Gitmeli mi kalmalı mı? Tayin işleri ve aşk.

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
Sevdiğim kişiyle aynı şehirdeyiz.uzun bi ilişkimiz var. Bu süre zarfında birbirimizin tanımadığımız yönü yok diyebilirim. Ancak birbirimizin herşeyini bilmenin dezavantajı ile kavgalarımız da çok. Dertlerimiz de sorunlarımız da . Anlatmaya kalksam konu yetmez. Ama çok fazla seviyorum onu. Onsuz olmak istemiyorum.ilişkkimiz boyunca ayrılmaya da çalıştık bu sorunlar Yüzünden. Ama olmadı. Tekrar birataya geldik. Şimdi ayrılsak bile tekrar birleşeceğimixi düşünüyorum. Şuan tayin dönemindeyiz. Bu yıl şark görevi geçen yerlere tayin isteyebilirim. Olmazsa aynı yerde devam. Seneye de isteyebilirim ancak seneye tercihlerim gelmezse resmen atamaya uğrarım. Yani devlet zorunlu hizmet olan herhangi bi yere gönderir. Şuan çok sıkıntıdayız . Ya 1 yıl daha bekleyeveğşm yada iyi bi yere gidebilmek için bu yıldan tercih Hakkımı kullanıp şansımı arttıracağım . Iyi bi yerden kastım da İstanbul. İstanbul'un tamamı da doğru görevi yerine ediyo. Bir yandan geleceğim diyorum ya olmazsa Doğuda kötü bi yere gidersem diyorum bi yandan da severken niye gideyim belki de evleniriz diyorum. Evlenmemiz çok yüksek ihtimal diyemiyorum maalesef . Ancak bu yıl İstanbul'a gidersem ve evlenmeye karar verirsek de bi de İstanbul dan yine Eş durumu va diye tayin istemek zorunda kalıcak geri buraya. Üstelik uzaktan ilişki yürütme derdi var 2 ucu da kötü ne yapayım bi Alıp verin kızlar

Hiç ilgi görmedi konum. Yardım alabilmek için ilgi çekici başlık mı atmak mu lazımdı acaba

konunuz çok zor.ben yorum yapamadım yani sizin yerinizde olsam tayin istemezdim sanırım.ilişkimi yoluna koymaya çalışırdım

Bizim de seninkine benzer bir durum var canım ama nişanlım tarafımdan, seni çok iyi anlıyorum,İstanbula gitmen neden sorun o da gelsin yanına uzak olunca korktuğun gibi olmaz canım seviyosanız,ama çok zor durum.

Bir kaç güne başlıyo tercihler, heralde sen de onu bekliyosun hele bir yerler acılsın öyle karar ver bence.

öğretmensiniz anladığım kadarıyla, şu an hangi şehirdesiniz? istanbula gelseniz çok mu uzak olacaksınız birbirinizden? bu yıl tayin istemeyip 2016 yaza düğün yapsanız zaten eş durumundan yırtmaz mısınız?

gerçekten çok zor karar vermek , sevgilinle knuştunmu o ne dşünüyor ?
uzaktan ılişkinizi yürütmek sizin iççin daha iyi olabilir, çünkü uzaklıklar bazen daha da insanları yaakınlaştırır... özlem duymak bence ilişkiyi kuvetlendiriyor ..

çok belirsiz anlatmışsınız bence
ama açıkçası mümkün olduğunca beraber aynı şehirde olun
gözden ırak gönülden ırak olur sözüne inanırım
ya siz ya o soğuyabilir
çok nadir ilişki uzaktan da sağlıklı devam ediyor bence..

Bizim de seninkine benzer bir durum var canım ama nişanlım tarafımdan, seni çok iyi anlıyorum,İstanbula gitmen neden sorun o da gelsin yanına uzak olunca korktuğun gibi olmaz canım seviyosanız,ama çok zor durum.
Sizin nasıl durum? O özel sektörde çalışıyo ailesi ile yani İstanbul'a gelemez temelli. Ama gidersen hafta sonları görmeye gelirim diyor da ne kadar da bir işte

Evet Haklısınız . Üstelik şöyle bi durum var bi uzakta iken daha zor toparlıyoruz bugüne kadar uzakta kalmadık hiç ama yaz tatilinde 2 ay memleketteyken kavgaların sonu gelmedi hiç. ( barıştık elbette ama tam olmadı yani ertesi gün anlarsın ya tam çöEmezsin öyle işte )Yani bi tam düzeltemedik ne zaman 2 ayın sonunda aynı Şehre geldik buluştuğumuz dakika herşey çözüldü birbirimizi görünce dayanamıyoruz ama uzaktayken anlaşmak bile zor oluyo. Ama bi ilişki için de hayat riske atılır mı ya olmazsa diyorum işte

Biz de biraZ 2 inatçı keçi durumu yaşanabiliyor zaten sorunlar da olunca Uzaklığun bize iyi geleceğini pek düşünmüyorum açıkcası . Evet konuştum o da çok dertli. Hayatıma ket olmak istemiyor. Sorunlarımız var evlilik olmazsa zor bi yere gidersen daha kötü olur. Kuru kuru sevmek olmaz. Geleceğini de düşünmem lazım diyor gitmeni istemiyorum ama mantıklı olan yazman diyor. Uzaktan da olsa Yürür olursa da eş durumu gelirsin diyor

Evet öğretmenim . Aslında İstanbul'a gelirsem uzak olmayacağız çok fazla. Baya baya yakın bi ilindeyiz şuan. Ama aynı şehirde ki gibi olmayacak işte ne KAFAR Yakın olsa da. Moralim bozuk hadi buluşalım deyip buluşabiliyoroen, hastayım hadi doktora diyebiliyorken ne bilim ..:/ o mesefa bana o kadar uzak geliyor ki evet aynen öyle Eş durumundan gelirim büyük ihtimal . Ama olur da gelirsem neden gittim demez miyim o kadar düzen bozma taşınma yeni ortama alışma derken 1 yılda tekrar geri Dönüş. Üstelik Seneye yaza düğün olursa herşeyi yakında halletmek car uzaktan uzağa yapmak var. Offf tabi bunlar olursa. Ayrılma ihtimali de var bir de...

geçen sene aşık olduğum adam için tayin istemedim evlenecektik. ki istediğim yere gitmem çok büyük olasılıkla gerçekleşecekti. ona değer dedim kaldım burda. ve ayrıldık. şimdi bu kahrolmayası şehirden gitmek için gün sayıyorum. onun için kaldığım bu şehir bana nasıl acı veriyor tahmin bile edemezsin. sana bi tavsiyem yok arkadaşım. sadece kaldığın ikilemi 1 sene önce yaşadım ve anlatmak istedim.

Sizin nasıl durum? O özel sektörde çalışıyo ailesi ile yani İstanbul'a gelemez temelli. Ama gidersen hafta sonları görmeye gelirim diyor da ne kadar da bir işte
Sizin durum biz de yer değişmiş canım ben mühendisim o öğretmen onun su an çalıştığı yerde benim iş bulmam sıkıntıya giriyor o nedenle gelişmiş şehirlerde olmamız gerekiyor,atanırsa da benimbulunduğum yerin doğu sayılan kısımlarına veya istanbula atanacak,aynen sizin durum gibi sıkıntılı ama biz iki yıldır uzaktayız ilk başta zor geliyordu ama şimdi alıştık canım atama ve iş konularına odaklandık tamamen :)) peki siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz,senin sevgilinde istanbulda iş bulamaz mı veya çalıştığı yerin bağlantısı yok mu?

Aynen. Sende onu mu bekliyorsun ?

Pardon cnm . Nişanlın ÖĞRETMEN sanırım. Düşünmekten kafa kalmamış farklı kişi sandım :) .
Evet canım. Uzaklık konusunu büyütme gözünde tabi aynı şehirde buluşabilceksiniz birgün, beklemeye değer Biz sizin on katınız belki kavga ediyoruzdur ama uzaktayken yanlış anlaşılma çok oluyor işi ayrılık boyutuna getirmezsiniz merak etme,o dip dibeyken yapılan blöf uzakta olunca gerçekten kaybetmekten korktuğun için riske atmazsın,sizin için en uygun kararı verin canım. ne kadar zamandır birliktesiniz?

eğer düzgün bir işin olmaz ise ne ilişkin olur,ne kocan olur,ama işin olursa sneın ruh sağlığında yerınde olur,yaşın küçük sneın yaşındayken aşkı tercıh ettim,ama şimdi asla etrmem,fakat sen bunu tecrube etmeden bedel ödemeden anlayamazsın gibime geldi,işsizken senınde ruh sağlığın ıyı olmaz,ben sadece bu kadar derim arkadaşım,düşün ben şimdi çok aşık olayım,bana başka ülke yada şehirden teklif gelsın bır dk düşünmem aşk için

Olasiliklarla hareket edilmez bence evlilik durumu kesin ise kalabilirsiniz ama su an tayin istemek daha mantikli siz bu derece ince düsünürken karsi tarafta ayni hassasiyeti gösteriyor mu?

Ben olsam kesinlikle tercih yapardım.
Bu sene değil de seneye doğunun ücra bir köyüne atanırsan, gelip gitmek o kadar zor olur ki.
En azından İstanbul'da ulaşım çok daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…