Garip birşeyler hissediyorum...Yanılmadığımı düşünüyorum...Yanılmış olmak isterdim ama yok.....Düşünüp iyice kafamda oturtmam lazım.......Ona göre kesinleştiricem kafamda bazı şeyleri...Çok zamanımı almaz....:99:
Zamanı gelince söylerim...Şu an izlemedeyim ....Duruma göre şak diye birden bire çekicem kendimi........ne gibi:26::26::26:
Zamanı gelince söylerim...Şu an izlemedeyim ....Duruma göre şak diye birden bire çekicem kendimi........
Neyse ben başka forumlara bakayım şimdilik...İyi akşamlar herkese.................................
Zamanı gelince söylerim...Şu an izlemedeyim ....Duruma göre şak diye birden bire çekicem kendimi........
Neyse ben başka forumlara bakayım şimdilik...İyi akşamlar herkese.................................
seda o listye baktım,yok yok Maaşallah :)
yok yok da türkçe'yi en iyi kullanan üye kısmı nanay!
oraya dikkat etmedim..bu gece kimse yok,sıkıcı...
narmiğe noldu,neyi kaçırdım?
Garip birşeyler hissediyorum...Yanılmadığımı düşünüyorum...Yanılmış olmak isterdim ama yok.....Düşünüp iyice kafamda oturtmam lazım.......Ona göre kesinleştiricem kafamda bazı şeyleri...Çok zamanımı almaz....:99:
hoş geldin sumuz
Hosbulduk.. Ne oluyor her kes pek sessiz1-2-3 TIB mi oynuyorsunuz ??
Senin avatar o kadar hareket ederken tıp ta oynanmıyorki.
Bak yukarda ne yazdım saklananlara.
ben çok seviyorum onu kanka
tam benim tipim
gökhan tepe de eşcinselmiş dedilerdi bi ara :26: