- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Haçan bende bu oyuna katulabilurmuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemin sakladigi paralardan araklayip aburcubur alip onlarida annemin yatak odasinda yatagin altina saklayip girip çıkıp gizli gizli yedigimi hic unutmamEki Görüntüle 2613899 Ve Doğruluk
Uyyy bu da cüzelmiş da çok cüldum buğaAnnemin sakladigi paralardan araklayip aburcubur alip onlarida annemin yatak odasinda yatagin altina saklayip girip çıkıp gizli gizli yedigimi hic unutmam
Arkadasimi dovup camura sokmustum sonra kardesimin uzerine atmistim annemden sopayi kardesim yemisti hala annem kardesim yapti bilirEki Görüntüle 2613899 Ve Doğruluk
Bennn iptalllllll yerlere yapıştım resmen burdaAnnemin sakladigi paralardan araklayip aburcubur alip onlarida annemin yatak odasinda yatagin altina saklayip girip çıkıp gizli gizli yedigimi hic unutmam
komik olan ilk okul ogretmenimin arkadasimizin sacini cekmesi ve okul cikisinda bnm bagirarak arkadasimjn annesine ogretmen melisanin sacini cekti hahaha diye gulerken arkamdan ogretmenimin gelmesi ve kulagimj cekmesi gizli olarak koyumuzdeydik 15 tatil icin gitmistik komsudan kaymak almaya gittim kafin evde yoktu kizi varmis iceri girdim kimse yok meger diger odada diger komsunun kiziyla bu kiz ust uste cikmislar surtue yapiyolar gordum benide gorduler hemn annaemlere kactim enterasan olarakta misafirlikten donerken gec sat oldugu icin otobusun kallmamasi yuruyerek eve donmemiz o sira cisimin gelmesi ve yuruyerek altima isememdiEki Görüntüle 2613899 Ve Doğruluk
Uy acumasuz neattin oole uşağaArkadasimi dovup camura sokmustum sonra kardesimin uzerine atmistim annemden sopayi kardesim yemisti hala annem kardesim yapti bilir
Vihüüüy uy da yani şivem kaydukomik olan ilk okul ogretmenimin arkadasimizin sacini cekmesi ve okul cikisinda bnm bagirarak arkadasimjn annesine ogretmen melisanin sacini cekti hahaha diye gulerken arkamdan ogretmenimin gelmesi ve kulagimj cekmesi gizli olarak koyumuzdeydik 15 tatil icin gitmistik komsudan kaymak almaya gittim kafin evde yoktu kizi varmis iceri girdim kimse yok meger diger odada diger komsunun kiziyla bu kiz ust uste cikmislar surtue yapiyolar gordum benide gorduler hemn annaemlere kactim ♀ enterasan olarakta misafirlikten donerken gec sat oldugu icin otobusun kallmamasi yuruyerek eve donmemiz o sira cisimin gelmesi ve yuruyerek altima isememdi
Vihüüüy uy da yani şivem kaydu
Kiz yaptim işte biseylerBennn iptalllllll yerlere yapıştım resmen burda
O kiloluydu ben zayftim o dyaga dayanabilirdi ah cocuklukUy acumasuz neattin oole uşağa
Hahahahaah şiveli güldümYas 12 bi tana çocuk peşimden ayrılmıyo o sıra da serseri dizisi var aşiretimin kralicesi deyip duruyor. Yapma etme dinlemiyo. Neyse tam derse girdik bu geldi dibime yılışıyo. Ders ingilizceydi. Student's book ve workbook 'u ayni ansa kavrayıp suratına geçirmiştim. bir burnu kanamaya başladı. Özür dileye dileye öldüm
Şartları oku bekliyrum çatladumAhanda geldim simdi