"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

komik olan ilk okul ogretmenimin arkadasimizin sacini cekmesi ve okul cikisinda bnm bagirarak arkadasimjn annesine ogretmen melisanin sacini cekti hahaha diye gulerken arkamdan ogretmenimin gelmesi ve kulagimj cekmesi🤣🤣 gizli olarak koyumuzdeydik 15 tatil icin gitmistik komsudan kaymak almaya gittim kafin evde yoktu kizi varmis iceri girdim kimse yok meger diger odada diger komsunun kiziyla bu kiz ust uste cikmislar surtue yapiyolar gordum benide gorduler hemn annaemlere kactim ♀️ enterasan olarakta misafirlikten donerken gec sat oldugu icin otobusun kallmamasi yuruyerek eve donmemiz o sira cisimin gelmesi ve yuruyerek altima isememdi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK70::KK70::KK70::eğlence:

komik olan ilk okul ogretmenimin arkadasimizin sacini cekmesi ve okul cikisinda bnm bagirarak arkadasimjn annesine ogretmen melisanin sacini cekti hahaha diye gulerken arkamdan ogretmenimin gelmesi ve kulagimj cekmesi🤣🤣 gizli olarak koyumuzdeydik 15 tatil icin gitmistik komsudan kaymak almaya gittim kafin evde yoktu kizi varmis iceri girdim kimse yok meger diger odada diger komsunun kiziyla bu kiz ust uste cikmislar surtue yapiyolar gordum benide gorduler hemn annaemlere kactim ♀ enterasan olarakta misafirlikten donerken gec sat oldugu icin otobusun kallmamasi yuruyerek eve donmemiz o sira cisimin gelmesi ve yuruyerek altima isememdi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK70::KK70::KK70::eğlence:
Vihüüüy uy da yani şivem kaydu 😄😄😄

Yas 12 bi tana çocuk peşimden ayrılmıyo o sıra da serseri dizisi var aşiretimin kralicesi deyip duruyor. Yapma etme dinlemiyo. Neyse tam derse girdik bu geldi dibime yılışıyo. Ders ingilizceydi. Student's book ve workbook 'u ayni ansa kavrayıp suratına geçirmiştim. 🙈 bir burnu kanamaya başladı. Özür dileye dileye öldüm 😂

Yas 12 bi tana çocuk peşimden ayrılmıyo o sıra da serseri dizisi var aşiretimin kralicesi deyip duruyor. Yapma etme dinlemiyo. Neyse tam derse girdik bu geldi dibime yılışıyo. Ders ingilizceydi. Student's book ve workbook 'u ayni ansa kavrayıp suratına geçirmiştim. 🙈 bir burnu kanamaya başladı. Özür dileye dileye öldüm 😂
Hahahahaah şiveli güldüm 😄😄😄

X