- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi sergensahra
sadece sigarayı bırakamadığı için boşandıysanı zaten hiç evlenmemeliymişsiniz.ne diyelimm hayırlısı olsunn :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana göre sizin bu evliliği ilk yaparken ki mantığınız yanlıs bence.siz en basında kor kutuk sevmıs olsaydınız su anda bu tur seylerı gozunuz gormezdı bosanma sebebı olarak.bıtırmekte cok dogru yapmıssınız cunku sız esınızı hep bu acıdan bakacaksınız ılerde bu durum hem sızın ıcın hem esınız ıcın katlanılmayacak noktaya gelırdı.(anladıgım kadarıyla sıze cok layık olmadıgını sızın ondan daha ustun oldugunuzu dusunuyorsunuz)bakın bırını sevesınız onun borcu harcı parası sigarayı bırakmaması gozunuze bu kadar batmaz.ınsan tolere eder.hepımızın esının bu tur sorunları ,degıstıremedıklerı,sakladıkları oluyorkı ama dedımya bır sekılde tolere edıyoruz.sızın sevgınız yetersız bıde onu kendınıze layık gormedıgınız ıcın( bılınc altınızda yada bılınc ustunde ) bıtırmenız dogru olmus bence.
'Karşılığında sevgi uyandırmadan seviyorsanız, yani sevgi olarak sevginiz karşılıklı sevgi yaratmıyorsa seven bir kişi olarak dişavurumunuzla kendinizi sevilen bir kişi yapamıyorsanız sevginiz güçsüzdür, bu bir talihsizliktir ....
ben bu sozu cok severım sızınlede paylasmak ıstedım.
bundan sonra yolunuz acık olsun
evet anlatamadığım çok şey var
birincisi eşim çalışırken bütün parasını ailesine vermiş onlarda tarla almışlar ve eşim adına. zaten borçlerden nişandan sonra haberim oldu ailesiyle konuştu birini biz birini onlar ödemeye anlaştılar tamam dedim, büyütmedim zaten 1 ay sonra nikah yapıldı ve tayini çıktı.
ikincisi evlendikten 3 ay sonra hastalığından haberim oldu ciddi bir hastalıkmış beraber doktaora gittik. buarada eşimin 15 yıldır bildiği bir hastalık.doktr kendine dikkat ederse içki ve sigarayı bırakırsa daha sağlıklı hayatına devam edebilirsin yoksa ilerde çok zorluk çekersin dedi.hep yanında oldum. destek olmadım mı sanıyorsunuz.
üçüncüsü boşanma konusunu konuşurken bile ağlıyordum ben.kim ister boşanmayı ama güvenim kalmadı artık,her konuda o kadar çok yalanını yakaladım ki, paranoyak oldum resmen acaba doğru söylüyor mu diye.
dördüncüsü bu mal ve altın konusunu o açtı ben değil.benim hiçbirşeyde gözüm yok.
beşincisi bebeğimden vazgeçmek zorunda kaldım ben.başlık açmiştım burda. çok zor zamanlardı benim için. o zaman hiç desteğini göremedim eşimin.ben ağlarken bebeğim için o yüzüme bile bakmadan maça gitti.
ve son tayini çıktıktan sonra o kadar çok değişti ki, insanın ister istemez aklına benimle tayin için mi evlendi diye geçiyor.çünkü inanın onun buraya tayini çıkamazdı. gerçi evlendikten sonra kadroya geçti ama yine de buraya gelmesi en az 5 yıl sürerdi. ve evlendiğimizde doğudan kurtulmak gibi bir ihtimali yoktu ve kendisi de bunu çok iyi biliyordu.
şimdi ben mi mal mülkçüyüm ben mi abartıyorum. bu kadar basit şeylerden boşanır mı insan.
ama pişmn oldum başlık açtığıma ve yazdığıma, destek olursunuz diye düşünmüştüm halimden anlarsınız diye, neyse...
birincisi eşim çalışırken bütün parasını ailesine vermiş onlarda tarla almışlar ve eşim adına. zaten borçlerden nişandan sonra haberim oldu ailesiyle konuştu birini biz birini onlar ödemeye anlaştılar tamam dedim, büyütmedim zaten 1 ay sonra nikah yapıldı ve tayini çıktı.
ikincisi evlendikten 3 ay sonra hastalığından haberim oldu ciddi bir hastalıkmış beraber doktaora gittik. buarada eşimin 15 yıldır bildiği bir hastalık.doktr kendine dikkat ederse içki ve sigarayı bırakırsa daha sağlıklı hayatına devam edebilirsin yoksa ilerde çok zorluk çekersin dedi.hep yanında oldum. destek olmadım mı sanıyorsunuz.
üçüncüsü boşanma konusunu konuşurken bile ağlıyordum ben.kim ister boşanmayı ama güvenim kalmadı artık,her konuda o kadar çok yalanını yakaladım ki, paranoyak oldum resmen acaba doğru söylüyor mu diye.
dördüncüsü bu mal ve altın konusunu o açtı ben değil.benim hiçbirşeyde gözüm yok.
beşincisi bebeğimden vazgeçmek zorunda kaldım ben.başlık açmiştım burda. çok zor zamanlardı benim için. o zaman hiç desteğini göremedim eşimin.ben ağlarken bebeğim için o yüzüme bile bakmadan maça gitti.
ve son tayini çıktıktan sonra o kadar çok değişti ki, insanın ister istemez aklına benimle tayin için mi evlendi diye geçiyor.çünkü inanın onun buraya tayini çıkamazdı. gerçi evlendikten sonra kadroya geçti ama yine de buraya gelmesi en az 5 yıl sürerdi. ve evlendiğimizde doğudan kurtulmak gibi bir ihtimali yoktu ve kendisi de bunu çok iyi biliyordu.
şimdi ben mi mal mülkçüyüm ben mi abartıyorum. bu kadar basit şeylerden boşanır mı insan.
ama pişmn oldum başlık açtığıma ve yazdığıma, destek olursunuz diye düşünmüştüm halimden anlarsınız diye, neyse...
Peki bütün bunları konuyu ilk açtığınızda yazsanız ne olurdu?
Buradaki insanlar müneccim mi siz anlatmadığınız sürece nereden bilebiliriz ne yaşadığınızı?
Sigara içtiğini yakaladım güvenim azaldı boşanıyorum,derseniz tabii bu şekilde tepki alırsınız.
Şimdi ne mi olacak?Son yazdığınızı okuyanlar ona göre yorum yapacak,kimisi sırf ilk sayfaya bakıp ona göre tepki verecek size siz ona meram anlatacaksınız,siz sinirleneceksiniz okuyan insanların siniri bozulacak en nihayetinde konu kapanacak.
Bir de gelmiş vaktini ayırıp yorum yazan insanları suçluyorsunuz bir de.Ayıp gerçekten.
Bdv bölümünde illa olacak yani bu.
Peki bütün bunları konuyu ilk açtığınızda yazsanız ne olurdu?
Buradaki insanlar müneccim mi siz anlatmadığınız sürece nereden bilebiliriz ne yaşadığınızı?
Sigara içtiğini yakaladım güvenim azaldı boşanıyorum,derseniz tabii bu şekilde tepki alırsınız.
Şimdi ne mi olacak?Son yazdığınızı okuyanlar ona göre yorum yapacak,kimisi sırf ilk sayfaya bakıp ona göre tepki verecek size siz ona meram anlatacaksınız,siz sinirleneceksiniz okuyan insanların siniri bozulacak en nihayetinde konu kapanacak.
Bir de gelmiş vaktini ayırıp yorum yazan insanları suçluyorsunuz bir de.Ayıp gerçekten.
Bdv bölümünde illa olacak yani bu.
sizin tek sorununuz bence esinizi kücük görmeniz
baska sorun yok
bu nedenle esiniz agziyla kus tutsa
yada adam elini kapiya carpsa yine batar size
yani bosanmak iyi secim olmus
siz bu adami severek evlenmemissiniz
benim anladigim bu
ben eşinize acıdım resmen boşanması onun yararına olur. siz ne yapıyorsunuz ya küçük cocuklar gibi davranıyorsuznuz en kötüsü eşinie en baştabn beridir para hesabı yapmışsınız onu bırakın boşanma aşamasındasınız ama zerre kadar eşinize üzüldüğünüz yok elinizde olsa adamı batmana geri yollarsınız sözleşmeliliğine kadar döktürmüşsünüz. sigara konusuna gelince bu bir bağımlılıktır öyle birinin kaprisiyle ha deyince bırakılacak bişey değil süreç lazım destek lazım hiçmi korkmuyorsunuz ilerde sizi aldatan döven adam yerine koymayan birile evvlenebilirsiniz bence bu saçmalıkları bırakıp acilen evliliğinizi toparlayın cocuk oyuncağımı bu ..yoksa bu kafayla hayatta çok üzülürsünüz dünya sizin merkezinizde dönmüyor kimse kimseye annesi gibi davranmıyor yani..