Git dolaş gel açılırsın biraz

Şöyle bir bakayım dedim de bütün mesajlar ironi ya:KK70:ben rastlamadım ama kendisine sanki yoksa bu sinir harbiligimle ironi anlayacak durumda hiç değilim daha önce catardim kesin :21:

alıntı yapmamışsınız ama bana istinaden yazmızsınız

hayır ya körü körüne desteklemeli yada tamamen karşısındamı olmam gerekir anlayamadım yani

artı bende üst mesajlarımda particilik yapacak konumda olmadığımızı söyledim çok kere!!

hiç bir zamanda bu olayların patlak verdiği dönemde dahil benim paramdan çaldı diyecek duruma gelmedim diyenide anlamadım

sessiz kaldım izledim içten içe inanmadım (neyse konuda bu değil)

sadece ortada bundan başka ülkeyi yönetecek adam vardıda benmi göremedim

artı erken seçim olursa da yanılıyorsunuz

zannetmiyorum eğer bu işin sonunu getirmezlerse oy alabileceklerini

ki en basitinden ben atmam

kime atarım onuda bilmem

çünkü çözüm sürecinin bu kadar su istimal edilmesi yeter

mesele kürtler meselesi olmaktan çıkalı çok oldu

şu anda en iyisi yapılıyor

askerlerimizin işi hiç kolay değil

polislerimize bir an evvel vur emri verilmesi gerekiyor
ancak şu saatten sonra ne öneriyorsunuz ne yapılması gerek

lütfen bu hale bu getirdi sözlerini geçin evet fazlasıyla şımarttı imkanlar tanıdı dağdan insinler dertlerini mecliste anlatsınlar diye ancak adamların derdi kürt meselesi değil o ayan beyan ortada artık

ki en son seçimde adamın sazlı sözlü söylemlerini destekleyen bu topikte azımsanamayacak kadar çoklar

şu an ne yapılması gerek onu söyleyin

hani yol gösterin doğruyu bulalım

burası birbirimize düşman olma kapak yapma yeri olmamalı

ki kapak nedir ya facede var milletin derdi ülke şu bu değil

gördünmüüüüüüüüüüüüüü baaaaaaaaaaaaaaaaaakk nasıl geçirdim lafııııııııııı

cuuuuuuuuuuk diye oturdu

ben burda birşey söylesem 5-10 kişi beğense ne beğenmese ne

hepimizin gayesi amacı belli değilmi ülkemiz ve salahı değilmi ???

ee o zaman

şu siz biz

cıkcık parti cukcuk particiliği bıraksak

ben ak partiye oy verdim diye suçlu değilim sen chp veya mhp ye

herkes kendince en iyisini seçti

diğer parti için şimdilik bişey demicem

ve lütfen kelimeleri süslemeden sade bir dil ile anlatın

Milletiyle karşılıklı seviştiği için cumhurbaşkanı şu anda..neyse bu yüzde 50lilik mesele öhömm ..
Terör yıllardır türkiyenin kanayan yarası herbirinde biryerlerden dönerek daha çok mu duyarlılık göstermiş olacak işin acı yönü birinde dönersin ikisinde üçünde ..siz sayın hadi..yani ziyaretlerden dönmek mi çözüm..kınaya kınayada bitmedi,kınamaya devam o ayrı.. .o sayılan ülkelerde bilmem kaç yuzyılda oluyordur bu olaylar ki dönüyor adamlar..neyse..
yas ilan edilmeside bu minvalde dış ülkelere karşı sadece bir protokoldur. .
birde bu sayılanlar hepsi eşzamanlı mı bence degil..şehidin birinde burdaydı 5inde 10 bunda hepsinde nasıl olabilir devam eden bir dünya siyaseti yürümesi gereken bir bürokrasi var ..
Neyse onu indirmek için insanları sokağa döküp çıkıp milletin malını yakıp yıkmak polise demir bilye atmak ve Hdp ye oy verip sevgi Pıtırcıkı olmak..Asıl sevgi bu içki kadehlerini kafalarına dikenler çok sevdi bu ülkeyi ne eserler bıraktılar neler neler..
Herkes kimin kucağında belli pff..ne sevgisi..

Allahtan adamin tecavuz vukuati yok. Nasil savunurlardi merak etmemek elde degil..:KK53:

Her taraf kan golune donmus, hala Turkiyeyi ondan daha iyi yonetecek adam yokmus ortalikta.. Tabi canim, baskalari yonetirken PKK gelip bizi Istanbulda Izmirde evlerimizden toplayip sise geciriyordu, en azindan AKP sayesinde bu olmuyor.. Cok iyi yonetiyorlar cook..

hmm evet peki şimdi yani nasıl desem şey

tam olarak söylemem gerekirse

hangisi ? nasıl diye sorsam :KK64:

hani erken seçim olma ihtimaline karşı vereceğimiz oyu belirlemeye başlasak diye:KK39:

Kendinizi nimetten saymak gibi hala bişeyler.. ötede oynayalım çünkü Banı hep ben yiyorum..bide sizden savunma alaydık.
Bişeyli. ..işemeniz bittiyse. ..

Siyaset bölümünde kapatılan çok konu, ceza alan çok üye olmuştur. Boş yere.
Siz içkiyi sevmiyorsanız, ben size konuşarak sevdirebilir miyim? Seviyorsanız, sevmemenizi sağlayabilir miyim?
Sadece kendinizi paralar, sizin gördüklerinizi nasıl görmediklerine şaşar kalırsınız; hatta sinirden çatlarsınız.
Bu ülkede anlamak isteyene yetecek kadar olay var. Anlamıyorsa zorlamanın ne alemi var?

Oyu erdogana vermiyorsunuz Cunku o parti baskani degil ya hani... Ufak bir hatirlatma. :)
:) evet haklısın da :cool: iyide onu diyen ben değilim saraylı deyze

ki bu sene Cumhurbaşkanının miting düzenlemesinden hiç hoşlanmadım oy kaybına neden olduğunu düşündüğüm hareketlerindendir...

kelime oyunları ile geldiysede

gelmeyin bi zahmet :KK39:

sorumun cevabını verin istiyorum kim olduğu önemli değil biri versin işte :oops:

hmm evet peki şimdi yani nasıl desem şey

tam olarak söylemem gerekirse

hangisi ? nasıl diye sorsam :KK64:

hani erken seçim olma ihtimaline karşı vereceğimiz oyu belirlemeye başlasak diye:KK39:
Bana soruyorsan bugun icin CHP derim. Cunki bugun bana gore bu ulkenin CHPye ihtiyaci var. Gencligimde DYPye, sonra Refah'a, daha sonra da AKPye (ilk kuruldugunda) oy vermisligim var. Genellikle sag partilere oy vermisim. Ancak su an ortada guvenebilecegim bir sag parti yok, hepsi (ANAP, DYP, MHP ve Refah'tan kopanlar) AKPyi olusturdular ve hal boyleyken hepsi dogru durust bir parti etmiyor gozumde. Ulkenin felaketine sebep oldular. Oyle ki, o begenmediginiz cirkin senaryoyu eninde sonunda tek cikis olacak hale getirene dek de ugrastilar. Bundan sonrasinda PKK ile bir kanli hesaplasma kacinilmaz hale geldi ve kani durdurmanin da tek yolu Aponun ozgurlugu ve Kurdistanin Guneydoguda olusturulmasi. Erken secim olursa ve AKP tek basina gelebilirse bu parti sizi bu konuda iyice dolduracak ve o gun geldiginde siz de artik bunu savunacaksiniz bize burada, butun bu yazdiklarimiz, PKKya ve Apoya edilen lanetler de unutulacak.

Sabah sabah gözlerimi açtım okuyum dedim de benim paramı çaldı demedim zaten inanmadım mı yazıyor? Arkadaş alıntı yapılmasını istemiyor da biriniz Allah rızası için açıklasın 17 Aralık davasına mı inanmamış arkadaş?Hormonlarım tavan yapmış zaten okuduğumu anlayamıyorum :confused:

Sabah sabah gözlerimi açtım okuyum dedim de benim paramı çaldı demedim zaten inanmadım mı yazıyor? Arkadaş alıntı yapılmasını istemiyor da biriniz Allah rızası için açıklasın 17 Aralık davasına mı inanmamış arkadaş?Hormonlarım tavan yapmış zaten okuduğumu anlayamıyorum :confused:
Inanmiyorlar tabi ne sandin ? Hangisi daha kotu bilemedim inanmamak mi , caliyor ama calisiyor mu

Adamsın Yılmaz Özdil.Hiçbir zaman olaylara tek taraflı bakmadın,objektif oldun akp yi yazdinda Kemal Kilicdaroglunu yazmadin mi?
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/yilmaz-ozdil_249/tipis-tipis_26987135
Gamze Ilgezdiyi yazmadin mi?
http://mobile.beyazgazete.com/haber/yilmaz-ozdil-3-rezidansli-chp-li-vekili-yazdi-2762813.html

Ülkedeki fikri halin, iktidarda olanlarınki zaten belli, iktidarda olmayan bir kesimin özetini gösteren adam.Çok güzel hem de, her gün bangır bangır bağırarak gösteriyor bu özeti.

X