- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
-
- Konu Sahibi zxshermine
Alıntı yapmadan akplilere ortaya konuştuk biz zaten.savaşa evet adamlar sürüklüyor şu andaki kaosun tek sorumlusu erdoğandır.madem ben başkan seçilemedim benim istediğim olmadı o halde benden günah gitti dedi.akpye akıllansın biraz diye oy vermeyen insanlar şimdi ne diyor biliyor musunuz erken seçim olursa akpye oy veririm ülke ne hale geldi diyor.sanki ülkeyi bu hale ben soktum.akpnin yaptığı eşeğini kaybettirip tekrar buldurmak millette diyecek ki bak akp yaptı. He akp yaptı he
Arkadaşlar başlıktan anlaşılmıyor konunun tarafları kimler?
Adam üzüntü bile duymuyor bir cenazeye bile katılmadı. Benim vergimle alınan çelenki gönderiyor o kadar onu da yardımcıları gönderiyor zaten.Oh olsun der gibi bir havada adam ben çözemedim gerçekten. Dünya lideri güya kendisi dünya Türkiye' deki saldırıları konuşuyor adam gezme derdindeSecim sonrasi "Ya istikrar ya kaos olacakti millet kaos'u secti diyenler acaba su anda olacaklari gorecek kadar yetenekli birer kahin miydi? Iktidar olamamanin ve hazmedememenin sonuclarini yasiyoruz su anda.Olsun erken secim kanli sandiklara oylarini isteyen atsin. He hatta merak etmesinler oylari artmis.Hadi gozleri aydin.
Taraflar derken kim senin safındaysa ona mı yazacaksın?başlık çok şey aslında ama yılmaz özdilin yazısını okudunuz mu acaba neye göre cevap veriyim bilemedim kiArkadaşlar başlıktan anlaşılmıyor konunun tarafları kimler?
Yazıyı sormuyor kız başlığı okumuş sadece herhalde galiba sanırsamBen yilmaz ozdile katilmiyorum.Yazisini haksiz buluyorum yazabilirsin :)
Ben yilmaz ozdile katilmiyorum.Yazisini haksiz buluyorum yazabilirsin :)
Taraflar derken kim senin safındaysa ona mı yazacaksın?başlık çok şey aslında ama yılmaz özdilin yazısını okudunuz mu acaba neye göre cevap veriyim bilemedim ki
Yazıyı sormuyor kız başlığı okumuş sadece herhalde galiba sanırsam
Ayy yokk zaman kaybı ugrasamam daha önemli işlerim var.içeriğini okumamış ama yılmaz ozdili tartışmasız haksız buluyorOna gore cevap vericek iste.Cognitive in siyasete yazdigi son mesajlari oku anlarsin :)
Arkadas ironi yapiyor.Ayy yokk zaman kaybı ugrasamam daha önemli işlerim var.içeriğini okumamış ama yılmaz ozdili tartışmasız haksız buluyor