millet sevgiliyken kalkip gidiyor cocugun ailesinde kaliyor..gitmende ne sakinca olabilir ki?cok uzun bir zaman dilimi..iyi sabretmissin.bence git.hemde alisverisini yaparsin.hemde nisanlini gorursun..
Evet, burada yanlış bir şey var o da senin evleneceğin kişinin ailesini tanımaman.7 ay sonra evleneceksin sadece eşinle değil ailesi ile yeri geldiğinde vakit geçirmelisin.Mutlaka git, hem özlem gidermiş olursun hem de ailesini biraz daha yakından tanırsın.Bir şey derler mi demezler mi diye düşünme, sen ne istiyorsun onu düşün.Başkaları için değil kendin için yaşa.
Tabikide yok..
Hele bide annenle falan yani yanında biriyle gitmeyi düşünüosun..
Boşveer düşünme bu kadar onlar ne der fln diye..
Hep böle ince düşünmeye çalışırsen sen yıpranırsın.
Git nişanlınla doya doya vakit geçirin,hasret giderin opuyorumnanaktan
canim benim bence annenle gidiyomussun zaten git. hem daha iyi olur ihtiyaclarini alirsin ahzirlik falan yaparsiniz. bende öyle yapicam tatlim. aileside biliyor gidicegimi. cok dogal. hazirlik icni yani.
Gitsem mi gitmesem mi sorusu garip olmuş bana göre...
Evleneceğin kişiyi çook uzun süre görmemen garip olur...
Kimin imkanı varsa mümkün olduğunca gidip gelmeli..
Yoksa birbirinizi tanımadan evlenmiş olucaksınız bana göre...
Evet, burada yanlış bir şey var o da senin evleneceğin kişinin ailesini tanımaman.7 ay sonra evleneceksin sadece eşinle değil ailesi ile yeri geldiğinde vakit geçirmelisin.Mutlaka git, hem özlem gidermiş olursun hem de ailesini biraz daha yakından tanırsın.Bir şey derler mi demezler mi diye düşünme, sen ne istiyorsun onu düşün.Başkaları için değil kendin için yaşa.
Öyle haklisin aslinda cok düsünmemek gerekiyor.
Yanliz zaten kesinlikle gitmem. Bu sefer ablasi evine davet edecek, annemler yok yanimda, kalkip gidecem felan olmaz. Ama annem gelirse olur tabi. Bakalim. Heycanlandim birden:)
sırf ailesi ''kız başıma buralara gelmiş '' diyeceğinden çekinip gitmiyorsan hata edersin ...
elbette gitmelisin,bu senin en tabii hakkın ..
9 ay insanın nişanlısını görememiş olması gitmek için büyük bir neden zaten...
sen bunu düşündüğüne göre nişanlının ailesi tutucu sanırım...
''özleyip gelmiş'' demekten başka düşünecek birşey var mı ki ...
varsa vahim olur zaten...
Tamam işte yanlız gitmeyide düşünmüosun kimse bişe diyemez de düşünemezde..
Keyfine bak sen boşveerrrr :lepi:
Heycanlan heycanlan kaç aydır göremediğinn nişanlınla hasret giderceennn :asigim:
Bacim siz bana ucak biletini bu gece aldirirsiniz bu gidisle haakaydirigubbakcemile3
Heycan yaptim ha.. cok özledim ama, kemiklerim sizliyor hasretten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?