gittin ama estirdiğin fırtına dinmiyor meleğim

vvuslat, atesedönen ikinize de Allah sabır versin.bende sizler kadar üzüldüm yaşadıklarınıza okurken ağladım acınızı paylaşıyorum...
melekleriniz cennettedir şimdi Allah koruyor onları, böyle düşünün...ne denir ki Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın hayatta daha acı bişey yok sanırım...
vuslat son bakışı demişsin ya gözyaşlarıma hakim olamadım

canım seninde başın sağolsun..bebeğin şimdi cennettedir usul usul.
sizlerin acısını paylaştıkça ne kdr boş şeylere üzüldüğümü anladım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın hele ki böylesini hiiiççç...dünyada ölümden başkası yalanmış hakikaten

siteye girdiğimde hep hamile haberlerine bakardım bir bebek istiyorum çünkü hep. en büyük hayalim bu. amainsan bunu isterken gözüne başkabişey görünmüyor diymi. içimden buraya bakmak geldi. bişey anladım 5 yıl 10 yıl çocuk isteyip çocuğunun olmaması acı ama sanırım olan çocuğun acısını görmek kendi acından daha acı.
ama bilmiyorum hafifletirmi, onlar şuan sizin için dualar ediyor belkide sizi ir çok kazadan esirgiyorlar belkide ilerde doğacak bebeklerinizi dualarıyla koruyacaklar. kimse meleğini göremez ama siz gördünüz. ve artık meleğinizin kim olduğunu biliyorsunuz. ve size şefaat edecekler.
acınızı sizin kadar hissedemem ama anlayabiliyorum zor çok zor. allah yar ve yardımcınız olsun size sonsuz sabırlarını versin.ve içinizi ferahlatsın inşallah.

başınız sağolsun çok üzüldüm inanın
hazreti ibrahimin bakmakla görevli olduğu
küçük meleğiniz cennettte sizi beklıyor
sizinki bir sınav inanıyorumki sınavı geçtiniz ve cennetle buluşacaksınız
tekrar başınız sağolsun allah bir daha yaşatmasın inş..canım:Saruboceq:

ağlamaktan zor okudum sizin acınızı hafifletebilecek hiçbir kelime yok gibi geliyor ama herşeyde bir hayır vardır.sizi cennette bekleyen bir meleğiniz var şimdi...

vuslat ve atesedonen,Allah ikinize de sabir versin ,okurken aglamaktan gozlerim kizardi, belki yakin zamanda ben de 22 haftalik bebegimi kaybettigim icin kendimden birseyler buldum, sonra da utandim,sizinkilerin yaninda benimki de acimiydi.
Insallah en yakin zamanda melekleriniz kardeslerini kucaginiza alirsiniz da,aciniz hafifler

başınız sağolsun rabbim sizlere sabır versin. çok zor ben de ilk bebeğimi kaybettim daha doğmadan.ikinciye hamileyim.rabbim bu meleğime sağlık versin.

başınız sağ olsun çok zor yaşadıklarınız rabbim başka acılar yaşatmaz inşallah amin

allah yardımcın olsun bende yeni kaybettim 8 haftalıktı 20 gün cansız bedenini taşıdım karnımda ama ayırdılar işte. nasıl ağladım anlatamam yazını okurken. kendi derdimi unutup bebeğine ağladım. ne olur topla kendini. dualarım seninle

ALLAH sizlere ve tüm yavrusunu kaybedenlere sabır versin, başka acı göstermesin rabbim... ALLAH sağlık versin. bişey diyemiyorum, acınızı paylaşıyorum

aynı şeyleri geçen yıl 20 temmuzda yaşadım.1 yıldır ağlıyorum şimdi yazılarınızı okuyunca yine yaşadım o karanlık günü.yaralarım yine kanadı.şimdi anneyim allahım sizede yaşatsın.ama inanın ilk göz ağrısı başka.acım taptaze.oğlumu 4 gün görebildim ve onu çok özlüyorum...

GÖZYAŞLARIMA HAKİM OLAMIYARAK OKUDUM NE DİYEBİLİRİM Kİ SİZ NEEE bir anne olarak yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim sabırlar ihsan etsin size

içim parçalandı...göz yaşlarımı tutamıyorum.rabbim sabır versin ve hiç bir anneye yaşatmasın.

gözyaşları içinde paylaştım acını,rabbim yar ve yardımcın olsun sabırlar diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…