Gırgıriye (Sinir bozucu 2 )

Merhaba Carriecm,
nasılsın canım?
uzun süredir sana yazacağım ama nasip olmadı..
çok tatlısın..
tarzın duruşun çok farklı, dobra bi yapın var..
seviyorum seni Carrie..
görüşelim hayatım..

Orda işin rengi değişir işte. İnsan emeğinin karşılığını alamadığı yerde asla ama asla calısmamalı.

Kesinlikle, birde aile şirketleri ı-ıhhh yok, o zihniyet yok onlarda. Birde ben lafımı hiç esirgemem, haksız azara surata işe asla gelemem hemen göze batıyorum, o yüzden de bu yaştan sonra tek tabanca olabileceğim bir meslek edinmek istiyorum

Tarzın olması gereken sekilde zaten. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Ben kocama 25 yaşından sonra meslek edindirdim Gayet mutlu simdi

aile şirketleri evet maalesef sorunlu. bende bir aile şirketinde çalışıyorum. pc me fax hattı istedim patron okey verdi ama baldızı kıyameti kopardı. oysaki iş için istedim babamın hayrına değil fax hattımı aldılar elimden. ben üstünde durmuyorum. çünkü başka iyi tarafları şirketimin. ödemesi düzenl, kafam rahat. sadece sigortamız düşük gösteriliyor o sorun var.
ama pc mi bile değiştirtemiyorum. herşeyin en iisi aile üyelerinde biz dış kapı mandalı

İdareci bir yapım yok maalesef Aslında var da ben iyiniyetime çalışkanlığıma taktir gelmeyince, üstüne birde saçma sapan aksaklıkları görünce çıldırıyorum, tahammülsüzleştim iyice bu aralar, manevi tatmin arıyorum ya çokmu zor
Birde bu yeni girdiğim yerde ssk yı asgari ücretten gösteriyorlarmış, saçmalığa bak

Ne yaptı görümcen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…