Gitmem lazım biliyorum, hala niye duruyorum onu bilmiyorum...

Öncelikle çok geçmiş olsun yaşadığınız durum çok kötü.
Ama sizde sanırım ben bu evliliğe emek verdimcilerdensiniz.
10 senede giden gitmiş hayatınızdan hala gitsem mi gitmesemmidesiniz.

o sıddetı sadece sen degıl,kızında gördü ve görecek..ben en cok o yavrunun o ankı halıne uzuldum..

SEN ALIŞKANLIKLARINDAN VAZGEÇMENİN SİTRESİNİ TAŞIYORSUN DEDİĞİN GİBİ KIZINI YATAĞINDAN KENDİNİ EVİNDEN VE DÜZENİNDEN KOPARMAK FİKRİ MANTIĞINI GÖLGELİYOR

ama üzülürek söylüyorumki eşin debunu alışkanlıkhaline getirmiş. eğer orda olacağını görürse inan bana ikinci şiddet yakındır o alışkanlığını değiştirecek gibi görünmüyor
sen değiştir.

çooooooooooook merak ediyorum bu borusu sadece eşlerine öten çoooook sinirli çooooook kaprisli çoooooook kendini kaybeden erkekcikler anne babalarına patronlarına iş arkadaşları veya arkadaşlarına aynı şekilde davranabiliyorlar mı
yemeeeeez
sadece eşlerine geçer forsları
demek ki isteselermiş öle bi sinirlerine hakim olurlarmış ki başkalarının karşısında oldukları gibi

kusura bakmayın ama ben işaretlediğim yerleri kafamda bağdaştıramıyorum normal ve öz ne demek adam sana kafa atmış bildiğin erkeğe dalar gibi kafa göz dalmış kızında şahit olanlara, ben sinirle yaptı şu bu laflarına itibar etmiyorum bu adam çalışıyo heralde ya da bi ailesi var değil mi şimdiye kadar annesine babasına hiç mi kızmadı annesine kafa attı mı misal ya da müdürü amiri melek değildir hepimiz iş hayatındayız biliriz ya sabır diyip işimizi yaparız müdürüne falan kafa attığı oldu mu, yemez değil mi sıkar biraz peki sen yoyo musun sen stres topu musun, kendine bu hayatı reva görüyosan müstehak kusura bakma bari kızını dövdürme görmek zaten yeterince yaralayacak onu ama bari fiziksel olarak zarar görmesin

Onların karşısında dut yemiş bülbül gibi boyun bükerler, gücü ona yetemeyen karılarına da tekme tokat dalarlar aciz yaratıklar

aklın yolu bir

dün gece size yazmıstım ya ben de avukata sormuştum abla, yanında staj yaptıg avukata sormustum
Allah yardimciniz olsun

Merhaba,

çok geçmiş olsun. Yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Bir an için kendim yazmışım sandım. Daha bir kaç ay evvel bunları yaşadım... Benim eşimde tıpkı sizin eşiniz gibi. Çok sinirli, kontrolsüz. Evliliğin başından başlayan şiddetin her defasında dozajı arttı! En son dayak yedim bende... Şu an çok pişman,her gün yalvarırıyor barışmam için... Şöyle tadavi olcam,böyle yapıcam vs.. İnanmıyorum,tek kelimesine inanmıyorum. Güven gitmiş bir kere...

Sizin gibi bende evliliğimi bitirecek tek şey dayak ve aldatma demiştim ona...

Bu hafta boşanma davam açılacak. Benim de 1,5 yaşında oğlum var... Çok zor bir süreç, her gün ayrı bir düşünce oluyor kafanızda. Arafda kalmak çok zor. Allah bu durumda olan herkese yardım etsin.

Boşanın veya boşanmayın bu sizin kararınız. Ama her ihtimali düşünüp mantıklı davranmanızı öneririm. Darp raporunu mutlaka almalısınız. Ben aldım ve şikayette ettim. Kamu davası açıldı. Siz alın isterseniz şikayet etmebilirsiniz, siz bilirsiniz. Bence yaptıklarının bir cezası olmalı ki bir daha yapamasınlar !

Allah yardımcınız olsun.

Bence ince git darp raporu al, herseyin cocugun gozuonunde oldugunu anlat. Bosanma davasi ac taxminat nafaka ne alabilirsen al. Surunsun. Ne ofkeymis bu. ofkelenince bagirinca dahami erkek oluyorlar nedir. Cocugun onunde hemde bu yaptigi kabul edilemez. Cekmeye degmez boyle birini, cocugun ruh sagligi icinde en iyisi bence. Ama sakin gurur yapip onun hic birseyini istemem deme alabildigini al. Maddi sorumlulugunu sonuna kadar yaptir her zmn,

eşin Allahtan özünde iyi biri
özünde iyi biri olmasa kafa atmakla kalmazdı heralde
yani darp raporu al
süründür bu mahlukatı çok sinirlendim eşine

bence bu işin sonu gelmez...başlamış çünkü arada ne sevgi ne saygı kalmış...bence olumlu düşünecek hiçbir durum yok bence...şimdi susarsanız sonuda gelıcektır devamlı şekilde...ne dıyeyım allah yardım etsın..

Yapmam gereken darp raporu almak biliyorum ama, işlerin o kadar cirkinlesmesini kaldıracak gücüm yok sanırım.

Senin gitmeye gücün yok......ne diyebiliriz ki.......bu kadar çaresiz bir görüntü çizdiğin için sana şiddet uyguluyor....özünde iyi bir insan bunu kızının yanında yapmaz........bir çırpıda bütün bahaneleri saydın burda sadece içini döküp rahatlayabilirsin........polis çağırsaydın benim gibi bir daha sana gıkını çıkaramazdı

Kendini kandırma eşini seviyorsun ve o evden gitmek isteemiyorsun.Hep bir bahane yazmışsın. Bir yazında gidersem onu özlerim diye korkuyorum diye yazmışsın. Fazla sevgiden zarar geliyor ben onu görüyorum.
Bir yandanda kızın var iyi karar vermen gerekiyor, en azından gözünü korkutman gerekiyor , böyle birşey olmamış gibi oturman yanlış.

iyi yaptın arkadaşım topladın valizini ve onu kadınsız bıraktın şimdi ona akıl verenler yardımına koşsun yemeğini yapsın çamaşırını ütüsünü yapsın ...... yakında azar kapına dayanır sakın pesetme unutma o kafayı yediğin anı cnm ....ayyy gözümün önüne geliyorda o manzara kıyamam kadıncağıza ya

Merhaba,

Allah yardımcınız olsun. En yakın arkadaşımın başına geldi. 5 aylık evliyken darp etmiş ne yazıkki. O da o sinirle hiçbişey almadan direk çıkıp annesinin evine gidiyor. Sonradan arkadaşım suçlu durumuna düşüyor. Rapor almak şart. Geciktirmemek gerek ayrıca.

Ayni seyleri cogu kez yasamis biri olarak gitmelisin ama bekle derim sinirin yatissin akli selim dusun

ha bu arada bir suru kendini bilmez sana bosan diye naralar atacak yandan cakma feministlerin yorumlarini ciddiye alma kizin var iyi dusun

Yandan cakma feminist ha?

Bence sen tavsiye verme canim, kelin ilaci olsa kendi basina surermis degil mi :)

Kendimi gördüm (((((((((( git demek kolay ama olmuyo küçük bir bedene mahkum ediyo insan kendini hep onu düşünüyor...((((herseye bebeklerimiz için katlanmiyormuyuz ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…