Gitmeli mi kalmalı mı? Tayin işleri ve aşk.

Yani iyi denir bilmiyorum ama Türkiye nin her ili açık. Bıraların Şark yerleri. Keşke şurası da açılsa diyebileceğim bi ter de yok
Evet ya her il açık sasırdım normalde böyle olmuyor dimi,okulları araştır ona göre yaz canım eğer istanbul uyuyorsa orayı yaz,bütün hayatını etkieyecek bir karar sonuçta bi kaç aylık ayrı kalmaya takılma :KK66: sizin için en uygun olanı,yaşayabileceğiniz en iyi yeri yazmaya çalış.

B
Evet ya her il açık sasırdım normalde böyle olmuyor dimi,okulları araştır ona göre yaz canım eğer istanbul uyuyorsa orayı yaz,bütün hayatını etkieyecek bir karar sonuçta bi kaç aylık ayrı kalmaya takılma :KK66: sizin için en uygun olanı,yaşayabileceğiniz en iyi yeri yazmaya çalış.

Bilmiyorum ki hep böyle mi oluyo. Ben de daha ilk defa bakıyorum . Aynen öyle 1 yıl bile değil askında ayrı kalma ama bir de şu Açıdan düşünüyorum . Eğer her yıl böyle olcaksa 1 yıl erkenden gitmenin anlamı da yok seneye giderim hem puanımda da seneye daha fazla olcak. Daha iyi bi yer bile olabilir belki de diyorum

X