"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

8 9 yaslarindaydim sira arkadasimin ev numarasini biliyordum yakin arkadastik baya. o zamanki cocuk aklimla arkadasin evini arayip garip garip sesler cikartip sapik gibi kapatiyodum sonra bu bana eglenceli geldi ben surekli sıkldikca bu sapikliga devam ettim nasil olsa bulamazlar amannn diyodum gel zaman git zaman bir gece bizim evin teli caldi annem acti teli megerse arkadasimin dayisi kim bu sapik diye kafayi bozarak arayan numarayi buluyor ve sonuc 8 yasinda bir veletin kendilerini islettigini ogrenmis oldular annem sonra beni bi guzel hasladi telefon sapiklik maceramda boylece bitmis oldu

Hahahah uyyyy

Patladim gulmekten

Morsardunya

Dur söyleyım sofra hazırlamış tı anam banada dedi kızım kalk git ayranı getir unutmuşum bende öf öf diye diye mutfaga gittim aldım geldim ve sonu kötü mü komık mi bilemiyorum sonra ayagım halıya takıldı ve sonuç ayran babamın üstüne döktüm hep o anam yüzünden ozamn 10 yaşındaydım

Oyun nasıl birvsey ya ben çok yazamıyorum çocuktan eşim de evde hep basimdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…