-
- Konu Sahibi zxshermine
gerçeği söyliyeyim mi...???yarı yarıya doğru hepten yalan yanlış diyemem demem .. ama yapılan bu işlerin kaçta kaçı art niyet taşır orası beni ilgilendirir..politika bir oyun ve oyunu herkesler beceremez,,Yılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.
Yazılanlar gerçek mi,yalan mı?
Sizlerin bu konular hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum ben.
Bir yazısını da ben paylaştım buraya,yorumları bekliyorum.
yüzde 75 buçuk nediryüzde 75 buçuk canımm şu an ve hala yarın ne gösterir bilinmez çıkar bir babayiğit hop oyum ona..
Yahu çok enteresanssınız.Hepinizde aynısınız işin ilginci.eskiden yağmur yağardı,fatura Allaha kesilirdi,Deprem olur,yıne Allah,ölüm traifk kazası herşey herşey Allahın suçu idi,yada Allahtan idi,şimdilerde moda Cumhurum suçlu,Ah be Cumhurum nasıl beceriyorsun bu kadar şeyi,Uzun Aadm bizi yerditmedın,bizde Seni yedirtmeyiz,Neee yılmaz özdilmi?,şükür o ve onun gıbılerın kımın maşası olduğunu biliyoruz
verdiğim partiyi destekleme diğer kalansa tavsip etmediklerim.yüzde 75 buçuk nedir
Mesela hangisi yanlış,ben onu soruyorum.gerçeği söyliyeyim mi...???yarı yarıya doğru hepten yalan yanlış diyemem demem .. ama yapılan bu işlerin kaçta kaçı art niyet taşır orası beni ilgilendirir..politika bir oyun ve oyunu herkesler beceremez,,
partinin alacağı oy muverdiğim partiyi destekleme diğer kalansa tavsip etmediklerim.
mune dolaşıyor canım o gitsin girecem senle polemiğe.. şıştt çaktırma ..Mesela hangisi yanlış,ben onu soruyorum.
Deyin ki ''Bu adam Suriyeden gelenleri pasaportsuz ,kimliksiz almadı.İnceledi aldı,içlerinde de terörist yoktur''
Bunu diyebiliyor musunuz?
Veya'' Afganistan veya Libya ya vizeyi kaldırmadı,ordanda terörist gelmedi bu ülkeye''
Bunu söyleyebiliyor musunuz?
''PKK ile elbette görüşüyoruz '' demedi mi bu adam?
Buraya Yılmaz Özdil yalan yazar diye bir iddiayla geliyorsanız yazıdaki yalanları söyleyin diyorum,öbür türlüsü çok komik görünüyor.
Bunu eklesembanlarken bunuda eklermisin
okyy yokk medcezire yazılmış cevapta varr.. yüzde 75 buçuk seviyorum yaa.. akpyiipartinin alacağı oy mu
haa. anladım ben sanırım bu sra sadece kendimi seviim.)okyy yokk medcezire yazılmış cevapta varr.. yüzde 75 buçuk seviyorum yaa.. akpyii
saygılar müdürüm
Ben kaçar...
Bunu eklesem
Didişmeyin yahu, bak bu sözden sonra öpücük verebilirim
Hepinizin ensesindeyim, göz açtırmam, vallah hepinizi toplar aynı hücreye atarım, klimayı da açtırmam, soğuk içecekte yok, çarşafları da yıkattırmadım, bitleniyor musunuz ne oluyorsanız olursunuz, orda artık ne yaparsanız yapınRahat rahat okuyamıycak mıyım sıkıştırmalarını ya
Hayın müdür hep peşimizde görüyon dimi? Hiç rahat yok yani..
Hepinizin ensesindeyim, göz açtırmam, vallah hepinizi toplar aynı hücreye atarım, klimayı da açtırmam, soğuk içecekte yok, çarşafları da yıkattırmadım, bitleniyor musunuz ne oluyorsanız olursunuz, orda artık ne yaparsanız yapın
Hepinizin ensesindeyim, göz açtırmam, vallah hepinizi toplar aynı hücreye atarım, klimayı da açtırmam, soğuk içecekte yok, çarşafları da yıkattırmadım, bitleniyor musunuz ne oluyorsanız olursunuz, orda artık ne yaparsanız yapın