- 16 Haziran 2011
- 14.845
- 62.108
-
- Konu Sahibi zxshermine
Ni’çin derseniz?
*
Sevmiyor bizi.
Hepsi bu.
Sevmiyor burayı.
http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/git-dolas-gel-acilirsin-biraz-896687/
ah özdil ah ne olduğunu bilmesek dikkate alacağımda senii..
oyundur oyun tayyip düzenlemiştir..Lamelif, bir şeyler ispatlamaya çalışırken komik duruma düşüyorsun..Bu yazının tamamında başka bir şey anlatılıyor..
Suikast söylentisinin bir senaryodan ibaret olduğunu ve buna çocukların bile inanmayacağını vurguluyor burada Özdil..İronilerle dolu bir yazı..Okuduğunuzu biraz anlayıp öyle kapak niteliğinde konulara taşıyın lütfen..
Yazının tamamı;
Herif saraya el bombası atıyor.
Patlamıyor.
Bi el bombası daha fırlatıyor.
Gene patlamıyor.
Tabancasını çıkarıyor, ateş ediyor.
Vuramıyor.
Yanında tüfek de getirmiş.
Basıyor tetiğe.
Iska.
Cephanesi bitiyor.
Koşarak kaçmaya başlıyor.
Aksiliğe bak…
Tökezliyor, yere kapaklanıyor.
*
Hep söylerim, Allah memlekete teröristin hayırlısını versin kardeşim.
*
O kadar sağlam eylem planı yapmış ki, öbür tarafa kaçacağına, kapısında daima bi otobüs polisin beklediği başbakanlık ofisine doğru kaçıyor. Uzun namlulu silahla geliyor ama, üstünde kısa mont var. Herhalde cebine sokarak sakladı uzun namlulu silahını, gelirken kimse görmüyor. Patlamayan el bombaları, maazallah pek tehlikeli, polisimiz tarafından oracıkta imha ediliyor. Saldırganımız hastaneye götürülüyor, kapısında indirmek yerine, uzuuun uzun yürütülüyor, bu esnada kameralara izahat veriyor, “Berkin’in hesabını sorduk” diyor, kolundaki polisler gülümsüyor, herkesin ağzını tıkarlar, kafasını bastırırlar, bunu uzuuun uzun konuşturuyorlar, hatta yanındaki polislerden biri “bırakın bağırsın” diyor! Saldırganımızın saldıracağı iki hafta önce twitter’dan adıyla soyadıyla yazılıyor. Gazeteci Sedef Kabaş’ın tweetlerinden haberi olan sayın devletimizin, terör örgütüyle alakalı tweetlerden haberi olmuyor, saldırmadan önce yakalayamıyor. Örgüt de enteresan, saldırganın adı soyadı twitterdan duyuruluyor ama, saldırganı değiştirmeye bile gerek görmüyor, saldırsın diye gene onu gönderiyor.
*
E, geriye sadece inanacak birilerini bulmak kalıyor.
*
Flaş flaş flaş, Osmanlı imparatorluğuna suikast düzenlendi sayın seyirciler… Dolmabahçe sarayına bomba fırlatan terörist, ayakkabılarıyla girdiği Dolmabahçe camisinde bira içtikten sonra, benim başörtülü bacım Hürrem sultanın üstüne işedi, deri eldivenliydi, üstü çıplaktı filan…
oyundur oyun tayyip düzenlemiştir..
ah özdil ah ne olduğunu bilmesek dikkate alacağımda senii..
eee ben diyorum şekerimm...dur görmek istediklerini burayada kopyalıyayım ....Yüksek ihtimal..Çok daha rezilce senaryolarla memleket uyutuldu, bu mu olmayacak
Yılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.eee ben diyorum şekerimm...dur görmek istediklerini burayada kopyalıyayım ....
Şimdi kızlar sizin istediklerinizi yazıyorum ve ben çekiliyorum...bu bizim cumhurbaşkanı varya ışidi o kurdu besledi,,silah temin etti,bunu niye yaptı bilinmez çünkü bazı kaynaklarda müslüman olmadığı yazar içimize sokulmuş casus denilir,,ee o zaman bu işid (islamı) kötü göstermek için cumhurbaşkanı tarafından kurulmuştur..suruç katliamını tayyip yapmıştır koltuk sevdasına o kadar genci mit patlatmıştır bu kadar şehitlerde tayyibin işidir, koltuk sevdasına eee napsın pkk danda giden olacaktır çünkü göze batmaması lazımdır..süreç filan bahane ne kardeşliği türkiye huzur yüzü görmesin diye tezgahlamıştır.. kendi çıkardığı süreci askerleri öldürterek süreci bitirmiştir.. türkiyeye yapılan yolları da babasının hayrına yapmamıştır elbet bu milletin gözünü boyamak lazım etrafı çöpten kurtarması hastanelere düzenlilik gelmeside bir oyunun parçasıdır. ee kim bu o zaman kim soktu bunu aramıza ..israilmi,, amerikamı,, bulamadım şimdi kim soktu.. bu aralar hava sıcak..buda tayyibin işi millet bunalsında politikayla fazla ilgilenemesin diye vs vs yazsam sabahı bulur işte buradaki bir kaç arkadaşın görmek istediği tayyip ee hadi bu adam böyle diyelim o zaman bizden olmuyorki buu.. eee kimlerden oluyor o zaman onuda sizler bulun
hülogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggYılmaz Özdilin veya bizim ne istediğimizi değilde,yazıda anlatılanları yorumlamanızı bekliyoruz.
Yazılanlar gerçek mi,yalan mı?
Sizlerin bu konular hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum ben.
Bir yazısını da ben paylaştım buraya,yorumları bekliyorum.
eee ben diyorum şekerimm...dur görmek istediklerini burayada kopyalıyayım ....
Şimdi kızlar sizin istediklerinizi yazıyorum ve ben çekiliyorum...bu bizim cumhurbaşkanı varya ışidi o kurdu besledi,,silah temin etti,bunu niye yaptı bilinmez çünkü bazı kaynaklarda müslüman olmadığı yazar içimize sokulmuş casus denilir,,ee o zaman bu işid (islamı) kötü göstermek için cumhurbaşkanı tarafından kurulmuştur..suruç katliamını tayyip yapmıştır koltuk sevdasına o kadar genci mit patlatmıştır bu kadar şehitlerde tayyibin işidir, koltuk sevdasına eee napsın pkk danda giden olacaktır çünkü göze batmaması lazımdır..süreç filan bahane ne kardeşliği türkiye huzur yüzü görmesin diye tezgahlamıştır.. kendi çıkardığı süreci askerleri öldürterek süreci bitirmiştir.. türkiyeye yapılan yolları da babasının hayrına yapmamıştır elbet bu milletin gözünü boyamak lazım etrafı çöpten kurtarması hastanelere düzenlilik gelmeside bir oyunun parçasıdır. ee kim bu o zaman kim soktu bunu aramıza ..israilmi,, amerikamı,, bulamadım şimdi kim soktu.. bu aralar hava sıcak..buda tayyibin işi millet bunalsında politikayla fazla ilgilenemesin diye vs vs yazsam sabahı bulur işte buradaki bir kaç arkadaşın görmek istediği tayyip ee hadi bu adam böyle diyelim o zaman bizden olmuyorki buu.. eee kimlerden oluyor o zaman onuda sizler bulun
yüzde 75 buçuk canımm şu an ve hala yarın ne gösterir bilinmez çıkar bir babayiğit hop oyum ona..Kakao geçin artık bunları..Bak memleket yanıyor..İlkokul 3 minvalinde tartışmalarla bir yere gelemeyiz. Hayransındır, seviyorsundur v.s..Umrum dışı..Sen bak olanlara, yapılanlara..Ve mümkünse gerçeklere.