- 30 Kasım 2017
- 89
- 45
- 88
- 37
- Konu Sahibi Fosforbronz
-
Sporu birakmistim ama simdi yuzmeye basladim. Gec saat yemek degil de benim problem su abur cubur nasil vazgecicem bilemiyorum.bebegime faydasi yok zarari var mi bilmiyorum ama belki bebegi dusunmekle vazgecebilirim.Yapasınız yoksa kilo veremez aksine daha çok alırsınız.
Akşam geç saatte yemeği ve abur cuburu kesseniz 3_4 kilo verirsiniz zaten yaklaşık bir ayda.
Birde doğumlardan sonra muhakkak spor yapılmalı , hamilelikte alınan kilolar verilse bile vücudun formu bozuluyor ve ancak sporla normal hale geliyor.
Su icerim zaten. Irademe de bi sahip cikabilsem ahh su an bile canim deli gibi hindistan cevizli kini atistirmalik cekiyor
Zararı olmaz olur mu, meyve sebze yemek varken. O paketli gıdaların içinde dünya kadar katkı maddesi yapay gıda var, içeriğine bak görürsün. Bir kitap okumuştum onda gıda sektörü sizin sağlığınızı düşünmez, onların tek derdi para, bir gıdayı dondurup genetiğini değiştirip içine katkı maddesi koyuyorlar, onlar siz hasta olmuşsunuz kanser olmuşsunuz umurlarında değil sadece satış yapmayı düşünürler yazıyordu. Tatlı canınız çektiğinde kendiniz yapın, sütlü tatlı yapın, meyvelerle yapın. Paketli gıdalardan uzak durun.Sporu birakmistim ama simdi yuzmeye basladim. Gec saat yemek degil de benim problem su abur cubur nasil vazgecicem bilemiyorum.bebegime faydasi yok zarari var mi bilmiyorum ama belki bebegi dusunmekle vazgecebilirim.
Boyum 130 cm degil heralde.10 kg fazla fark var bu cok degil mi sence. Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim
Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim
Bu şekilde kimse destek olamaz ki. Mucize falan mı önermemizi bekliyorsunuz? Kilo vermek için yapılacaklar belli.
Boyum 130 cm degil heralde.10 kg fazla fark var bu cok degil mi sence. Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim
Yemem de problem yok abur cuburda var dayanamiyorumE normal yiyin ??!
DeneyecegimKilo almamak için tatlıyı kesmeniz şart. Ama bunu birden bire yapmayın. Mesela haftada 2 güne indirin ilk ve onu da evde kendi yaptığınız muhallebi ile halledin. Sonrasında yavaş yavaş tek güne , sonrasında ise 2 haftada 1 güne indirin.
Sporumu yapip abur cuburumu kessem burda isim ne pardon ama zaten bir derdim olmaz.Hanfendi spor yapası yokmuş aburcuburu da tiyomuş ama burdaki mesajların kilo verdirececeğini düşünüo
Evet beni anlayan birisiniz motiveye ihtiyacim var. Ama bazi kendini bilmezler anlamamis yazdiklarimiSu içsem yarıyor deseniz anlarım da, yiyorum diyorsunuz bacım. Diyetisyene gidin, spor yapın. O zaman da veremiyorum derseniz, hormonlarınıza baktırın da, şuan çözümünüz çok belli yani. Ben de hamileliklerimde 25'er kilo almış bir insanım. Öyle yediklerimden de çok kısmam ama 6 ayda verdim kiloları. Spor yapıyorum, emziriyorum. O kadar da zor değil aslında bu işler. Biraz motive olmaya ihtiyacınız var sadece. Saldıkça salıyor insan. Salmayın, kalkın diyetisyene gidin. Gerisi gelir.
Başkalarının yorumunu bilemeyeceğim şimdi. =)Evet beni anlayan birisiniz motiveye ihtiyacim var. Ama bazi kendini bilmezler anlamamis yazdiklarimi
Peki.Kizlar dogumdan sonra verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim. Psikolojim cok bozuk. Ha bire de yiyorum. Hele de tatliya hic dayanamiyorum. 63 ile hamile kalmistim su 76 falanim
Dayanmak durumundasın, abır cuburla kilo vermek imkansız diyetisyene gidebilirsin, farklı bir rahatszlığın yoksa iş sadece boğazında bitiyorYemem de problem yok abur cuburda var dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?