına ve doğruluğa geçebilirler. Doğruluk yazan kişilere ilk cevap Cesaretteki gibi verilecek. 😄😄😄
Buyrun Cesaret;Eki Görüntüle 2613897

Morsardunya Morsardunya 😅

Dur söyleyım sofra hazırlamış tı anam banada dedi kızım kalk git ayranı getir unutmuşum bende öf öf diye diye mutfaga gittim aldım geldim ve sonu kötü mü komık mi bilemiyorum sonra ayagım halıya takıldı ve sonuç ayran babamın üstüne döktüm hep o anam yüzünden ozamn 10 yaşındaydım 😂😂

Oyun nasıl birvsey ya ben çok yazamıyorum çocuktan eşim de evde hep basimdalar

X