Git dolaş gel açılırsın biraz

ay Mune abla ya, ben cekirdek citleyip heycanla olaylari izleyen kiz ikonu istiyorum,
en yakin alternatif boyle orgu ormeli koyuyorum, , ama cekirdek citlemelinin tadini vermiyo, oyle bi ifade koysaniz. noluur ?

med kimseye kapak yapma gibi derdim gayem yok

komik durumada düşebilirim eğlendirebilirim eğlenmek isteyeni inan hiç sorun değil

Recep Tayyip Erdoğana güvendik gönül verdik evet bunu saklama gereğide duymuyorum

ancak bu bütün politikalarını destekliyorum kabul ediyorum manasına gelmiyor

velhasıl

ülkemiz zor günlerden geçiyor o yüzden hiç ak particilik bu particilik yapacak durumda değilim

hangi partiden olursak olalım hangi görüş ve düşünceden olursak olalım

hepimiz tek bayrağın altında ırk -din-dil gözetmeden yaşamak istiyoruz

hem fikiriz değil mi ?

işte bu yüzden yazar olsun - muhabir olsun-spiker olsun her ne olursa olsun yazdıklarına dikkat edecek

ancak y.özdil tüm yazdıklarında sadece provoke etme çabasından başka bişey göremiyorum

şu an en az ihtiyacımız olan onun bu söylemleri

bi an evvel şu zor günlerden çıkmaktan başka duam dileğim yok

burada kimseye laf yetiştirecek derdimde

_MedceziR_ alıntı yaparken karıştı

Son düzenleme:
neyse bide ban korkususu salmış şu sıcak günlerde hiç tavsiye etmem

l tipi cezaevlerinde bile haftada bi telefon görüşü havalandırma var

ancak kk direkt olarak cezaevine değil hücreye koyuyor Mune abla

kk hanımlarını isyana çağırırım bak

3 günlük banımda kedinin ciğere baktığı gibi baktım

o yüzden rica edicem kimse benden alıntı yapmasın olur mu kolay kolay

yada ne bileyim laf atmasın falan işte

Cok afedersiniz ama o politikasini desteklemiyorum bu politikasini desteklemiyorum neyi destekliyorsunuz anlamadim? Adamlar hirsizlik yapiyo goz gore gore zaten tasvip etmiyorum.Adamlar ulkeyi goz gore hirslari ugruna ulkeyi savasa surukluyor ben zaten herseyini desteklemiyorum.
Iyimis ya valla :))

Kimse Akpnin politikasını desteklemiyor savunmaya gelince kısa cevaplar veriliyor ama bu gidişle erken seçim olacak şu an ki duruma bakarak yine de oyumu veririm diyor mu akpliler?
son 10 günde 14 şehit verdik hangi şehidin cenazesinde bulundu gezdiği yerlerden mesaj veriyor ancak.başka ülkeye gidip kendi ülkenin sorununa mesaj göndermek ne demek?otur oturduğun yerde bir ya ne meraklıymışsın ya doğu türkistandaki insanlar ne işkenceler görüyorlar ellerinize sağlık der gibi senin milletin bu sıkıntıdayken elin cinlisinin politikasını beğendin.
seni alakadar etmeyen başbakanlık mitinginde görevi devletin ve milletin güvenliğini korumak olan polisleri kendi koruman olarak kullandın.sen ayrı davutoğlu ayrı bir günde kaç mitinge gideceksiniz diye pesinizde onca polisi sürükleyip otobüs devrilip şehit verdik.bu şehitlerin hakkı yok mu köle gibi kullanıp cenazesine gelinmeyecek kadar ucuz mu canları?
Sözüm sana değil aslında hala akp akp diyenlere akillanmaz bizim insanımız. Eşim şu an bingöl de rabbim bütün askerimizi polisimizi korusun içinde benim eşimi de ama eşime birşey olsun ne bakanlarını ne de o çelenkini bile sokmam sahte timsah gözyaşlarınıza ihtiyacımız yok

politikasını desteklemiyorum ama HIRSIZZZ! lığını destekliyorumm!!!!

adamlarmı sürüklüyor savaşa ne yapsaydılar

durup izleseydilermi

hayır yani ne istiyorsunuz 11 temmuzda kck değilmi çözüm süreci bitti diyen

suruç katliamı değilmi olayların başlangıcı yılladır su istimal edildi zaten ve olması gereken oluyor

şu an onlara operasyon düzenlenmeseydi söylemleriniz ne olacaktı

ki acep !!!!

artı alıntı yapmayın diyorum

öyle yada böylee !!!!!

Alıntı yapmadan akplilere ortaya konuştuk biz zaten.savaşa evet adamlar sürüklüyor şu andaki kaosun tek sorumlusu erdoğandır.madem ben başkan seçilemedim benim istediğim olmadı o halde benden günah gitti dedi.akpye akıllansın biraz diye oy vermeyen insanlar şimdi ne diyor biliyor musunuz erken seçim olursa akpye oy veririm ülke ne hale geldi diyor.sanki ülkeyi bu hale ben soktum.akpnin yaptığı eşeğini kaybettirip tekrar buldurmak millette diyecek ki bak akp yaptı. He akp yaptı he

Kimse size alinti yapmiyor nerden cikardiniz ?
Olaylara sadece "operasyon yapmasalarmiydi" diyerek dar baktiginiz surece zaten soylediklerimizi anlamanizi beklemiyorum.
Ilk cumleye istinaden de secmeni her turlu yolunu destekledigi muddetce daha cok tokatlaniriz biz.

Bu 17 aralık olayında bazı akpliler çıkıp çaldıysa benim paramı çaldı sizene demişlerdi. Nasıl bir sevgidir bu akp sevgisi gerçekten anlamıyorum teyzem akp sevdası yüzünden konuşmuyor benimle

Secim sonrasi "Ya istikrar ya kaos olacakti millet kaos'u secti diyenler acaba su anda olacaklari gorecek kadar yetenekli birer kahin miydi? Iktidar olamamanin ve hazmedememenin sonuclarini yasiyoruz su anda.Olsun erken secim kanli sandiklara oylarini isteyen atsin. He hatta merak etmesinler oylari artmis.Hadi gozleri aydin.

Adam üzüntü bile duymuyor bir cenazeye bile katılmadı. Benim vergimle alınan çelenki gönderiyor o kadar onu da yardımcıları gönderiyor zaten.Oh olsun der gibi bir havada adam ben çözemedim gerçekten. Dünya lideri güya kendisi dünya Türkiye' deki saldırıları konuşuyor adam gezme derdinde

1. Ben yilmaz ozdile katilmiyorum.Yazisini haksiz buluyorum yazabilirsin :)

Teşekkür ederim cevabınız için. Tartışmasız olarak Yılmaz Özdil'i haksız buluyorum.

Taraflar derken kim senin safındaysa ona mı yazacaksın?başlık çok şey aslında ama yılmaz özdilin yazısını okudunuz mu acaba neye göre cevap veriyim bilemedim ki

Okumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…