"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Benim önerim şöyle canım
Mesela bi soru sorcaz herkes cevap vericek
1 kişinin 2 soru hakkı olcak
Mesela ben dicem ailede en sevmediğiniz kişi kim yada bu kk da en sevmediğin üye kim kim ne soru sormak isterse ama sorular sorular cevaplancak ve yapilcak
Mesela ben sana dicem anka resmini değiştir
Eşinle resim koy😊
Yani kimin aklına ne soru sormak gelirse
Veya seçtiği üyeye bişey yaptırcak 😁
Bende söyle düşündüm benim telefonda şişe çevirmece oyunum var ama yüklenmiyor buraya 2 tane çevirdim 1 doğruluk 1 cesaret olarak 😄 cesaret diyenler ve dogruluk diyenler olarak 2 grup olacak cevaplar ona göre gelecek 😄

Burdan elektrikli supurge ureticilerine sesleniyorummm. COCUK EMNIYET KILIDI KOYUN ARTIK SUPURGELEREEEE:KK34: yeter tirtil gibi yapistilar supurgeye kapatip aciyolar bozacaklar. Cekemiyorum da ustunde oynuyolar:işsiz:

Bende söyle düşündüm benim telefonda şişe çevirmece oyunum var ama yüklenmiyor buraya 2 tane çevirdim 1 doğruluk 1 cesaret olarak 😄 cesaret diyenler ve dogruluk diyenler olarak 2 grup olacak cevaplar ona göre gelecek 😄
Ayyy olur olur valla

Ellerim yarilip kanamaya parmak uclarim acimaya basladi temizlik yapmaktan. Neyse kiii ben bebysii :KK8: 1 hafta olmadan kaba isleri bitirdim simdi koltuk sil perde boyu ayarla kiyafetleri yika utule kaldi ohh bee onlari da yavas yavas yapabilirimmm :KK53:

aksama ne yemek varrrrrr kizlarrrr:KK5::KK69:
Dur şu kahveyi içeyim de karar vericem 😄
20200403_171250.jpg

X