- 13 Ocak 2020
- 44.560
- 167.870
- 33
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Konumuzla hiç ilgisi yok ama profil fotonuzun bir manevi degeri var mı? Sorabilir miyim?aksama ne yemek varrrrrr kizlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumuzla hiç ilgisi yok ama profil fotonuzun bir manevi degeri var mı? Sorabilir miyim?aksama ne yemek varrrrrr kizlarrrr
resim bulamadim profile degsiiklik olsn dedimKonumuzla hiç ilgisi yok ama profil fotonuzun bir manevi degeri var mı? Sorabilir miyim?
Vallahi tebrik yaratıcı çünküresim bulamadim profile degsiiklik olsn dedim
nekadanda guzelllll keskeeee benimm olsaaaaggggg
Kız cesaret usturuplu bişey öyle kimseye sataşmadan gerçekten sizi banlatır mıyımDogrulukta ..
Cesaret diyende ban mı yiyecek
Doğruluk diyerek ismini yazdıranlar;
BBlair
@Yasnaz
C Cennet Annesi
Efenin_Annesi
merve
5848BLCH
---------
Cesaret diyerek ismini yazdıranlar:
2019 mutluluk
-Ben Yakud-u Anka (seni yalnız bırakamazdım 2019 mutluluk )
İsimlerini yazdırmayanlar yorumlara ilk önce cesaretteki gibi cevap vereceklerdir. Daha sonra normal konuşmalarına ve doğruluğa geçebilirler. Doğruluk yazan kişilere ilk cevap Cesaretteki gibi verilecek.
Buyrun Cesaret;Eki Görüntüle 2613897
Ayyy başladık mi kız saat 0n oldu muDoğruluk diyerek ismini yazdıranlar;
BBlair
@Yasnaz
C Cennet Annesi
Efenin_Annesi
merve
5848BLCH
---------
Cesaret diyerek ismini yazdıranlar:
2019 mutluluk
-Ben Yakud-u Anka (seni yalnız bırakamazdım 2019 mutluluk )
İsimlerini yazdırmayanlar yorumlara ilk önce cesaretteki gibi cevap vereceklerdir. Daha sonra normal konuşmalarına ve doğruluğa geçebilirler. Doğruluk yazan kişilere ilk cevap Cesaretteki gibi verilecek.
Buyrun Cesaret;Eki Görüntüle 2613897
Anca yetişir 5 dk daAyyy başladık mi kız saat 0n oldu mu
Eki Görüntüle 2613899 Ve Doğruluk
[/QUOTE
ben 11 yaşındaydım bisikletten düşüp kolum ters dönmüştü ben bu durumu görünce .. bu yüzden her gece ben gece koşmuşumm gibi mirkelama baglayıp koşmuştum . En hızlı oldugum dönemdi
Uy da ha napaysun oyle deli uşakIstanbulda büyüdüm ben benim büyüdüğüm mahallede de akrabanın düğünü var. Otobüs tuttuldu. Yaş 13 ben yolu biliyorum diye otobüs şoförüne yol tarif ediyorum. Sapağı kaçırmıştık.