"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

İlk soru aynı kalıyor arkadaşlar yeni gelenler çocukluk anısı anlatsın 😄 ve diğer gördüğü her yazıya şiveli cevap verilecek 😄

Bana babaaanrm bakıyordu .biz kuzenimle dışarda geziyoduk yolda atilmis ilaçlar girduk hepsini içtik.sonra gelip babaannme söyledik.zavalli kadın şok oldu ne yapacağını bilemedi çok kuzdi bize .ben bana kızmasın diye tuvalete gidip kusma numarası yaptım 5 yasinda felanim yani uyanikliga bak 🙄🙄🙄🙄

Bana babaaanrm bakıyordu .biz kuzenimle dışarda geziyoduk yolda atilmis ilaçlar girduk hepsini içtik.sonra gelip babaannme söyledik.zavalli kadın şok oldu ne yapacağını bilemedi çok kuzdi bize .ben bana kızmasın diye tuvalete gidip kusma numarası yaptım 5 yasinda felanim yani uyanikliga bak 🙄🙄🙄🙄
Senu yaramazin yaramazi 😄

Yeni soruya anısını anlatan normal ama cevap verenler karadeniz şivesi tamam mı 😅😅
Hadi yeni soruyi sorayrum😄
20200403_224007.jpg

Tamam başka soruya geçiyorum ve komik olabilir ciddi olabilir sorumuz bu 😇 yorumlar normal konuşma dili.
Screenshot_20200403-225327_ie evirme.jpg

Ergenlik iste mesaj atan bi arkadaşı vardı kız sen hayırdır diye mesaj attım. Canın sıkılıyosa ben yardımcı olayım filan. O da bana adam lazım sen işimi görmezsin demişti. ... gibi kaldım. 🤣🤣

X