Buna göre, 1 Ocak 1994 tarihinden önce doğanlar, üç ay içinde askerlik şubelerine veya yurt dışı temsilciliklerine başvurmaları, 15 bin TL ödemeleri ve 21 gün temel askerlik eğitimini yerine getirmeleri şartıyla askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılacak. (ALINTI)Maddi sıkıntınız yoktu madem neden bedelliden faydalanmadınız süper bir fırsatmış sizin için
Evet 2 yıllık üni okudu,uzun dönem çıkıcakmış sanırım o kadarını bilmiyorum.Uzun dönem mi yapıyor olacak ?
1 yıllık askerlik yapacak olursa doğumu falan da düşünüyorlar. Ben gitmek istiyorum,eşimde beni istiyor ama babam yokta yok,gerekirse ayrıl demeye bile getirdi.Ben nikahtan sonra her şeye karışan anne babalara fitil oluyorum. Onlara ne. Evet düşünebilir ama kararlarınıza karışamaz. Ne demek babam bırakmıyor. Eşimle o konuda netsem aramıza kimse giremez.
Ya sorma.Yemin ederim soracaktım eşin 15 yaşında mı diye, sonra hatırladım sizin yaşlarınızı
Gereğinden fazla dramatik davranıyorsunuz ikiniz de.
Fakat nihayetinde sizin hayatınız ve siz orada yaşamak istiyorsanız yaşarsınız. Babanız karışmamalı. Ha ailenizden uzak, yeni bir düzen ortasında tek başına kalınca senin psikolojin ne olur, onu bilemiyorum.
babanız çok müdahaleci. Doğum yaklaştığında baba evine geçersiniz. Eşinizle konuşun bu konuyu da.1 yıllık askerlik yapacak olursa doğumu falan da düşünüyorlar. Ben gitmek istiyorum,eşimde beni istiyor ama babam yokta yok,gerekirse ayrıl demeye bile getirdi.
+1Ben nikahtan sonra her şeye karışan anne babalara fitil oluyorum. Onlara ne. Evet düşünebilir ama kararlarınıza karışamaz. Ne demek babam bırakmıyor. Eşimle o konuda netsem aramıza kimse giremez.
98 miBuna göre, 1 Ocak 1994 tarihinden önce doğanlar, üç ay içinde askerlik şubelerine veya yurt dışı temsilciliklerine başvurmaları, 15 bin TL ödemeleri ve 21 gün temel askerlik eğitimini yerine getirmeleri şartıyla askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılacak. (ALINTI)
Bize vurmadı yani eşim 1998 doğumlu.
Bende öyle düşünüyorum,biraz takılır zorlanmaya başlanınca dönerim dedim,hayır dedi. Eşimi pek sevmez zaten,inat mı yapıyor anlamadım.babanız çok müdahaleci. Doğum yaklaştığında baba evine geçersiniz. Eşinizle konuşun bu konuyu da.
Haftanın 2-3 günü kaçıp gelirim dedi ama o söylesin dursun kimse onu yollamaz.gelemeyecek ama haftada bir görüşebileceğiz en azımdan.98 mibence gitmeyin sonuçta hamile halinizle atıyorum duşa girersin tansiyonun düşer ayağın kayar evde kimse yok nasıl olacak bunlar eşin ha deyince gelebilecek mi
Sevmiyorsa baştan evlenmenize müsade etmeyecekti.Bende öyle düşünüyorum,biraz takılır zorlanmaya başlanınca dönerim dedim,hayır dedi. Eşimi pek sevmez zaten,inat mı yapıyor anlamadım.
Herşeyi dünyanın sonuymuş gibi göstermekte üstümüze yoktur evet. :)bana da aşırı duygusal geldi bu tavırlar. hadi siz hamilesiniz hormonlar tavan, eşinize ne oluyor:)
neden tecil edilemiyormus bu arada anlayamadım daha 20 yaşında eşiniz ve önlisans mezunu demissiniz.
düzeninizi bozmayın, hamilelikte uzun yolculuklar özellikle son dönemlerde pek önerilmiyor.
bebekten önce plânlamadınız mı bu askerlik konusunu?
eşiniz tecil ettirmeye çalışsın ama illaki yalnız kalacağınız bir donem olacak.
maddi sıkıntı yoksa ev işlerine ve ileride bebek için yardımcı alın.
Canım babam eşim ne derse tersini söylüyor.Ay tatlım, bir de askerlik mi çıktı?
Valla eşin hiç kusura bakmasın evlenirken düşünecekti bunu.
Evlenmeden askere gitseydi, sen tası tarağı toplayıp sadece haftasonu izninde birkaç saat adamı görmek için şehir mi değiştireceksin hamilr halinle?
Şaka mı bu?
Koskoca adam evlenip çocuk yapmayı biliyorsa, askerde bir başına dayanmayı da bilecek.
Ne sanıyor, sen o şehirde olunca habire görüşeceğinizi falan mı!
Maksimum torpil vs ile haftasonu evci çıkar, zaten bunu yapınca gizlice atlar senin yanına gelir.
Baban haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?