- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
-
- Konu Sahibi zxshermine
Inanmiyorlar tabi ne sandin ? Hangisi daha kotu bilemedim inanmamak mi , caliyor ama calisiyor mu
çok erken kalkmıssın msg ondandırSabah sabah gözlerimi açtım okuyum dedim de benim paramı çaldı demedim zaten inanmadım mı yazıyor? Arkadaş alıntı yapılmasını istemiyor da biriniz Allah rızası için açıklasın 17 Aralık davasına mı inanmamış arkadaş?Hormonlarım tavan yapmış zaten okuduğumu anlayamıyorum
çok erken kalkmıssın msg ondandır
inanmadım evet
ama gerçek olduğu varsayımını düşünerekte asla ve kat'a bal tutan parmağını yalarda demedim
dedim-diyenide anlamadım (hani çalarsa çalsın diyenleri)
bizzat kulağımlada kanlı canlı duyduğum için söylüyorum
bunun neresini anlamadın ya da ben mi anlatamadım
yerçekimli karanfil sizede gelince ben sizi nasıl inanıyorsunuz hırsız diyorsunuz diye eleştirmiyor isem sizde beni inanmadığım için eleştiri yapma hakkına sahip değilsiniz
hayır ya bal tutan parmağını yalasın ya da illa ki hırsız mı demem gerekiyor
bir partiyi tutuyorsam hiçmi eleştirmeyeceğim yada körü körüne bağlımı olacağım
bende sizi anlamadım
birde evet burası bir forum herkes dilediğini fikrini yazar çekilir
alıntı yaparak ya da yapmayarak sonuçta müdahale ediyormusunuz ediyorsunuz
kendi düşüncenizden farklı bir görüşe asla tahammül edemiyorsunuz
dalga geçmeye ironi yapmaya çalışıyorsunuz ama bana kelime oyunları ile gelmeyin
Kime nasil neden mudahale etmisim? Kime tahammul edememisim. Bak yukarida belden asagi vurana bile tahammul etmisim hangi tahammulsuzlukten bahsediyorsun.
Sana caliyor ama calisiyor dedin demis miyim? Senin inanmadigini soylemisim sonra da yorumumu eklemisim" inanmamak mi daha kotu caliyor ama calisiyor demek mi? " tahammulsuzluk nerede?
Yorumlarıma bakarsan hep erken kalktığımı görürsün. Size göre varsayım olabilir ama bana göre gerçektir. Mhpnin koalisyon şartları arasında yolsuzluk davasının tekrar açılması var akp pek yanaşmıyor buna acaba neden?neyse tamam siz haklısınız uzatmaya gerek yok yorum yapmayacağım bir dahaçok erken kalkmıssın msg ondandır
inanmadım evet
ama gerçek olduğu varsayımını düşünerekte asla ve kat'a bal tutan parmağını yalarda demedim
dedim-diyenide anlamadım (hani çalarsa çalsın diyenleri)
bizzat kulağımlada kanlı canlı duyduğum için söylüyorum
bunun neresini anlamadın ya da ben mi anlatamadım
yerçekimli karanfil sizede gelince ben sizi nasıl inanıyorsunuz hırsız diyorsunuz diye eleştirmiyor isem sizde beni inanmadığım için eleştiri yapma hakkına sahip değilsiniz
hayır ya bal tutan parmağını yalasın ya da illa ki hırsız mı demem gerekiyor
bir partiyi tutuyorsam hiçmi eleştirmeyeceğim yada körü körüne bağlımı olacağım
bende sizi anlamadım
birde evet burası bir forum herkes dilediğini fikrini yazar çekilir
alıntı yaparak ya da yapmayarak sonuçta müdahale ediyormusunuz ediyorsunuz
kendi düşüncenizden farklı bir görüşe asla tahammül edemiyorsunuz
dalga geçmeye ironi yapmaya çalışıyorsunuz ama bana kelime oyunları ile gelmeyin