- Konu Sahibi emreaydinfan
-
gitgidiyor asyadan gelecek bir ürün alan patronumda böyle bir sorun yaşamıştı
Geçte olsa kargo eline ulaştı mı peki
ayrı ayrı yerlerden mi aldın canım, satışcıyla iletişime geçkızlar bu gitdi gidiyo dan 3 tane bebe kıyafeti aldım arkadaşım için de kargo alıcı öder bölümünden şimdi duruma baktım 2 si kargoya verilmiş 1 tanesi bekliyor hala şimdi 3 parcada ayrı ayrı gelirse hepsine ayrı ayrı 5 er lira kargo ücretimi vericem kafam karıştı...bide karg parası karttan çekilmişmidir yoksa evde mi ödeyecem
marka değişikliği var ama gittigidiyor da sepete ekle deyip aldım 2 si geldi şimdi 5 lira kargo ucreti verdim diğeri hala kargo yapılmamış gözüküyo sanırım bi 5 lirada ona verecemayrı ayrı yerlerden mi aldın canım, satışcıyla iletişime geç
ayrı ayrı dükkanlardan almışsın yani, diğeri aldığın üründe de alıcı öder yazıyorsa tekrar vermen gerekecekmarka değişikliği var ama gittigidiyor da sepete ekle deyip aldım 2 si geldi şimdi 5 lira kargo ucreti verdim diğeri hala kargo yapılmamış gözüküyo sanırım bi 5 lirada ona verecem
canım aldığım ürün hala kargo ya verilmemiş gözüküyorsa iptal etme şansım var mıayrı ayrı dükkanlardan almışsın yani, diğeri aldığın üründe de alıcı öder yazıyorsa tekrar vermen gerekecek
mesaja ne yazim direk iptal edinmi yazım mazeret bildireyimmievet canım iptal edebilirsin durum-satın aldıklarımdan iptal et varsa tıkla yoksa satıcıya mesaj gönder iptal etmek istiyorum diye
yazdım gitti ....bakalım nolur...sorun şöyle 3 tane bebe zıbını aldım 2 si geldi 2 gün oldu bu hala gelecek fiyatı 3 bucuk kargo parası 5 bucuk bi önce gelenlene verdim 5 lira bide sonra gelene verecem zaten ürünün fiyatı kargo ücretinden azbildir mazeretini canım
dikkat et canım kargo durumuna ücretsiz kargolardan seçmeye çalışyazdım gitti ....bakalım nolur...sorun şöyle 3 tane bebe zıbını aldım 2 si geldi 2 gün oldu bu hala gelecek fiyatı 3 bucuk kargo parası 5 bucuk bi önce gelenlene verdim 5 lira bide sonra gelene verecem zaten ürünün fiyatı kargo ücretinden az
sağol canım aradılar mesajdan sonra onlarda tek ürün kaldığını görünce kargolamamışlar iptal ettilerdikkat et canım kargo durumuna ücretsiz kargolardan seçmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?