Gittigidiyor Alıveriş

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar yaklaşık 1,5 ay önce gittigidiyordan bir mont aldım. Ama hala yanıt gelmedi. Ürün hong kongtan geliyormuş. Satıcı kargo bilgilerine air mail kargo demiş bir de takip no vermiş ama hiç bi şekilde ulaşamıyorum kargo bilgilerine. Ve satıcı hiç bir mesajıma cevap atmıyor. Lütfen yardım. edin. Bu kargo türkiye'ye girdi mi nasıl öğrenebilirim?

Aynı durumu yaşadık geçenlerde, erkek arkadaşım da o siteden deri ceket sipariş etmisti urun rusyadan geliyo diye epey oyalamislardi websiteleri gayet guvenli ama saticilarin bi kismi acemi maalesef. Bir de "Bizde yanlis olmaz kardes ceketini kargoya verilmesine bilmem ne kadar vakit kaldi" gibisinden guven temalı mesajları yok mu neyse kış gelmeden bizimki geldi ama sizi de uzun bi sure bekletcekler gibi gorunuyo

ben bu gittigidiyordan elbise aldım resimde göründüğünden o kadar farkli geldiki bir kere bile giymedim geçen hafta hepsi burada dan ayakkabı aldım kargo nerden ne zaman cikti suan nerde tek mailine geldi en son evime yakın bi kargo geldi tamam dedim 1 saate gelir öyleyse tam bir saat te kapi çaldı ayakkabı geldi tahmin ettiğimde de mükemmel çıktı

kızlar bu gitdi gidiyo dan 3 tane bebe kıyafeti aldım arkadaşım için de kargo alıcı öder bölümünden şimdi duruma baktım 2 si kargoya verilmiş 1 tanesi bekliyor hala şimdi 3 parcada ayrı ayrı gelirse hepsine ayrı ayrı 5 er lira kargo ücretimi vericem kafam karıştı...bide karg parası karttan çekilmişmidir yoksa evde mi ödeyecem

ayrı ayrı yerlerden mi aldın canım, satışcıyla iletişime geç

ayrı ayrı yerlerden mi aldın canım, satışcıyla iletişime geç
marka değişikliği var ama gittigidiyor da sepete ekle deyip aldım 2 si geldi şimdi 5 lira kargo ucreti verdim diğeri hala kargo yapılmamış gözüküyo sanırım bi 5 lirada ona verecem

marka değişikliği var ama gittigidiyor da sepete ekle deyip aldım 2 si geldi şimdi 5 lira kargo ucreti verdim diğeri hala kargo yapılmamış gözüküyo sanırım bi 5 lirada ona verecem
ayrı ayrı dükkanlardan almışsın yani, diğeri aldığın üründe de alıcı öder yazıyorsa tekrar vermen gerekecek

ayrı ayrı dükkanlardan almışsın yani, diğeri aldığın üründe de alıcı öder yazıyorsa tekrar vermen gerekecek
canım aldığım ürün hala kargo ya verilmemiş gözüküyorsa iptal etme şansım var mı

evet canım iptal edebilirsin durum-satın aldıklarımdan iptal et varsa tıkla yoksa satıcıya mesaj gönder iptal etmek istiyorum diye

bildir mazeretini canım
yazdım gitti ....bakalım nolur...sorun şöyle 3 tane bebe zıbını aldım 2 si geldi 2 gün oldu bu hala gelecek fiyatı 3 bucuk kargo parası 5 bucuk bi önce gelenlene verdim 5 lira bide sonra gelene verecem zaten ürünün fiyatı kargo ücretinden az

dikkat et canım kargo durumuna ücretsiz kargolardan seçmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…