Gitsem mi, gitmesem mi?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar bu soruyu kac aydir kendime soruyorum, arkadaslarimlada konustuk. Birde sizden alayim fikirlerinizi.

Nisanlimi en son 2009 agustosta gördüm. YaklasIk 9 ay oldu. Dügün tarihimizi 25 araliga aldik, yani daha 7 ay var. Simdi mesele su, ben bu yaz Türkiyeye gidip gitmemekte kararsizim. Bir tarafim git nisanlini gör bir 7 ay daha beklersen 1.5 sene görmemis olacaksin diyor, diger tarafimda gitme diyor. Gitmek istemememin sebebide acikcasi cekiniyorum biraz. Hani ailesi ne der ne düsünür, taa kalkmis gelmis ordan sabredememis diye düsünürmü diye aklimi kurcaliyor. Gerci ailesi memlekette oluyor yazin ama yinede ne bileyim cekiniyorum. Burda kina gecem olacak birde aralikta, bazi eksiklerim var burda bulunmayan, eger gidersem onlarida almis olacagim, gitmezsem arkadasima siparis verecegim o getirecek..

Cok özledim aslinda, gidip görmek istiyorum. Iliskimiz acisindanda daha iyi olacagini düsünüyorum acikcasi. Evlenmeden önce biraz daha vakit gecirelim diyorum ama iste cekincelerim var. Sunuda belirteyim gittigimde onlarda kalmiyorum tabiki, dayimlar ve teyzemler var.

Sizce gitmemde bir mahsur var mi?

Bence git gor nisanlin sonucta nikah gunune kadar almissiniz ne diyebilir ki ailesi onlarin da memnun olmasi gerekir normalde... Onun senin yanina gelme imkani yok sanirim 1.5 sene cook uzun bi zaman sonra ozlemin iice artinca pisman olma valla ben olsam bu kadar bile dayanamazdim...

ya olurmu evleneceksin ve sen diyorsunki 7 ay daha beklersem 1.5 sene olucak insan evlenecegi kisiyi bu kadar uzun sure gormezmi hic..kimse birsey demes diyenlerde kendine baksın once herkes herseyi yapıp sonra baskalarına laf soylemeyi cok sever bende erkek arkadasımın yanına gitmistim kimin ne dedigide cok umrumda olmadı..sende boyle yap git gor zaman gecir..dayımlar teyzemler var diyorsun orda kalıcan ustelik bu kadar dusunmene bile gerek yok bence

Sonuçta onlarda kalmıycaksın ailesi neden öyle düşünsünki..
Düşünse bile saçma bi düşünce olur. Normali birbirini seven çiftlerin şartlar el verdiğince görüşmeleridir..
Bence gitmelisin. Hem ilişkiniz açısından iyi olur hemde hasret gidermiş olursunuz.
Bide eksiklerini tamamlarsın alıcaklarını sen seçersin.
Hiç şüpheye de düşme kim ne düşünürse düşünsün 9 aydır görmemişsinz birbirinizi tabikide özlemişsindir dayanamayıp görmek istemen çok normal..

En doğal hakkın bu senin.
Eğer gitmek için şartların müsait ise ailenden bir sorun yok ise...
Gittiğinde orada kalacak yerin var ise ki yakın akrabalarım var demişsin.
Tabii ki de gitmelisin.Çok için rahat etmeyecek ise nişanlını görmeyi değilde alacaklarını bahane ederek git.Bence buna gerek yok ama yinede bir seçenek senin için.
Şimdiden iyi yolculuklar dilemek isterim senin için.

Ailesinden ters birsey gördügümden düsünmüyorum böylede ne bileyim tam tanimiyorum adamlari. Yanlis düsünürler mi bilmiyorum. Annem bi ara sen git eksiklerini al dedi, olmaz dedim. Yani gidersem yanliz gitmem annemide alirim yanima. Yanlis birsey yok bunda yani demi?

millet sevgiliyken kalkip gidiyor cocugun ailesinde kaliyor..gitmende ne sakinca olabilir ki?cok uzun bir zaman dilimi..iyi sabretmissin.bence git.hemde alisverisini yaparsin.hemde nisanlini gorursun..

Evet, burada yanlış bir şey var o da senin evleneceğin kişinin ailesini tanımaman.7 ay sonra evleneceksin sadece eşinle değil ailesi ile yeri geldiğinde vakit geçirmelisin.Mutlaka git, hem özlem gidermiş olursun hem de ailesini biraz daha yakından tanırsın.Bir şey derler mi demezler mi diye düşünme, sen ne istiyorsun onu düşün.Başkaları için değil kendin için yaşa.

Tabikide yok..
Hele bide annenle falan yani yanında biriyle gitmeyi düşünüosun..
Boşveer düşünme bu kadar onlar ne der fln diye..
Hep böle ince düşünmeye çalışırsen sen yıpranırsın.
Git nişanlınla doya doya vakit geçirin,hasret giderin opuyorumnanaktan

canim benim bence annenle gidiyomussun zaten git. hem daha iyi olur ihtiyaclarini alirsin ahzirlik falan yaparsiniz. bende öyle yapicam tatlim. aileside biliyor gidicegimi. cok dogal. hazirlik icni yani.

millet sevgiliyken kalkip gidiyor cocugun ailesinde kaliyor..gitmende ne sakinca olabilir ki?cok uzun bir zaman dilimi..iyi sabretmissin.bence git.hemde alisverisini yaparsin.hemde nisanlini gorursun..

Haklisin canim dogru diyorsun ama ne bileyim iste bir cekingenlik var. 1.5 yil tabiki cok uzun. Daha öncede 1 yil 2 ay ayri kalmistik cok zor gecmisti.

Canim inanirmisin ailesini ilk kez beni istemeye geldiklerinde gördüm. Sevgiliyken Türkiyedeydim, tanistirmak istedi bizimki yok dedim. Bari ablamla tanis dedi, onu kabul ettim, ablasiyla bir tanisma faslimiz oldu, yoksa ailesini dedigim gibi istemeye geldiklerinde gördüm ilk kez. Gittigimdede zaten onlar memlekette olacaklar, yazlari memlekete gidiyorlar. Nisanlim ve evli ablasi kaliyor sadece.
Cok özledim ya, gitmek istiyorum hemde cok.

Gitsem mi gitmesem mi sorusu garip olmuş bana göre...
Evleneceğin kişiyi çook uzun süre görmemen garip olur...
Kimin imkanı varsa mümkün olduğunca gidip gelmeli..
Yoksa birbirinizi tanımadan evlenmiş olucaksınız bana göre...

Öyle haklisin aslinda cok düsünmemek gerekiyor.
Yanliz zaten kesinlikle gitmem. Bu sefer ablasi evine davet edecek, annemler yok yanimda, kalkip gidecem felan olmaz. Ama annem gelirse olur tabi. Bakalim. Heycanlandim birden:)

canim benim bence annenle gidiyomussun zaten git. hem daha iyi olur ihtiyaclarini alirsin ahzirlik falan yaparsiniz. bende öyle yapicam tatlim. aileside biliyor gidicegimi. cok dogal. hazirlik icni yani.

Öylemi canim. Seninkidemi Türkiye'de?

Evet canim ben bunuda düsünüyorum.
3 senede topu topu 6-7 kere görüstük, cok degil bu.
Ve 1.5 yil sonra gördügüm adamla 3 hafta icinde evlenecegim gitmezsem.
Ben evlenmeden önce biraz daha vakit gecirmek istiyorum onunla.

sırf ailesi ''kız başıma buralara gelmiş '' diyeceğinden çekinip gitmiyorsan hata edersin ...
elbette gitmelisin,bu senin en tabii hakkın ..
9 ay insanın nişanlısını görememiş olması gitmek için büyük bir neden zaten...
sen bunu düşündüğüne göre nişanlının ailesi tutucu sanırım...
''özleyip gelmiş'' demekten başka düşünecek birşey var mı ki ...
varsa vahim olur zaten...

arkadasa katiliyorum.
artik baskalari icin yasamayi bir kenara birakalim. o der su ne der bu ne konusur diye dusunme git ailesiylede tanis gorus.sadece nisanlinla degil ailesiylede evleniyorsun.
tabiki aradaki samimiyeti kendin belirliyeceksin cok yuz goz olmadan aralarina bir gir bakalim nasil insanlar.
mutluluklar dilerim.

Öyle haklisin aslinda cok düsünmemek gerekiyor.
Yanliz zaten kesinlikle gitmem. Bu sefer ablasi evine davet edecek, annemler yok yanimda, kalkip gidecem felan olmaz. Ama annem gelirse olur tabi. Bakalim. Heycanlandim birden:)

Tamam işte yanlız gitmeyide düşünmüosun kimse bişe diyemez de düşünemezde..
Keyfine bak sen boşveerrrr :lepi:
Heycanlan heycanlan kaç aydır göremediğinn nişanlınla hasret giderceennn :asigim:

Tutucu degiller aslinda. Ama cok rahatta degiller.
Nisanlima ve ablasinin konusmalarina, davranislarina bakarak bizim aile yapimiza uygunlar, ama biz onlardan bir adim daha rahatiz gibi.
Aslinda kaynanam gecen telefonda, gelmiyormusunuz bu tarafa dedi, biz eylülde istanbuldayiz keske o zaman gelseniz dedi.
Yani belki yanlis düsünmezler ama iste ben cekiniyorum biraz.
%100 bilsemki hic bir sorun olmaz ozaman icim rahat giderim.

Tamam işte yanlız gitmeyide düşünmüosun kimse bişe diyemez de düşünemezde..
Keyfine bak sen boşveerrrr :lepi:
Heycanlan heycanlan kaç aydır göremediğinn nişanlınla hasret giderceennn :asigim:

Bacim siz bana ucak biletini bu gece aldirirsiniz bu gidisle haakaydirigubbakcemile3
Heycan yaptim ha.. cok özledim ama, kemiklerim sizliyor hasretten.

Bacim siz bana ucak biletini bu gece aldirirsiniz bu gidisle haakaydirigubbakcemile3
Heycan yaptim ha.. cok özledim ama, kemiklerim sizliyor hasretten.

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Al al çıksın aradan oda kafan rahatlasın sempatiksalakcinni
Eee öyle ama neden daha fazla hasret çekesinki?
Seviosun,seviliosun,özlüosun,özleniosun,nişanlısın,azcık kalmış evlenmenize Allahın iznyle :Saruboceq:
Eee önünde bi engelde yok gitmen için (kuruntuların hariç kaydirigubbakcemile3 )
Ne duruyosun o zamannnnn :lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…