- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 51
beni bu konuda zorlayan seylerden biri de bu (son 2 cumlenize istinaden yaziyorum) mesela bu forumda okuyorum bazi seyler, benim yasadigim sey bu degil ama ornegin aldatma konusu var, yorumcularin cogu ben aldatilirsam bi dakka durmam tarzinda yaziyor, eger aldatilan kadin buna katlanma egilimindeyse (sizin ifadenizle buna tahammul edebilecek gucu buluyorsa kendinde) bu guclu olmak degil tam tersi aciz olmak, zavallik olmak, gurursuz olmak vs olarak adlandiriliyor ve o kadin hor goruluyor.. iste ben de kendi yasadigim durumda kendime karsi bazan ben gucluyum bu sey uzucu ama ben yuvami bozmamak cocugumun gelecegi adina buna tahammul edebilirim diye dusunurken, diger yandan ya acaba kendimi mi kandiriyorum, aslinda ben aciz, zavalli bir kadin durumuna mi dusururyorum kendimi, guclu oldugum icin mi buna tahammul edebiliyorum, gucsuz oldugum icin mi dusunceleri beni bunaltiyor-..
güç her zaman gerekli birşey değildir.ya da varolan güç her zaman kullanılmak zorunda değildir.örneği de o yüce insanda her daim mevcuttur.istese dünya ayaklarına serilebilecekken o neden istemedi?amacı vardı,görevi vardı.anne de büyük bir görevlidir değil mi?::::