Gittikçe Kilo Aliyorum

Sporu birakmistim ama simdi yuzmeye basladim. Gec saat yemek degil de benim problem su abur cubur nasil vazgecicem bilemiyorum.bebegime faydasi yok zarari var mi bilmiyorum ama belki bebegi dusunmekle vazgecebilirim.

Su icerim zaten. Irademe de bi sahip cikabilsem ahh su an bile canim deli gibi hindistan cevizli kini atistirmalik cekiyor

Yerseniz sürekli canınız ister...
Yemezseniz unutursunuz...
Ben de hamileyim mesela canım çikolata vs istiyor ama her gün yemiyorum. Yersem bitter bir iki parça vs...
Genelde su içiyorum canim tatlı isterse cikolata gibi kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum. Kalkip bi dolaşıyorum,pencereden bakiyorum,annemi arayip konuşuyorum vs unutuyorum.

Sporu birakmistim ama simdi yuzmeye basladim. Gec saat yemek degil de benim problem su abur cubur nasil vazgecicem bilemiyorum.bebegime faydasi yok zarari var mi bilmiyorum ama belki bebegi dusunmekle vazgecebilirim.
Zararı olmaz olur mu, meyve sebze yemek varken. O paketli gıdaların içinde dünya kadar katkı maddesi yapay gıda var, içeriğine bak görürsün. Bir kitap okumuştum onda gıda sektörü sizin sağlığınızı düşünmez, onların tek derdi para, bir gıdayı dondurup genetiğini değiştirip içine katkı maddesi koyuyorlar, onlar siz hasta olmuşsunuz kanser olmuşsunuz umurlarında değil sadece satış yapmayı düşünürler yazıyordu. Tatlı canınız çektiğinde kendiniz yapın, sütlü tatlı yapın, meyvelerle yapın. Paketli gıdalardan uzak durun.

On aylık bebegım var dogumda 100 kiloya cıktım simdı 78 kiloyum sabah altıda Yuruyuse cıkıyor um tempolu bı sekılde diyetısyene gidiyorum. Hedef 60 Insallah eger istersen verirsin sende sabah kalk Yuruyuse basla cocuk olunca daha zor ınankı.

At bebegi arabasına yürü aksam yürü telefonuna su hatırlatıcı koy saat bası hatırlatsın yasaklı gıdayıda kestınmı verılıyo

59 ile hamıle kaldım.
75 ile doğurdum.
62 ye düştüm.(enfeksıyon kaptım(bır gün arayla beş lıtre su içiyordum sadece suya susuyordum hastalıkdan dolayı)
66 oldum(iğileştım)
şuan 56 yım.
emzırdığim için hiçççç abur cubur yemedım.çay bıle içmedim bebeği etkılemesın dıye.bu yuzden sadece ev yemeği,bol yeşillik,bol su,tatlı da dahıl ev yapımı idi.emzirme donemınde erıdım desem yerıdır.emzırme donemıni ıyı değerlendırmek çok önemli.ne kadar süt o kadar kalorı yakımı.o yüzden de bol bol dere otu ve su.çözüm olur sana.

Boyum 130 cm degil heralde.10 kg fazla fark var bu cok degil mi sence. Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim

Boyunu yazmamışsın...Arkadaş ta sana tavsiye vermeye çalışmış...Boyu bilmeden kilonun hiçbir anlamı yoktur...
Boyum 1.30 değil herhalde die terslemişsin...
Bu ne ya

Boyum 130 cm degil heralde.10 kg fazla fark var bu cok degil mi sence. Abur cuburu kesemiyorum spor da yok. Ve bunlari yapasim da yok.. Burda belko birileri destek olur dedim

O yok bu yok bu sekilde kilo tabiki verilmez. Tatli caniniz cektiginde meyve yada hurma yiyin yuruyus yapin yada evde plates veya leslie yapin gec yemeyin avur cubur yemeyin emzirirken zaten verilir kilolar

Evet beni anlayan birisiniz motiveye ihtiyacim var. Ama bazi kendini bilmezler anlamamis yazdiklarimi

İradenize hakim olmalısınız. Beslenme alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur. Anladığım kadarıyla siz ne yapılacağını zaten biliyorsunuz. Spor ve sağlıklı beslenme. Motivasyon eksikliğiniz var gibi geldi bana. Bunun için spor yapan, sağlıklı beslenen camiaya girmelisiniz. Mesela instagramda çok güzel sayfalar var, yemek tarifi olsun, tabak/öğün örnekleri olsun, spor yapanlar, yaptıranlar, vs. Envai çeşit sağlıklı yemek, içecek, salata, tatlı tarifleri var. Her birini denemek için gün sayarsın, o derece özendirici. Oralara bakın. Çok sayfa var.
Evinize sağlıksız şey almayın. Abur cuburu bir anda kesemiyorsanız azaltarak gidin, limit koyun. Ben 1 yılda spor ve sağlıklı beslenmeyle 17 kilo verdim, tüm fazla kilolar gitti. Hiç bir yiyecekte de gözüm kalmadı, kek de yedim, börek de... Ama seyrek ve az. Şekeri, kolayı, kızartmayı, ekmeği bıraktım. Bol yeşilçay içtim.

tarçinli su, tarçınlı zencefilli sıcak su, su şişenize iki çubuk tarçın tatlıyı meyvelerden alın diyetteyken bile bir top dondurma var haftada iki kere dondurma yiyin en kötüsü sütlü tatlı yiyin haftada

Evet beni anlayan birisiniz motiveye ihtiyacim var. Ama bazi kendini bilmezler anlamamis yazdiklarimi
Başkalarının yorumunu bilemeyeceğim şimdi. =)

Arada benim de salasım geliyor, salıyorum da. Ama sonra o salma bana mutsuzluk ve bezginlik olarak geri dönüyor. O zaman kendimi toparlamak ve gaza getirmek için yaptığım ilk şey spor yapmak. Öyle hunharca spor yapmanıza da gerek yok. Mesela kalkıyorsunuz, en bilinen ve önerilen programlardan biri Leslie Sansone'ın evde yürüyüş programlarıdır mesela, onunla bir 20 dakika -yarım saat ter atıyorsunuz. Ben daha ağır programlar uyguluyorum ama başlangıç için Leslie gayet iyi. İnsan bir güncük bile spor yapsa, ooo bir sağlıklı hissetmeye başlıyor, mutlu hissediyor. İlk adımı atmak en zoru. İnanın sonra kendinizi motive etmeniz çok daha kolay.

Bebeğim uyurken ya da zaman geçirmekten en çok keyif aldığı yerdeyken (bizde mama sandalyesi oluyor bu) yapıyorum sporumu. Arada onunla konuşuyorum, sanırım yaptığım hareketleri de ona özel yaptığımı düşünüp bayağı eğleniyor. Yani çocukla ve evde spor yapmak çok mümkün bir şey. Saatlerinizi harcamanıza gerek yok, bir yarım saat yeter.

Ha gayret, başlayın bir, bedenen zinde olmanız lazım, çocuk büyütmek zor iş çünkü. Ve spor, görüntüden ziyade ruh sağlığınız için gerekli. Açlık diyetlerine de girmeyin. Diyetisyene gidin, bir süre sıkın dişinizi, sonra arada kaçamaklar yaparsınız abartmadığınız sürece. Zaten kilo verdikçe, inanın insanın nefsi de köreliyor. O kadar emekle verdiğiniz kiloları, kendinizi abur cubura gömüp ziyan etmek istemiyorsunuz.

Abur cubur varsa kilo bir yere gitmez.Yedikce de yiyesi geliyor insanin.Öyle az falan olmayacak ,hiç tüketilmeyecek.O zaman bünye aramiyor.Cok tatli isteyince evde yapilmis sütlü tatlı tüketmek iyi.Bir de simdi 76 kilo,dikkat edilmezse 80 olur 85 olur.Önü alınmaz.En iyisi yol yakınken başlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…