• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitsem mi, gitmesem mi?

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Al al çıksın aradan oda kafan rahatlasın sempatiksalakcinni
Eee öyle ama neden daha fazla hasret çekesinki?
Seviosun,seviliosun,özlüosun,özleniosun,nişanlısın,azcık kalmış evlenmenize Allahın iznyle :Saruboceq: :nazar:
Eee önünde bi engelde yok gitmen için (kuruntuların hariç kaydirigubbakcemile3 )
Ne duruyosun o zamannnnn :lepi: :lepi: :lepi:

:roflol:

Tamam yarin bir annemle konusayim bakalim.
Aslinda nisanlimla söyle anlasmistik. Ekim gibi gidip dügüne kadar isimi bulup,düzenimi kuracaktim yavas yavasm annemlerde sonradan gelecekti. Bizimkilerde olur dediler buna, dayinlarda kalirsin dediler. Ama 3 ay dayimlardada kalmak cok uzun geldi. Birde bakalim hemen is bulabilecekmiyim, is bulamazsam burdaki isimdende olacagim bu sefer. Birde kasimda kina gecem yapilacak burda, git gel olacak birde.
Is konusunda napsam diye düsünüyorum, evlendikten sonra mi baksam, yoksa önceden mi gitsem? Hemen is bulabilirmiyim onuda bilmiyorum.

arkadasa katiliyorum.
artik baskalari icin yasamayi bir kenara birakalim. o der su ne der bu ne konusur diye dusunme git ailesiylede tanis gorus.sadece nisanlinla degil ailesiylede evleniyorsun.
tabiki aradaki samimiyeti kendin belirliyeceksin cok yuz goz olmadan aralarina bir gir bakalim nasil insanlar.
mutluluklar dilerim.

Cok sagol canim.

En doğal hakkın bu senin.
Eğer gitmek için şartların müsait ise ailenden bir sorun yok ise...
Gittiğinde orada kalacak yerin var ise ki yakın akrabalarım var demişsin.
Tabii ki de gitmelisin.Çok için rahat etmeyecek ise nişanlını görmeyi değilde alacaklarını bahane ederek git.Bence buna gerek yok ama yinede bir seçenek senin için.
Şimdiden iyi yolculuklar dilemek isterim senin için.

Tesekkür ederim canim sagol.

:roflol:

Tamam yarin bir annemle konusayim bakalim.
Aslinda nisanlimla söyle anlasmistik. Ekim gibi gidip dügüne kadar isimi bulup,düzenimi kuracaktim yavas yavasm annemlerde sonradan gelecekti. Bizimkilerde olur dediler buna, dayinlarda kalirsin dediler. Ama 3 ay dayimlardada kalmak cok uzun geldi. Birde bakalim hemen is bulabilecekmiyim, is bulamazsam burdaki isimdende olacagim bu sefer. Birde kasimda kina gecem yapilacak burda, git gel olacak birde.
Is konusunda napsam diye düsünüyorum, evlendikten sonra mi baksam, yoksa önceden mi gitsem? Hemen is bulabilirmiyim onuda bilmiyorum.

Maddi açıdan sıkıntı çekmicekseniz evlendikden snra aramaya başla..
Hem biraz evinde vakit geçirir alışırsın. Kafan rahat olur streslerden uzak yorgunluk atarsın..
Bide tr'de nerde oturcaksınız?
Evet 3 ay dayım bile olsa bende düşünürdüm kimseye rahatsızlık vermek istemezdim..

Maddi açıdan sıkıntı çekmicekseniz evlendikden snra aramaya başla..
Hem biraz evinde vakit geçirir alışırsın. Kafan rahat olur streslerden uzak yorgunluk atarsın..
Bide tr'de nerde oturcaksınız?
Evet 3 ay dayım bile olsa bende düşünürdüm kimseye rahatsızlık vermek istemezdim..

Istanbul'da canim.
Simdi söyle, benim suanki isim cok iyi, maasimda iyi, yani Istanbula baslangic olarak bu kadar maasi alamam. Dügüne kadar burda calisip birikim yapayim diyorum. Orda is bulamasamda ilk zamanlar biriktirdiklerimden harcanir. Gerci bizimki buna asla izin vermez ama belki evlenince isler degisir.
Evet kimseye 3 ay rahatsizlik vermek istemem, dayimla yengem dünya iyisi insanlar, hatta yengem gel bizde kal dedi ama olmaz. Onlarda 2.5 senelik yeni evliler, düzenlerini bozmak istemiyorum gecicide olsa.

Istanbul'da canim.
Simdi söyle, benim suanki isim cok iyi, maasimda iyi, yani Istanbula baslangic olarak bu kadar maasi alamam. Dügüne kadar burda calisip birikim yapayim diyorum. Orda is bulamasamda ilk zamanlar biriktirdiklerimden harcanir. Gerci bizimki buna asla izin vermez ama belki evlenince isler degisir.
Evet kimseye 3 ay rahatsizlik vermek istemem, dayimla yengem dünya iyisi insanlar, hatta yengem gel bizde kal dedi ama olmaz. Onlarda 2.5 senelik yeni evliler, düzenlerini bozmak istemiyorum gecicide olsa.

Sektöre göre değişio tabikide iş imkanları fakat İstanbulda iş bulmak daha kolay..
Biraz çevreninde olması lazım tabi..
Bencede iyi düşünmüşsün orda çalışıp birikim yap.. Harcamak zorunda değilsiniz kenarda durur paran..
Büyüklerimiz hep söler kenara para atın diye..
Sende evliliğinin tadını çıkartırsın iş bulana kadar..
Tabiki canım sana o kadar sıcak olmasalar aklından bile geçirmezsin kalmayı ama olsun daha yeni evlilermiş zaten..
Sen kafanda güzelce herşeyi yerleştrmişsin zaten yerimseniben

Sektöre göre değişio tabikide iş imkanları fakat İstanbulda iş bulmak daha kolay..
Biraz çevreninde olması lazım tabi..
Bencede iyi düşünmüşsün orda çalışıp birikim yap.. Harcamak zorunda değilsiniz kenarda durur paran..
Büyüklerimiz hep söler kenara para atın diye..
Sende evliliğinin tadını çıkartırsın iş bulana kadar..
Tabiki canım sana o kadar sıcak olmasalar aklından bile geçirmezsin kalmayı ama olsun daha yeni evlilermiş zaten..
Sen kafanda güzelce herşeyi yerleştrmişsin zaten yerimseniben

Hadi bakalim insAllah uygun bir is bulurum bende.
Herseyin hayirlisi canim.
Sanirim yazin gitme fikri iyiden iyiye yatti kafama:)
Tabi birde bizim evin sultanina sormak lazim:)
Yarin bir konusalim bakalim.
Ben yatiyorum canim, iyi geceler, öptüm kcoamanopuyorumnanaktan

İnşallah canım :Saruboceq:
Sor bakalım annecine de ne dicekk..
Neler oldğunu anlatırsın burdan yerimseniben
İyi uykular cnm bnde öptmm görüşürss kaydirigubbakcemile3 a.s.

ay deli ayol. Git tabi, sarıl sıkı sıkı, hatta ümüğünü sık. 9 ay görmemek ne demek, delirme.

Bi dahamı gelecen bu dünyaya, en güzel dönemleriniz şimdi, gitmesen valla yolarımalsanaalsanasmile

canım bu hiç sorulurmu yaaa...
o senin nişanlın ve 7 ay sonra kocan olacak...
neden yanlış anlaşılsınki...
hem dediğin gibi ilişkiniz açısındanda iyi olur hemde beraber alırsınız eksiklerini nişanlınla
daha aralığa çok var tatlım nasıl dayanılırki..
ki eminim onsuz 1 gün bile çok zordur senin için
bence git gör canım doya doya gör aşkını
hem kalacak yerinde hazır dayınlar falan :)
eee ne zamana yolculuk :)

sevdiginden uzakta olmanin ne demek oldugunu öyle iyi biliyorumki senağlama

insan her an her dakika özlüyor en ufak seyde onun eksikligini hissediyor...üfffff kizzzz valla duygularim tepresti simdi...

bence hic düsünme güzelim eline gecen her firsati degerlendir hemde...sen kendini biliyosan ne yaptigini biliyosan birak millet ne derse desin

Kizlar malesef gidemedim:(
Bizimkilerin gitmeye bek gönülleri olmadi.
Benim gitmeyi cok istedigimi anlayan babam, isterseniz annenle gidin dedi ama icten demedi anladim ben.
Anneminde zaten gitmeye gönlü yoktu.
Tek basinada gitmek istemedim, her ne kadar annem sen git desede.
Sonucta cokta isteyerek göndermeyeceklerdi.
Neyse dedim sensible, sabret, nasil olsa Allah'in izniyle ömür boyu birlikte yasayacaksin, surda kalmis 5 ay aileni kirma..
Ama cok zor cok:(

hayırlısı olsun canım
gidip görsen daha iyi olurdu
11 aydır görmüosun dile kolay
ama nasipten ötesi yok Allah da b şekilde bi sevgi yaşamanı nasip etmiş sana
ömür boyu hiç ayrılmazsınız inşallah

Kizlar malesef gidemedim:(
Bizimkilerin gitmeye bek gönülleri olmadi.
Benim gitmeyi cok istedigimi anlayan babam, isterseniz annenle gidin dedi ama icten demedi anladim ben.
Anneminde zaten gitmeye gönlü yoktu.
Tek basinada gitmek istemedim, her ne kadar annem sen git desede.
Sonucta cokta isteyerek göndermeyeceklerdi.
Neyse dedim sensible, sabret, nasil olsa Allah'in izniyle ömür boyu birlikte yasayacaksin, surda kalmis 5 ay aileni kirma..
Ama cok zor cok:(

aileni kırmamak için gitmemişsin alkisalkisalkis

hayırlısı böyleymiş

son 5 ay vuslata :lepi: sonra tüm günler sizin inşallah

hayırlısı olsun canım
gidip görsen daha iyi olurdu
11 aydır görmüosun dile kolay
ama nasipten ötesi yok Allah da b şekilde bi sevgi yaşamanı nasip etmiş sana
ömür boyu hiç ayrılmazsınız inşallah

aileni kırmamak için gitmemişsin alkisalkisalkis

hayırlısı böyleymiş

son 5 ay vuslata :lepi: sonra tüm günler sizin inşallah

Canlarim sagolun Şeniz

Günler gecmek bilmiyor bazen.
Allah herkese sabrina göre bir sevda nasip ediyor sanirim.

son 4 ay 3 hafta kaydirigubbakcemile4

Back