- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
:birbirinialdataninsansmiley: istiyorum iyi geceler öpücüğü de vardı onda
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:birbirinialdataninsansmiley: istiyorum iyi geceler öpücüğü de vardı onda
Tatil ama sabah erken kalktık gözler kapanıyor :)Neden yarın tatil değil mi?
buda özür çiçeğim Bir daha seni aldatmam söz sende beni aldatma olur mu :)
Tatil ama sabah erken kalktık gözler kapanıyor :)
Ohhh aldım kabul ettim bir daha aldatmak yok :)
İyi geceler
merhabalar herkese!
tecavüzcüsünün başını kesip köy meydanına atan kadını okudum demin dehşete düştüm aalete güvense yapmazdı herhalde. malum tecavüzcüler serbest.şimdi o kadına verirler müebbeti.
merhabalar herkese!
tecavüzcüsünün başını kesip köy meydanına atan kadını okudum demin dehşete düştüm aalete güvense yapmazdı herhalde. malum tecavüzcüler serbest.şimdi o kadına verirler müebbeti.
merhabalar herkese!
hehehe yapıyorlar valla....
ben de en son bi rahatsızlığım için erkek doktora gitmiştim alttan muayene etmesi lazımdı...
üzerimi örttüm örtüyle zaten yanımda oturdu ultrasondan bakcaktı aldı aleti eline hiç görmedi bile uzvumu adamın eli alışmış,soktu direk aleti örtünün altına hoooop bi baktım içerde:))))
görmedi bile...ama tabi bazı deri rahatsızlıklarında görmek zorundalar...yav insan bıkar be yaa karısınınkini görmek istemez artık gibi geliyor bana...
bir de umarım kadınlar temiz temiz muayene oluyorlardır ziraa durum çok kötü olur....
bende sabah okudum.kadının canını çok yakmışlarki,kafasını kesip insanların ortasına atmış
burda mı okudun????
sedasecim şimdi gogıldan dediğin haberi okudum ...Vahşet diye başlık atmışlar....Bence vahşet falan değil...Ne vahşeti yaa...Kadıncağızın tecavüze uğraması,insanların kadının namusuna dil uzatması vahşet değil mi ?? Oh olsun dedim içimden..Kadına bir kez daha helal olsun diyorum..İnşallah hapse girmez...Ama ne yapar eder sokarlar onu hapse...
Doktor kim burada ben onunla chatleşmek istiyommm