gittin ama estirdiğin fırtına dinmiyor meleğim

Allahım sabır versin..yalnız değilsin..kelime bulamıyorum inan..ne diyecek nede yapacak bişey var..sabır diliyorum hepimize..

aynen .

gulşahıma vuslata ve atesedonen.. sana ve tabıkı cıgerı yanan dıger analaraa..
sabah sabah yıne saldım kendımı burayaa.. dualarım sızınlee.
cok acı cektım okurken.. başın sagolsun melegın sanada cennetın kapılarını açsın..
Allahtan sıze sabırlar dılıyorum cok buyuk bır acı..

canım benim Allah sabırlık versin sana inan gözyaşlarım içime aktı...inşallah yaralarına derman olacak sağlıklı uzun ömürlü bir bebeğin olur....Allah'a emanet ol...

canımya diyecek kelime bulamıyorummm başın sagolsun

Allah sabırların en büyüğünü ve yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaallah:Saruboceq:

allah sabır versin başın sağolsun canım...diyecek söz bulamıyorum başka...tutuldum..

Yüreğimizi yangın yerine çevirdiniz bu dünyada daha büyük bir acı olamaz heralde,bence cennet sizlerin aykları altında ,bu kadar çile başka kimse çekemez heralde ALLAHIM ne büyük bir imtahana sokmuş sizi arkadaşlar başınız saolsun demekten başka bir şey gelmiyor elimzden:)

mafoldumben Uf boğazıma düğümlendi bir acıki nasıl anlatamam..
Rabbim size çok büyük ve sabırlar versin inşallah.:gitme:

allah sabır versin gerçekten okurken boğazıma birşeyler düğümlendi bebek hasretiyle yanan biri olarak benim de.Zaman herşeyin ilacı derler ama gönül ferman dinlemiyor

bu acı nasıl bi acı ciyerlerim kavruldu
acını kimse anlayamaz mafoldumben
içim koptu kıçkırıklara boğuldum
allahım kimseye yaşatmasın
çok zor yaşadıklarınmafoldumbenmafoldumben
senağlama

yazınla sözün bittiği yere geldim
rabbimden sana sonsuz sabır diliyorum
ben okurken dayanamadım

Başın sağ olsun. Seni çok çok iyi anlıyorum çünkü ben de 5 gün önce oğlumu kaybettim. 71 gün yoğun bakımda mücadele verdi yavrum. 48 günlükken ameliyat oldu, diyalize girdi, kafası kolları damar yollarından, sırtı yatmaktan yara oldu. Ölümü içimi yakıyor ama diyorum ki "Allah'ım madem oğlumu alacaktın bari bu kadar acı çekmeseydi"

ağlamaktan zarzor yazıyoruum
allah size sabırlrn en büyüğünü versiin
içim acısı okurken
sen neler çekiyosuun allah biliir
melek olmuuş kuzum bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…