kızlar bana bı el atın yaw
konu actık kopğyalıyorumm
ıllakıı bılen bırılerı vardır ınsallalhhh
lam kizlar haftaya bugun dugunum var dun gelinligimi aldim
biraz sorunu var ama artik yapilicak bisey olmadigi icib problem cikarmadim
ilk gorusrugumuzde ve her provada goguse cift destek koyup cok guzel olacagini soyledi
dun gittimde icinde hic destek olmadigini fark ettim
bir destek birde magic sisme gogus pediyle denedim tabi fark etti eh iste diyim ama oyle suoer olmadi
iki destegin cok yapay duracagini soyleyio tek destek yaptilar simdi acaba ikinci olsaydi dolgun dururmuydu diye dusunmeden edemiyorum
bi gelinlikciye goturebilirim bu konida hassas olan gelinler nasil yaptiniz fikir verebilirmisiniz
sonucta bı cok mankenınde bır bakıyorsun goguslerı mınıcık bı bakıyorsun agzındaaa
yokmu bı yolu goguslerı tasırmanınnn dolgun gostermenın
Bul bişeyler patron.
Bi rahat dursan olmuyo,
Senin peşine bakmaya gittim,görünce dayanamadım bende geyikledim.
Bu sefer kesin banlanıcam:18::18::18::18:.
günaydın herkese,topiği ben açtım...çok erkenciyim bugün...dişçiye gidicem yine,bu sefer diş etlerime girecek sanırsam :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ri-yarismasi-aday-listeleri-oylamalari-9.html ay ben bunu şimdi gördüm. keri de en'ler arasında
GÜNAYDIN Canım ben sana dans müzigide tavsiye attim bu arada silikonlar varmış onlardan denedinmi?
günaydın fıstığım nasılsın ?
bıbakayım canımmm ne tavsıye ettın
sılıkon var zaten ıcınde aslında yanı ıkı tane bırı sutyen gorevı gorecek bırıde silikon sısme pek ufak
ama sankı yeterlı degıl
iyiyim cönem sen nasılsın?
tatil sonrası mesai ve iş trafiği yoğun. ama neyseki bugün cuma..
kanına baktırdın mı ?
Yeni topik de güzel olmuşBen de arada laf atar kaçarım o zaman ööle daha eğlenceli oluyor
günaydın herkese,topiği ben açtım...çok erkenciyim bugün...dişçiye gidicem yine,bu sefer diş etlerime girecek sanırsam :18:
tatlım selami şahin burcu güneş ben tek bir kadın sevdim tavrsiye ettim bayılıyorum o şarkıyaaaaaaa
evet conem 10,8 çıkdııı :)))) gyno içicim :))) ama ben 8 bekliyordum conemmm sevdimmm
kanka camları açtın mı
temiz hava girsin konuya
sarkı sozlerınıb ılıyorum ama yakın zamanda dınlemedım
bunuda bır dınlıyeyım
kızlar
dınleyın bı
sezen aksu hosgeldın(bunu herkez sozleırnden oturu ıma var yapma dıyor)
rafet - omrumun sahıbı
bırde selamı burcu ? hangısı olabılır dans muzıgı turkceee amaaa