- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- Konu Sahibi zxshermine
Tanımıyorum hiç yorumlarına da denk gelmedimArkadas ironi yapiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanımıyorum hiç yorumlarına da denk gelmedimArkadas ironi yapiyor.
Sen işeyince yada dogurma topiklerine lohusalıgına cinsel hayatına varıncaya kadar yazınca düzelir memleket ..Memleket ne halde hala bi savunma bi şeyler.
Durun en uzaga ben işiyorum bosuna saapmayin yani.
Tayyip disinda herkes daha iyi yonetir bu ulkeyi desem..bak halaaa
tamam göster yönetecek adamı atalım oyumuzu söz be söz
hmm evet peki şimdi yani nasıl desem şey
tam olarak söylemem gerekirse
hangisi ? nasıl diye sorsam
hani erken seçim olma ihtimaline karşı vereceğimiz oyu belirlemeye başlasak diye
:) evet haklısın da iyide onu diyen ben değilim saraylı deyzeOyu erdogana vermiyorsunuz Cunku o parti baskani degil ya hani... Ufak bir hatirlatma. :)
Bana soruyorsan bugun icin CHP derim. Cunki bugun bana gore bu ulkenin CHPye ihtiyaci var. Gencligimde DYPye, sonra Refah'a, daha sonra da AKPye (ilk kuruldugunda) oy vermisligim var. Genellikle sag partilere oy vermisim. Ancak su an ortada guvenebilecegim bir sag parti yok, hepsi (ANAP, DYP, MHP ve Refah'tan kopanlar) AKPyi olusturdular ve hal boyleyken hepsi dogru durust bir parti etmiyor gozumde. Ulkenin felaketine sebep oldular. Oyle ki, o begenmediginiz cirkin senaryoyu eninde sonunda tek cikis olacak hale getirene dek de ugrastilar. Bundan sonrasinda PKK ile bir kanli hesaplasma kacinilmaz hale geldi ve kani durdurmanin da tek yolu Aponun ozgurlugu ve Kurdistanin Guneydoguda olusturulmasi. Erken secim olursa ve AKP tek basina gelebilirse bu parti sizi bu konuda iyice dolduracak ve o gun geldiginde siz de artik bunu savunacaksiniz bize burada, butun bu yazdiklarimiz, PKKya ve Apoya edilen lanetler de unutulacak.hmm evet peki şimdi yani nasıl desem şey
tam olarak söylemem gerekirse
hangisi ? nasıl diye sorsam
hani erken seçim olma ihtimaline karşı vereceğimiz oyu belirlemeye başlasak diye
Inanmiyorlar tabi ne sandin ? Hangisi daha kotu bilemedim inanmamak mi , caliyor ama calisiyor muSabah sabah gözlerimi açtım okuyum dedim de benim paramı çaldı demedim zaten inanmadım mı yazıyor? Arkadaş alıntı yapılmasını istemiyor da biriniz Allah rızası için açıklasın 17 Aralık davasına mı inanmamış arkadaş?Hormonlarım tavan yapmış zaten okuduğumu anlayamıyorum