Gitmeli mi kalmalı mı? Tayin işleri ve aşk.

geçen sene aşık olduğum adam için tayin istemedim evlenecektik. ki istediğim yere gitmem çok büyük olasılıkla gerçekleşecekti. ona değer dedim kaldım burda. ve ayrıldık. şimdi bu kahrolmayası şehirden gitmek için gün sayıyorum. onun için kaldığım bu şehir bana nasıl acı veriyor tahmin bile edemezsin. sana bi tavsiyem yok arkadaşım. sadece kaldığın ikilemi 1 sene önce yaşadım ve anlatmak istedim.

Ne kadar zamandır ayrısnıx? Tekrar Birleşme ihtimaliniz yok mu neden ayrıldınız? Anlatmak istersen dinlerim. Bu yıl tayin isteyecek misin sen de mi öğretmensin

git bence nasılsa bu görev yapılcak..ha şimdi ha sonra..

Yok tam olarak öyle değil. Evlenirsem Eş durumundan dolayı erteleniyor. Yani Yapmıyorum . Anca Boşanma durumunda tekrar karşıma çıkıyor . Ama Evlenip boşanana kadar da illa bi genel af çıkıyo. Yani bu şekilde yapmayan çok. Illa yapcan diye Birşey yok

Sizin durum biz de yer değişmiş canım ben mühendisim o öğretmen onun su an çalıştığı yerde benim iş bulmam sıkıntıya giriyor o nedenle gelişmiş şehirlerde olmamız gerekiyor,atanırsa da benimbulunduğum yerin doğu sayılan kısımlarına veya istanbula atanacak,aynen sizin durum gibi sıkıntılı ama biz iki yıldır uzaktayız ilk başta zor geliyordu ama şimdi alıştık canım atama ve iş konularına odaklandık tamamen :)) peki siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz,senin sevgilinde istanbulda iş bulamaz mı veya çalıştığı yerin bağlantısı yok mu?

Yok zaten o ailesi ile yaşıyo. Yani onları bırakıp başka Şehirde yeni ev açması gerekir. O da boşuna masraf . Siz kaç Yıldır berabersibiz? 2 Yıldır uzağız dediğine göre 2 den fazla. İş güç de var siz neden evlenmiyorsunuz merak ettim eğer evlenirseniz nişanlın senn şehrine gelebilir hem de güzel bir okula

eğer düzgün bir işin olmaz ise ne ilişkin olur,ne kocan olur,ama işin olursa sneın ruh sağlığında yerınde olur,yaşın küçük sneın yaşındayken aşkı tercıh ettim,ama şimdi asla etrmem,fakat sen bunu tecrube etmeden bedel ödemeden anlayamazsın gibime geldi,işsizken senınde ruh sağlığın ıyı olmaz,ben sadece bu kadar derim arkadaşım,düşün ben şimdi çok aşık olayım,bana başka ülke yada şehirden teklif gelsın bır dk düşünmem aşk için
İşsiz kalma gibi bir durum yok canım. Devlet memuruym zaten. Tayin isteme sadece.

Olasiliklarla hareket edilmez bence evlilik durumu kesin ise kalabilirsiniz ama su an tayin istemek daha mantikli siz bu derece ince düsünürken karsi tarafta ayni hassasiyeti gösteriyor mu?

Bilmiyorum gösteriyor mu? Açıkcası kafamda bi dolu şey olunca onun davranışlarına da objektif bakamıyorum. Bi diyorum ki beni düşünüyo ya olmazsa deyip geleceğimi riske attırmıyo bi diyorum ki beni istemiyo galiba. Alınganlık mı ne yapıyorum bilmiyorum . Sizce aynı hassasiyeti Gösteren bir insan ne yapar ? Sağlıklı düşünmediğim için fikriminizi alayım. Nelere dikkat etmeşiyim

Ay
Ben olsam kesinlikle tercih yapardım.
Bu sene değil de seneye doğunun ücra bir köyüne atanırsan, gelip gitmek o kadar zor olur ki.
En azından İstanbul'da ulaşım çok daha kolay olur.

Evet. Onun da söylediği bu. Ama ne bileyim biz emin değiliz deyip ben gittikten Aonra ilişkiyi sürdürmek de Saçma geliyo . Yüz göz olmuşuz gibi olacak gibi geliyo . Bir de bu yıl yapmayıp seneye yapınca da İstanbul olma ihtimali var. Orası tamamiyle şans . Bu yıl 2 tercih ile şans arttırmış oluyorum sadece . Sonunda İstanbul'a gideceksem bile 1 yıl erkenden gitmek de mantıklı gelmiyo.

Yok zaten o ailesi ile yaşıyo. Yani onları bırakıp başka Şehirde yeni ev açması gerekir. O da boşuna masraf . Siz kaç Yıldır berabersibiz? 2 Yıldır uzağız dediğine göre 2 den fazla. İş güç de var siz neden evlenmiyorsunuz merak ettim eğer evlenirseniz nişanlın senn şehrine gelebilir hem de güzel bir okula
5 yıldır birlikteyiz canım,daha yeni söz oldu çok yakında nişan olacak,maddi durum ve atamalardan dolayı bekliyoruz canım iki tarafında durumu iyi değil bir tek o çalışıyor ben de daha işi oturtamadım o yüzden. sizin ne kadardır ?Bir de üç yıl kesintisiz sigorta şartını biliyorsundur heralde canım özelde çalışanlarda eş tayini için

Ne kadar zamandır ayrısnıx? Tekrar Birleşme ihtimaliniz yok mu neden ayrıldınız? Anlatmak istersen dinlerim. Bu yıl tayin isteyecek misin sen de mi öğretmensin
3ay oldu sanırım emin değilim. birleşme ihtimali yok. Kalmam gerekiyormuş demekki ne diyelim hayırlısı. Ama ben onun için kalmışken ortada bi ilişki kalmayınca insan bi saflaşıyo :)))
Tayin istedim ben memurum bu arada sonucu bekliyorum bakalım hayırlısı.

Evet öğretmenim . Aslında İstanbul'a gelirsem uzak olmayacağız çok fazla. Baya baya yakın bi ilindeyiz şuan. Ama aynı şehirde ki gibi olmayacak işte ne KAFAR Yakın olsa da. Moralim bozuk hadi buluşalım deyip buluşabiliyoroen, hastayım hadi doktora diyebiliyorken ne bilim ..:/ o mesefa bana o kadar uzak geliyor ki :KK43: evet aynen öyle Eş durumundan gelirim büyük ihtimal . Ama olur da gelirsem neden gittim demez miyim o kadar düzen bozma taşınma yeni ortama alışma derken 1 yılda tekrar geri Dönüş. Üstelik Seneye yaza düğün olursa herşeyi yakında halletmek car uzaktan uzağa yapmak var. Offf tabi bunlar olursa. Ayrılma ihtimali de var bir de...
ayrılma ihtimalini aklınızdan bile geçirmeyin ya :KK43: tabiki de aynı şehirdeki gibi olmaz ama zorunlu hizmet için de bu mecbur malesef, bulunduğunuz ilin z.h. olarak geçen köyleri falan yok mu?

Evlilik karari neden netlesmedi? Seneye evlenmeyi dusunseniz. Istanbula gelirseniz sevgilinizin yasadigi yerle ne kadar mesafe olacak? Birde ulasim imkani nasil ucak hizli tren gibi olanaklar varsa zorluk cekmezsiniz.

Bilmiyorum gösteriyor mu? Açıkcası kafamda bi dolu şey olunca onun davranışlarına da objektif bakamıyorum. Bi diyorum ki beni düşünüyo ya olmazsa deyip geleceğimi riske attırmıyo bi diyorum ki beni istemiyo galiba. Alınganlık mı ne yapıyorum bilmiyorum . Sizce aynı hassasiyeti Gösteren bir insan ne yapar ? Sağlıklı düşünmediğim için fikriminizi alayım. Nelere dikkat etmeşiyim

Canim durumunu anlamaya calisiyorum fakat erkek arkadasinla net bir konusma yapman gerekir madem bu kadar ciddi bir plan icinde-sin/siniz(veya düsüncede var ama icraatte gerceklesmemis olaylar)
Onun düsüncelerini burdan hickimse kestiremez en yakin taniyan yine sensin ve onla konusarak netlestircegin durumlar var tayin durumunu hic konustunuz mu mesela haberi var mi? Cok ciddi bir durum bu aslinda bir cift icin.. Eger evlilik düsüncesi yoksa bu adamda onun icin bir yil uzatmanada degmeyecektir kesinlik olmayan bir seyin planini yapmak snein icinde cok iyi olmaz baska bir arkadas yazmis bekledim ama ayrildik diye sonuclar hic belli olmuyor burda konuyu actigina göre sendede karsi tarafa karsi net bir güven durumu hissedemiyorsun
Bana sormussun ayni hassasiyeti gösteren insan ne yapar diye gelecek planlariniz net olur , her an her dakika vicik vicik olmazsiniz ama iletisim durumunuzda gizliler saklilar olmaz bir iliskide en önemli sey güven duygusu ve paylasimlardir. Senin bu durumundan coktan haberdar olmali ve kara kara düsünüyor olmaliydi su an bence ama tam aksi herseyden bihaber olup birazda ilgisizmis gibi geldi bana sanki.

Canim durumunu anlamaya calisiyorum fakat erkek arkadasinla net bir konusma yapman gerekir madem bu kadar ciddi bir plan icinde-sin/siniz(veya düsüncede var ama icraatte gerceklesmemis olaylar)
Onun düsüncelerini burdan hickimse kestiremez en yakin taniyan yine sensin ve onla konusarak netlestircegin durumlar var tayin durumunu hic konustunuz mu mesela haberi var mi? Cok ciddi bir durum bu aslinda bir cift icin.. Eger evlilik düsüncesi yoksa bu adamda onun icin bir yil uzatmanada degmeyecektir kesinlik olmayan bir seyin planini yapmak snein icinde cok iyi olmaz baska bir arkadas yazmis bekledim ama ayrildik diye sonuclar hic belli olmuyor burda konuyu actigina göre sendede karsi tarafa karsi net bir güven durumu hissedemiyorsun
Bana sormussun ayni hassasiyeti gösteren insan ne yapar diye gelecek planlariniz net olur , her an her dakika vicik vicik olmazsiniz ama iletisim durumunuzda gizliler saklilar olmaz bir iliskide en önemli sey güven duygusu ve paylasimlardir. Senin bu durumundan coktan haberdar olmali ve kara kara düsünüyor olmaliydi su an bence ama tam aksi herseyden bihaber olup birazda ilgisizmis gibi geldi bana sanki.
Çok güzel yazmıssın teşekkür ederim. Evet konuştuk . Kara kar düşünüyor mu bilmiyorum ama söylediğine göre düşünüyor çok da stres yapıyor. Ama belki de güvenim az bilmiyorum çok da inanamıyorum öyle olduğuna bazen. Yani bazen çok inanıyorum çok seviyo diyorum bazen az gibi. Bu biraz da benim psikolojik durumum galiba. Bilmiyorum. Şuan ilgili görünüyor yazacağım yerleri Araştırıyo felan işte. Ona göre durumun Özeti şu : çok seviyor ama çok sorunlarımız var şu durumda evlilik mantıklı değil. Ama ayrılamıyorux da. Ilerde ne olur bilmiyoruz . O yüzden olur da evlilik olmazsa diye kendini garantiye al diyo. Onun açısından iyi düşünmeye çalışıyorum gitme diyip kimsenin hayatı riske atılmaz hele ki muallakta olan bir şey için diyorum. Ama tabi ki gönlümden geçen gitme demeseydi demedi.

A
5 yıldır birlikteyiz canım,daha yeni söz oldu çok yakında nişan olacak,maddi durum ve atamalardan dolayı bekliyoruz canım iki tarafında durumu iyi değil bir tek o çalışıyor ben de daha işi oturtamadım o yüzden. sizin ne kadardır ?Bir de üç yıl kesintisiz sigorta şartını biliyorsundur heralde canım özelde çalışanlarda eş tayini için

Anladım. O da zor bi durum . Ama seviyorsunuz ya üstesinden gelirsiniz inş ç. Evet ya yeni çıktı bu 3 yıl da. O zaman size bu zorluk yaratabilir daha işin oturmadı ise, bizim ki bu Şartı sağlıyor şuan ama işten de Çıkma durumu olabilir ger an riskli yani

3ay oldu sanırım emin değilim. birleşme ihtimali yok. Kalmam gerekiyormuş demekki ne diyelim hayırlısı. Ama ben onun için kalmışken ortada bi ilişki kalmayınca insan bi saflaşıyo :)))
Tayin istedim ben memurum bu arada sonucu bekliyorum bakalım hayırlısı.
Üzüldüm. Çok zor ya. Ben de kavga edince neden bu şehirdeyim diyorum. Keşke başka Şehirde olsaydım diyorum . Ama şimdi al şehirler önünde git deyince gitmiyor insan . Belki de aptallık ediyor

ayrılma ihtimalini aklınızdan bile geçirmeyin ya :KK43: tabiki de aynı şehirdeki gibi olmaz ama zorunlu hizmet için de bu mecbur malesef, bulunduğunuz ilin z.h. olarak geçen köyleri falan yok mu?

Bu yıl mecbur Değilim aslında zh bölgelerine gitmeye. Bu yıl sadece iyi bi yer şansımı arttırmak için tercih yapacağım. Yoksa esas mecburdun seneye. Ne bilin bu yıl evlilik bize uzak deyip başka Şehre gittikten sonra bu ilişkiyi sürdürmek çok da Anlamlı gelmiyo . Senn dibindeki insanı uzağa gönderdikten sonra . Aonra bi daha tayin iste aynı yere geri dön felan . 1 yıl içinde nikah Yapacağımız belli olsa hiç zh ye gitmeden olduğun yerde kalabilirim

Evlilik karari neden netlesmedi? Seneye evlenmeyi dusunseniz. Istanbula gelirseniz sevgilinizin yasadigi yerle ne kadar mesafe olacak? Birde ulasim imkani nasil ucak hizli tren gibi olanaklar varsa zorluk cekmezsiniz.
Otobüs var 2 saat, sorunlarımız çok fazla. Geçmişe dair sindirelemiyebler. Gününüze dair fikir ayrılıkları. O ak diyor ben kara. Kılık kıyafette daha kapalı olmanı istemesi vs vs

A

Anladım. O da zor bi durum . Ama seviyorsunuz ya üstesinden gelirsiniz inş ç. Evet ya yeni çıktı bu 3 yıl da. O zaman size bu zorluk yaratabilir daha işin oturmadı ise, bizim ki bu Şartı sağlıyor şuan ama işten de Çıkma durumu olabilir ger an riskli yani
Tercihler başladı ne yaptın canım düşünüyo musun,iyi yerler açılmış mı

Sevdiğim kişiyle aynı şehirdeyiz.uzun bi ilişkimiz var. Bu süre zarfında birbirimizin tanımadığımız yönü yok diyebilirim. Ancak birbirimizin herşeyini bilmenin dezavantajı ile kavgalarımız da çok. Dertlerimiz de sorunlarımız da . Anlatmaya kalksam konu yetmez. Ama çok fazla seviyorum onu. Onsuz olmak istemiyorum.ilişkkimiz boyunca ayrılmaya da çalıştık bu sorunlar Yüzünden. Ama olmadı. Tekrar birataya geldik. Şimdi ayrılsak bile tekrar birleşeceğimixi düşünüyorum. Şuan tayin dönemindeyiz. Bu yıl şark görevi geçen yerlere tayin isteyebilirim. Olmazsa aynı yerde devam. Seneye de isteyebilirim ancak seneye tercihlerim gelmezse resmen atamaya uğrarım. Yani devlet zorunlu hizmet olan herhangi bi yere gönderir. Şuan çok sıkıntıdayız . Ya 1 yıl daha bekleyeveğşm yada iyi bi yere gidebilmek için bu yıldan tercih Hakkımı kullanıp şansımı arttıracağım . Iyi bi yerden kastım da İstanbul. İstanbul'un tamamı da doğru görevi yerine ediyo. Bir yandan geleceğim diyorum ya olmazsa Doğuda kötü bi yere gidersem diyorum bi yandan da severken niye gideyim belki de evleniriz diyorum. Evlenmemiz çok yüksek ihtimal diyemiyorum maalesef . Ancak bu yıl İstanbul'a gidersem ve evlenmeye karar verirsek de bi de İstanbul dan yine Eş durumu va diye tayin istemek zorunda kalıcak geri buraya. Üstelik uzaktan ilişki yürütme derdi var 2 ucu da kötü ne yapayım bi Alıp verin kızlar

Bence kesinlikle gitmelisin sizin ilişkiniz devam edecegi varsa zaten devam eder .Bu gibi durumlarda ben istiare namazını tavsiye ediyorum .Bence dene derim zaten cok kolay ko bak derim

X