herkese selam ben nisan ayında boğaz yanması yasadım, korktum corona muhabbeti diye, boğazım agrıyor gibi ama agrımıyor, sol taraftan yemek yerken takılıyor hissi, kuruluk.. Acıkcası korkmustum, sonra kulaklarımda tıkanma, çıt sesi vs derken 3-4 hafta gecmişti, kuzenim dr aradım orta kulak iltihabı dedi, antibiyotik verince rahatladı kulağım ama boğazım devam etti, süreç içinde dr a gidemedim tabii, ta ki 1 ay öncesine kadr. Kbb sorun yok, alerjik dedi, ilaç verdi, ilaç ilk zamanlar etkiliydi ama boğaz doluluğum, kuruluk, kaşıntı, arada catallaşan ses alerji kaynaklı değil belli etti kendini, snra arastrmalarmda boğaz reflüsü olabileceğimi anladım, en yakın zamanda dr a gideceğim çünkü benim midem ve bagırsaklarımda da yara var, pandem dönemi göğsümü sıkıstıran agrılarım çok fazlaydı, hatta sırt agrısıda yapıyordu, sonra bu şikayetlerim ortaya cıktı ve o ağrılarım geçti, bunun tedavisi yokmudur?? Huzur ve nesem kalmadı. Sürekli boğazım ağrıyacak korkusu, nefes alamama ve balgam hissinden bıktım usandım artık