çok belirsiz anlatmışsınız benceSevdiğim kişiyle aynı şehirdeyiz.uzun bi ilişkimiz var. Bu süre zarfında birbirimizin tanımadığımız yönü yok diyebilirim. Ancak birbirimizin herşeyini bilmenin dezavantajı ile kavgalarımız da çok. Dertlerimiz de sorunlarımız da . Anlatmaya kalksam konu yetmez. Ama çok fazla seviyorum onu. Onsuz olmak istemiyorum.ilişkkimiz boyunca ayrılmaya da çalıştık bu sorunlar Yüzünden. Ama olmadı. Tekrar birataya geldik. Şimdi ayrılsak bile tekrar birleşeceğimixi düşünüyorum. Şuan tayin dönemindeyiz. Bu yıl şark görevi geçen yerlere tayin isteyebilirim. Olmazsa aynı yerde devam. Seneye de isteyebilirim ancak seneye tercihlerim gelmezse resmen atamaya uğrarım. Yani devlet zorunlu hizmet olan herhangi bi yere gönderir. Şuan çok sıkıntıdayız . Ya 1 yıl daha bekleyeveğşm yada iyi bi yere gidebilmek için bu yıldan tercih Hakkımı kullanıp şansımı arttıracağım . Iyi bi yerden kastım da İstanbul. İstanbul'un tamamı da doğru görevi yerine ediyo. Bir yandan geleceğim diyorum ya olmazsa Doğuda kötü bi yere gidersem diyorum bi yandan da severken niye gideyim belki de evleniriz diyorum. Evlenmemiz çok yüksek ihtimal diyemiyorum maalesef . Ancak bu yıl İstanbul'a gidersem ve evlenmeye karar verirsek de bi de İstanbul dan yine Eş durumu va diye tayin istemek zorunda kalıcak geri buraya. Üstelik uzaktan ilişki yürütme derdi var 2 ucu da kötü ne yapayım bi Alıp verin kızlar
Sizin nasıl durum? O özel sektörde çalışıyo ailesi ile yani İstanbul'a gelemez temelli. Ama gidersen hafta sonları görmeye gelirim diyor da ne kadar da bir işteBizim de seninkine benzer bir durum var canım ama nişanlım tarafımdan, seni çok iyi anlıyorum,İstanbula gitmen neden sorun o da gelsin yanına uzak olunca korktuğun gibi olmaz canım seviyosanız,ama çok zor durum.
çok belirsiz anlatmışsınız bence
ama açıkçası mümkün olduğunca beraber aynı şehirde olun
gözden ırak gönülden ırak olur sözüne inanırım
ya siz ya o soğuyabilir
çok nadir ilişki uzaktan da sağlıklı devam ediyor bence..
Biz de biraZ 2 inatçı keçi durumu yaşanabiliyor zaten sorunlar da olunca Uzaklığun bize iyi geleceğini pek düşünmüyorum açıkcası . Evet konuştum o da çok dertli. Hayatıma ket olmak istemiyor. Sorunlarımız var evlilik olmazsa zor bi yere gidersen daha kötü olur. Kuru kuru sevmek olmaz. Geleceğini de düşünmem lazım diyor gitmeni istemiyorum ama mantıklı olan yazman diyor. Uzaktan da olsa Yürür olursa da eş durumu gelirsin diyorgerçekten çok zor karar vermek , sevgilinle knuştunmu o ne dşünüyor ?
uzaktan ılişkinizi yürütmek sizin iççin daha iyi olabilir, çünkü uzaklıklar bazen daha da insanları yaakınlaştırır... özlem duymak bence ilişkiyi kuvetlendiriyor ..
öğretmensiniz anladığım kadarıyla, şu an hangi şehirdesiniz? istanbula gelseniz çok mu uzak olacaksınız birbirinizden? bu yıl tayin istemeyip 2016 yaza düğün yapsanız zaten eş durumundan yırtmaz mısınız?
Aynen. Sende onu mu bekliyorsun ?Bir kaç güne başlıyo tercihler, heralde sen de onu bekliyosun hele bir yerler acılsın öyle karar ver bence.
Sizin durum biz de yer değişmiş canım ben mühendisim o öğretmen onun su an çalıştığı yerde benim iş bulmam sıkıntıya giriyor o nedenle gelişmiş şehirlerde olmamız gerekiyor,atanırsa da benimbulunduğum yerin doğu sayılan kısımlarına veya istanbula atanacak,aynen sizin durum gibi sıkıntılı ama biz iki yıldır uzaktayız ilk başta zor geliyordu ama şimdi alıştık canım atama ve iş konularına odaklandık tamamen :)) peki siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz,senin sevgilinde istanbulda iş bulamaz mı veya çalıştığı yerin bağlantısı yok mu?Sizin nasıl durum? O özel sektörde çalışıyo ailesi ile yani İstanbul'a gelemez temelli. Ama gidersen hafta sonları görmeye gelirim diyor da ne kadar da bir işte
Evet canım. Uzaklık konusunu büyütme gözünde tabi aynı şehirde buluşabilceksiniz birgün, beklemeye değerAynen. Sende onu mu bekliyorsun ?
Pardon cnm . Nişanlın ÖĞRETMEN sanırım. Düşünmekten kafa kalmamış farklı kişi sandım :) .